Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: ΑΕΚ - Νόα, με το over 3,5

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 - 00:00

Ξεκάθαρα τα πράγματα για την ΑΕΚ μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα με την Νόα. Η Ένωση πρέπει να επιτεθεί και να βρει γκολ κόντρα στους Αρμένιους.

Προκριματικά Conference League: ΑΕΚ - Νόα, με το over 3,5

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση ΑΕΚ - Νόα
Ώρα: 20:30 (Cosmote Sport1) - Κωδ. ΟΠΑΠ: 611

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έκανε όλα όσα έπρεπε για να… χάσει το παιχνίδι από την Νόα στο Γερεβάν. Ένα γκολ και μία ασίστ δέχθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα Καντσάρεβιτς (!), σε ματς που θα το θυμούνται για χρόνια ο γκολκίπερ Στρακόσα και συνολικά οι κιτρινόμαυροι. Έτσι το τελικό 3-1 δεν της αφήνει πολλά περιθώρια. Είναι, πλέον, στα... σχοινιά η Ένωση. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν άλλη επιλογή από το να επιτεθούν στην «Αγιά Σοφιά» και να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, είναι σίγουρα εκτός οι τραυματίες, Μπρινιόλι και Γιόνσον. Ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί ο αρχισκόερ, Λιβάι Γκαρσία. Λογικό και αναμενόμενο, λοιπόν, να πάει σε «αλχημεία» στην κορυφή της επίθεσης ο Ματίας Αλμέιδα. Πιθανό να δούμε στην κορυφή τον Τσούμπερ και πίσω του να είναι ο Λαμέλα. Θέση στην ενδεκάδα, επίσης, διεκδικούν οι Κοϊτά και Ρομπέρτο Περέιρα.

Νόα

Σε ένα ματς όπου όλα πήγαν κατ’ ευχήν για τη Νόα οι Αρμένιοι πήραν ανέλπιστη νίκη με 3-1 κόντρα στην ΑΕΚ και έχουν πλέον πιθανότητες πρόκρισης στα play offs του Coference League. Φυσικά οι φιλοξενούμενοι δεν εφησυχάζουν, Γνωρίζουν πως δεν διαθέτουν ούτε την ποιότητα ούτε την εμπειρία για αν λογίζονται φαβορί σε αυτό το επίπεδο και θα τα δώσουν όλα στη ρεβάνς για να κρατήσουν το υπέρ τους προβάδισμα. Φάνηκε, μάλιστα, και στις δηλώσεις τόσο του προπονητή Μότα όσο και των παικτών.

Εξαιρετική και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Νόα. Έκανε φύλλο και φτερό εκτός έδρας με 5-0 την Σιράκ και έδειξε πως πορεύεται αγωνιστικά και ψυχολογικά στο ζενίθ. Φυσικά δεν θα αλλάξει η πετυχημένη ενδεκάδα του πρώτου αγώνα. Πλήρης η αποστολή στην Αθήνα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.15 8 15 3.1 1.34 1.87 1.87 2 1.71 1.07 5.25
ΑΕΚ - Νόα / Εκτίμηση

Η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια. Με ή χωρίς Λιβάι πρέπει να βρει γκολ, τουλάχιστον δύο για να διεκδικήσει την πρόκρισή της στα play offs του Conference League. Θα πάμε με το over 3,5. Μία χαρά το 1.80 στο pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.