Ποδόσφαιρο

Super League: Παναιτωλικός - Λαμία, μετράνε δυνάμεις στην πρεμιέρα

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 - 10:48

Οι Παναιτωλικός και Λαμία κοντράρονται στο Αγρίνιο στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση της πρεμιέρας της Super League.

Super League: Παναιτωλικός - Λαμία, μετράνε δυνάμεις στην πρεμιέρα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Παναιτωλικός - Λαμία.

Ώρα: 21:00 κωδ. ΟΠΑΠ: 106, Cosmote Sport 1

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

*Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα χωρίς πολλές σε εύρος αλλαγές, με τον Πετράκη να συνεχίζει στην άκρη του πάγκου και με ζητούμενο τη σταθερότητα για να μην έχει προβλήματα παραμονής και να κοιτάξει αν μπορέσει να βρει κάτι παραπάνω στην πορεία. Δεν θα είναι εύκολο πάντως να κυνηγήσει τη διάκριση. Ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην προετοιμασία ήταν η αποτελεσματικότητα και σ’ αυτόν τον τομέα έχει δουλέψει ο έμπειρος προπονητής. Το ματς με την Λαμία είναι σημαντικό για την ομάδα του Αγρινίου για να πάρει ώθηση για τη συνέχεια.

*Λαμία

Η Λαμία μετά την εντυπωσιακή περσινή πορεία της, που την έφερε για πρώτη φορά στα πλέι οφ, θέλει να μείνει στον ίδιο δρόμο και να μην επιστρέψει στις δύσκολες σεζόν που πάλευε για τη σωτηρία της. Έκανε σημαντικές αλλαγές, πρώτα απ’ όλα στη θέση του προπονητή και στα φιλικά έδειξε ότι μπορεί να διατηρήσει στοιχεία που τη χαρακτήριζαν πέρσι. Το απέδειξε αυτό και στο τελευταίο φιλικό, με την νίκη επί του Άρη στην Θεσσαλονίκη. Πάει στο Αγρίνιο κοιτάζοντας και την αμυντική λειτουργία, αλλά και την αξιοποίηση των όποιων ευκαιριών έχει για να σκοράρει.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2 3.3 3.9 1.67 2.12 1.24 3.75 1.87 1.82 1.24 1.32 1.78
*Παναιτωλικός - *Λαμία / Εκτίμηση

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με χαμηλού επιπέδου ρόστερ και με πρώτο στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Δυσκολεύονται στην δημιουργία και τους λείπει η ποιότητα για να δούμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις. Καμία από τις δύο δεν θα ρισκάρει. Προτιμότερη επιλογή το Under 2.5 σε απόδοση 1.71 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr