Ποδόσφαιρο

Α' Βελγίου: Γκολ και θέαμα

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2024 - 00:10

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 4η αγωνιστική της Α' Βελγίου και θα στηρίξουμε τα γκολ, αλλά και το διπλό της Γκενκ.

Α' Βελγίου: Γκολ και θέαμα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Βελγίου.

ΜΠΕΙΡΣΧΟΟΤ – ΓΚΕΝΚ

Λίγα πράγματα και πάλι από τη Μπέιρσχοοτ που δεν έπεισε και στο “Γιαν Μπρέιντελ” όπου παραδόθηκε στις ορέξεις της καλύτερης Σερκλ Μπριζ. Οι νεοφώτιστοι δεν έχουν προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας, δέχτηκαν επτά γκολ στα δύο σερί εκτός έδρας ματς που προηγήθηκαν και απο νωρίς δείχνουν να στερούνται ποιότητας και εμπειρίας στις περισσότερες γραμμές. Ξανά εκτός ο β ασικός στόπερ Ματέις, τις τελευταίες ημέρες... τρέχει για ΄'δανεικές” λύσεις καθώς τα οικονομικά δεν επιτρέπουν ιδιαίτερα ανοίγματα.

Τι κι αν ήταν με την πλάτη στον τοίχο καθώς έχανε 2-0 στο 60'; Ο Τόμας Φινκ προχώρησε σε τετραπλή αλλαγή στο 63' και δικαιώθηκε καθώς η Γκενκ “γύρισε” το σκορ κόντρα στην πρωταθλήτρια Μπριζ, επικρατώντας με γκολ στις καθυστερήσεις! Αλλαγή κλίματος για τους Λίμπουρχερς που πανηγύρισαν την πρώτη φετινή νίκη και καλούνται πλέον να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις. Ξανά εκτός οι βασικοί πέρυσι Ελ Κανούς, Γκαλάρζα (μέσοι), δεν υπολογίζεται και πάλι ο χρήσιμος μπακ Ελ Ουαντί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γκενκ "ξεμπούκωσε" και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Δεν την τρομάζει η έδρα της νεοφώτιστης και κάκιστης μέχρι στιγμής Μπέιρσχοοτ, γι' αυτό θα έχει ένα εύκολο απόγευμα. Θα μιλήσει η ποιότητα των φιλοξενούμενων. 2 και Over 2.5 στο 2.46 από την Betsson.

ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΝΤΕΝΤΕΡ

Τι κι αν είχε καλύτερους δείκτες στα xGoals; Η Σιντ Τρουιντεν επέστρεψε με μια... ξεγυρισμένη εξάρα από την Αμβέρσα συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις στα πρώτα ματς της σεζόν. Αποτελεί πλέον την μοναδική ομάδα μετά απο τρεις αγωνιστικές ενώ έχει... προλάβει να δεχτεί 11 γκολ και ο – άπειρος – τεχνικός Κρίστιαν Λατάντσιο βρίσκεται ήδη σε πίεση. Μεσοβδόμαδα ανακοίνωσε τη προσθήκη του μεσοεπιθετικού Ντελπούρο και γενικότερα “τρέχει” να καλύψει τα αρκετά κενά.

Η Ντέντερ τα... χρειάστηκε στο ξεκίνημα, αλλά μετά το πρώτο γκολ πάτησε... γκάζι και επικράτησε άνετα της Κορτράικ που απο το 78' έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής. Τα χαμόγελα περισσεύουν στους νεοφώτιστους που παραμένουν αήττητοι μετά απο τρεις αγωνιστικές και με απαιτητικό μάλιστα πρόγραμμα στα πρώτα ματς. Γκολ/γκολ με over τα δύο απο τα τρία φετινά, μακροχρόνια απουσιάζουν οι Λάλεμαντ (ε), βαν Ουντενχόβε (μ.), τελευταία προσθήκη ο μέσος Ντέντερ (Γκρόνινγκεν).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι απογοητεύουν και η εικόνα τους σε όλες τις γραμμές είναι απογοητευτική. Από την άλλη, οι νεοφώτιστοι τα πάνε περίφημα και είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Το ματς αναμένεται ανοικτό και με βάση την άμυνα της Σιντ Τρουιντεν θα δούμε γκολ. Over 2.5 στο 1.80 από την Betsson.

ΜΑΛΙΝ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Λίγα πράγματα και πάλι από τη Μαλίν που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στη Λιέγη αλλά ευτύχησε να έχει σε εξαιρετική βραδιά τον τερματοφύλακα Ντε Βολφκαι να “τσιμπήσει” έτσι τον βαθμό. Με δύο ισοπαλίες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές δεν πείθει βάσει στόχων και οι εμφανίσεις της... δικαιώνουν τον τεχνικό Μπεσνάκ Χάσι που πιέζει για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση. Δύσκολα ο βασικός μέσος Κονατέ, δεν υπολογίζεται και ο βασικός στα πρώτα ματς Μπελγκάλι (μπακ).

Η Άντερλεχτ προηγήθηκε δικαίως, αλλά σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να κλειδώσει το τρίποντο και το... πλήρωσε κόντρα στην άκρως αποτελεσματική Λέουβεν. Πρώτη απώλεια βαθμών για τους “μοβ”, το μπάσιμο βέβαια στη σεζόν κρίνεται θετικό και με το παραπάνω, αν και ο τεχνικός Ρίμερ δικαίως... φωνάζει για έξτρα μεταγραφικές λύσεις. Δύσκολα ο αρχηγός Βερτχόχεν (στόπερ), μακροχρόνια απουσιάζει ο συνήθως βασικός πέρυσι εξτρέμ Αζάρ. Ακολουθεί ματς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μαλίν δεν πείθει στο ξεκίνημα της σεζόν, ενώ η Άντερλεχτ δείχνει σοβαρή και είναι φυσικά πιο ποιοτική ομάδα. Στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ματς σκόραραν και οι δύο, βγάζοντας μάλιστα και εύκολα όβερ. Θα εμπιστευτούμε την προϊστορία. G/G και Over 2.5 στο 1.96 από την Betsson.

Βαθμολογία -

16/08/2024First Division A: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Βέστερλο Βέστερλο 9 3 3 0 0 11 5 6
2 Ντέντερ Ντέντερ 7 3 2 1 0 6 2 4
3 Άντερλεχτ Άντερλεχτ 7 3 2 1 0 4 2 2
4 Αντβέρπ Αντβέρπ 6 3 2 0 1 8 3 5
5 Σαρλερουά Σαρλερουά 6 3 2 0 1 5 2 3
6 Λέουβεν Λέουβεν 5 3 1 2 0 4 2 2
7 Σταντάρ Λιέγης Σταντάρ Λιέγης 5 3 1 2 0 1 0 1
8 Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ 4 3 1 1 1 6 5 1
9 Γκενκ Γκενκ 4 3 1 1 1 4 5 -1
10 Σερκλ Μπριζ Σερκλ Μπριζ 3 3 1 0 2 5 6 -1
11 Γάνδη Γάνδη 3 3 1 0 2 2 3 -1
12 Κόρτραϊκ Κόρτραϊκ 3 3 1 0 2 3 6 -3
13 Μαλίν Μαλίν 2 3 0 2 1 3 5 -2
14 Κλαμπ Μπριζ Κλαμπ Μπριζ 1 3 0 1 2 3 5 -2
15 Μπεερσχότ Βιλρίτζκ Μπεερσχότ Βιλρίτζκ 1 3 0 1 2 2 7 -5
16 Σεντ Τρούιντεν Σεντ Τρούιντεν 0 3 0 0 3 2 11 -9
Playoff
UEFA Conference League Play-offs
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr