Ποδόσφαιρο

Α' Αυστρίας: Nτέρμπι με γκολ!

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2024 - 00:06

Η Σάλτσμπουργκ δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα της Λασκ, με το παιχνίδι να υπόσχεται αρκετά γκολ! 

Α' Αυστρίας: Nτέρμπι με γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Αυστρίας.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Από σπουδαίο αποτέλεσμα προέρχεται η Κλάγκενφιρτ τη περασμένη αγωνιστική. Έπαιξε με σθένος και πείσμα κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης και επιβραβεύτηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά η χαρά της δεν κράτησε πολύ. Η αντίπαλός της ισοφάρισε μετά από ένα τέταρτο και έκτοτε το παιχνίδι έγινε κατηφόρα. Κράτησε αμυντική στάση, αλλά για καλή της τύχη, της βγήκε. Δέχθηκε 16 ευκαιρίες για γκολ και είχε κατοχή μπάλας μόλις στο 28%. Εκτός ο τιμωρημένος Μάρερ και ο τραυματίας Κουράκοβιτς.

Εύκολα και επαγγελματικά κέρδισε η Στουρμ Γκρατς τη προηγούμενη εβδομάδα. Είχε εύκολο έργο απέναντι στη Χάρτμπεργκ εντός έδρας. Επιβεβαίωσε τη ταμπέλα του φαβορί με μία απόλυτη εμφάνιση. Δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλό της και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, καθάρισε το παιχνίδι. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αφού στη πρεμιέρα είχε ηττηθεί. Και σε αυτό το παιχνίδι είναι το ξεκάθαρο φαβορί, αρκεί να δείξει ανάλογη εμφάνιση. Εκτός μόνο ο Μπόρκοβιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Στουρμ κέρδισε τη περασμένη αγωνιστική και δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της. Η αντίπαλος προσφέρεται για να ντουμπλάρει τις νίκες της και δεν πρέπει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. 2 (1.51) στη Betsson.

ΓΚΡΑΤΣΕΡ - MΠΛAOY BAIΣ ΛΙΝΤΣ

Η Γκράτσερ έπαιξε μέσα στην έδρα της Τιρόλ και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Βάση εικόνας του παιχνιδιού, ο βαθμός μοιάζει να είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να γίνουν απειλητικές, αλλά δεν είχαν τη σωστή συγκέντρωση στο τελικό στόχο. Επικράτησε κυρίως η ένταση και η δύναμη, με το ματς να λήγει με αρκετές κίτρινες κάρτες. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός της Γκράτσερ στο πρωτάθλημα. Πέντε στο σύνολο οι απουσίες που επηρεάζουν τα πλάνα της ομάδας.

Η Λιντς είχε εξαιρετικά δύσκολη αποστολή τη περασμένη αγωνιστική και το κατάλαβε από πρώτο χέρι. Ταξίδεψε στην έδρα της Σάλτσμπουργκ, εκεί όπου τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Ηττήθηκε με 5-1 και γνώρισε βαριά ήττα. Έκανε το λάθος να προηγηθεί στο 12ο λεπτό και ύστερα ξύπνησε το θηρίο. Δέχθηκε την ανατροπή του σκορ πριν το ημίχρονο, οπότε από εκεί και πέρα όλα ήταν διαδικαστικά. Έτσι δεν χάρηκε πολύ τη νίκη της πρώτης αγωνιστικής που είχε πετύχει κόντρα στην Αούστρια Βιέννης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ισορροπημένο παιχνίδι αναμένουμε όπως ακριβώς δείχνουν και οι αποδόσεις. Η Λιντς έβγαλε όλες τις αδυναμίες της στο παιχνίδι με τη Σάλτσομπουργκ, οπότε θα προσπαθήσει να μαζευτεί σήμερα. Χ (3.46) στη Betsson.

ΛΙΝΤΖ ΛΑΣΚ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Σε γκέλα ολκής υπέπεσε η Λιντζ τη περασμένη αγωνιστική, αφού υποδέχθηκε την Άλταχ και ηττήθηκε με 1-2. Ήττα εκτός προγράμματος σίγουρα, αφού στο παιχνίδι μάλιστα προηγήθηκε. Ο Σάντος όμως αποδείχθηκε ο κακός της δαίμονας, αφού με δύο προσωπικά του τέρματα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Έτσι επανέλαβε το σκορ του πρώτου της αγώνα, αλλά όχι και το αποτέλεσμα. Ανεβαίνει κατακόρυφα ο βαθμός δυσκολίας τώρα. Αντράντε, Μπόατενγκ, Λούμπιτς, Φλέκερ, Ίντραπ και Μουσταφά είναι οι πολλές απουσίες της.

Σε υγιή περίπατο εξελίχθηκε η αναμέτρηση απέναντι στη Λιντς τη περασμένη αγωνιστική. Τη κέρδισε με 5-1 και πήγε με τη καλύτερη ψυχολογία στο προκριματικό ματς απέναντι στη Τβέντε. Ταξίδεψε μετά στην Ολλανδία όπου έπαιξε τον επαναληπτικό και αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3. Προηγήθηκε στο ματς με δύο γκολ δύο φορές, έχασε πέναλτι, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Δεν την πείραξε όμως καθόλου, αφού πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι φύση επιθετικές και περιμένουμε να πράξουν τα δέοντα σήμερα. Over 2.5 (1.62) στη Betsson.

Βαθμολογία -

16/08/2024Bundesliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σάλτσμπουργκ Σάλτσμπουργκ 6 2 2 0 0 8 3 5
2 WSG Τιρόλ WSG Τιρόλ 4 2 1 1 0 2 1 1
3 Ραπίντ Βιέννης Ραπίντ Βιέννης 4 2 1 1 0 2 1 1
4 Αούστρια Βιέννης Αούστρια Βιέννης 3 2 1 0 1 3 2 1
5 Αλτάχ Αλτάχ 3 2 1 0 1 3 3 0
6 Μπλάου Βάις Λιντς Μπλάου Βάις Λιντς 3 2 1 0 1 2 5 -3
7 Στουρμ Γκρατς Στουρμ Γκρατς 3 2 1 0 1 2 1 1
8 Λιντζ Λασκ Λιντζ Λασκ 3 2 1 0 1 3 3 0
9 Βόλφσμπεργκερ Βόλφσμπεργκερ 3 2 1 0 1 5 4 1
10 Γκράτσερ Γκράτσερ 1 2 0 1 1 2 3 -1
11 Αούστρια Κλάγκενφουρτ Αούστρια Κλάγκενφουρτ 1 2 0 1 1 2 5 -3
12 Χάρτμπεργκ Χάρτμπεργκ 0 2 0 0 2 1 4 -3
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr