Ποδόσφαιρο

Super League: "Μάχες" σε Λιβαδειά και Περιστέρι

Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 - 00:00

Λεβαδειακός και Καλλιθέα θα... αλληλοεξουδετερωθούν, ενώ Ατρόμητος και Άρης θα δώσουν τη δική τους "μάχη" στο Περιστέρι.

Super League:

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Super League.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε άμεσα στη μεγάλη κατηγορία και θα προσπαθήσει αυτήν τη φορά να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η αλήθεια είναι ότι στα φιλικά προετοιμασίας πήρε καλό βαθμό, με καλά αποτελέσματα και ανάλογα στοιχεία που θα χρειαστεί και στους επίσημους αγώνες για να πετύχει το στόχο του. Από τη στιγμή που υποδέχεται στην πρεμιέρα την Καλλιθέα, η σημασία του αγώνα είναι μεγάλη και μία επιτυχία θα είναι διπλή, λόγω κοινού στόχου. Οι γηπεδούχοι περιμένουν πολλά επιθετικά στη σεζόν από τον Όζμπολτ για τον οποίο έκαναν υπέρβαση στο οικονομικό.

Η Καλλιθέα επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία μετά από 18 χρόνια και βασικός στόχος της είναι να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στα φιλικά έδειξε ότι μπορεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, ενώ όπως ήταν φυσικό έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, αλλάζοντας επίπεδο, για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική. Με τον Ιταλό Ντονάτι στην άκρη του πάγκου είναι λογικό να κοιτάζει πολύ την τακτική, αλλά και την αμυντική λειτουργία της, κάτι που φάνηκε και στα ματς που έχει δώσει. Πάει στη Λιβαδειά με στόχο να πάρει αποτέλεσμα, έχοντας δύσκολο ξεκίνημα αφού ακολουθεί το ματς στο Καραϊσκάκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Mατς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν κοινό στόχο. Την παραμονή στην κατηγορία. Η αρχή λένε είναι το ήμισυ του παντός και καμία δεν θέλει να ξεκινήσει με ήττα τη σεζόν. Η Καλλιθέα έδειξε στα φιλικά προετοιμασίας ότι πρώτα κοιτάει την άμυνά της και μετά τα επιθετικά της καθήκοντα, οπότε αναμένουμε να παίξει κλειστά στη Λιβαδειά. Προτιμότερη επιλογή το Χ σε απόδοση 3.15 από την Betsson.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ

Ο Ατρόμητος έκανε σημαντικές αλλαγές αυτό το καλοκαίρι με στόχο να είναι πολύ καλύτερος φέτος και να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πήρε προπονητή τον Γκαρσία που έκανε εξαιρετική δουλειά στον Πανσερραϊκό, έκανε σημαντικές μεταγραφές και θέλει να είναι από τα φαβορί για τα πλέι οφ του γκρουπ 5-8. Από τη στιγμή που στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει τον Άρη, μία επιτυχία θα έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Και ζητούμενο είναι να αποδείξει και στην πράξη από το πρώτο ματς ότι φέτος θα είναι πιο ανταγωνιστικός. Και στα φιλικά έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο σημείο που επιθυμεί.

Το κλίμα στον Άρη μετά την απώλεια του Κυπέλλου ήταν πολύ βαρύ όλο το καλοκαίρι και χρειάζεται αποδείξεις ότι φέτος μπορεί να καταφέρει κάτι παραπάνω, κυρίως να μη χάσει πάλι την ευρωπαϊκή συμμετοχή. Έχει κάνει σημαντικές μεταγραφές, θα κάνει κι άλλες και λογικά χρειάζεται χρόνο. Οι Θεσσαλονικείς έχουν δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια στο ξεκίνημα και θέλουν να αποφύγουν αυτό που έπαθαν πέρσι όταν έκαναν δύο ήττες στα ισάριθμα πρώτα ματς, που ήταν πάλι μακριά από το γήπεδο τους. Τιμωρημένοι είναι ο μέσος Ζουλ και ο επιθετικός Σουλεϊμάνοφ, από πρόβλημα προέρχεται ο επιθετικός Σίστο.

EKTIMΗΣΗ: Aλλαγμένος αναμένεται να παρουσιαστεί ο Ατρόμητος τη φετινή σεζόν και στοχεύει ξεκάθαρα να τερματίσει πιο ψηλά από πέρσι. Ο Άρης από την άλλη θέλει ευρωπαϊκό εισιτήριο και να ξεχάσει την απώλεια του Κυπέλλου. Αναμένουμε "μάχη" ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες, που εύκολα ή δύσκολα θα βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. G/G σε απόδοση 1.78 από την Betsson.

Βαθμολογία -

17/08/2024Super League 1: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 ΑΕΚ ΑΕΚ 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Άρης Άρης 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Αστέρας Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Καλλιθέα Καλλιθέα 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Ατρόμητος Ατρόμητος 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Λαμία Λαμία 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Λεβαδειακός Λεβαδειακός 0 0 0 0 0 0 0 0
8 ΟΦΗ ΟΦΗ 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 0 0 0 0 0 0 0 0
10 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Παναιτωλικός Παναιτωλικός 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Πανσερραϊκός Πανσερραϊκός 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Βόλος ΝΠΣ Βόλος ΝΠΣ 0 0 0 0 0 0 0 0
Playoff
UEFA Conference League Play-offs
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr