Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Σερβέτ - Μπράγκα, χωρίς ρίσκα!

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 - 00:53

Σερβέτ και Μπράγκα έρχονται στον επαναληπτικό από το ίδιο σημείο εκκίνησης, με τα περιττά ρίσκα να είναι αχρείαστα. 

Προκριματικά Europa League: Σερβέτ - Μπράγκα, χωρίς ρίσκα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σερβέτ - Μπράγκα.

Δεύτερος αγώνας της σειράς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ και των δύο αγώνων είναι ισόπαλο μετά το τέλος των 90 λεπτών, θα ακολουθήσει παράταση και, εφόσον χρειαστεί, στα πέναλτι.

Ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον νικητή του ζευγαριού Ραπίντ Βιέννης – Τραμπζονσπόρ.

21:30 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 160

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Α' Ματς: ΜΠΡΑΓΚΑ - ΣΕΡΒΕΤ 0-0

Σερβέτ

«Ζωντανή» στο κόλπο της πρόκρισης. Καλή η εικόνα της στο α’ μέρος, όπου σκόραρε, αλλά ακυρώθηκε το γκολ της. Δέχθηκε πίεση στο β’, με σύμμαχο και την τύχη κράτησε το «μηδέν» και ελπίζει. Στο πρωτάθλημα, ωστόσο, προέρχεται από πολύ βαριά ήττα με 6-0 μέσα στην Γενεύση από την Βασιλεία. Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα θα προκαλέσει τριγμούς. Δεν επηρεάζει η απουσία του τραυματία από την αρχή της χρονιάς Μπενιάγκπα (Ε). Επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας ο Ρουγιέ (Α) που ήταν τιμωρημένος στο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Μπράγκα

Δύο πρόσωπο έδειξε στο προηγούμενο παιχνίδι η Μπράγκα. Προβληματική αμυντικά στο α’ μέρος, στάθηκε τυχερή σε ακυρωθέν γκολ στο 5’. Στην επανέναρξη ανέβασε απόδοση, έκλεισε σωστά τους χώρους στα μετόπισθεν, έβγαλε ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της, αφού έμεινε στο 1-1 με την Εστρέλα. Εν συγκρίσει με το ματς πρωταθλήματος την Δευτέρα με την Αμαδόρα υπολογίζεται ο Γκόμεζ που ήταν τιμωρημένος. Συνεχίζουν τραυματίες ο έμπειρος στόπερ Ολιβέιρα και ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός Μπαμπού. Διαθέσιμος ο «φευγάτος» φορ Μπανζά, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά από τον Σόουζα, άγνωστο, αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο ποιοτικός μέσος Αντρέ Όρτα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.1 3.3 2.18 1.98 1.74 1.37 2.85 1.57 2.18 1.6 1.28 1.32
Σερβέτ - Μπράγκα / Εκτίμηση

Προσεκτικές αναμένεται να είναι οι δύο ομάδες. Η Σερβέτ θα προσπαθήσει να μαζέψει την άμυνά της, αφού προέρχεται από την εξάρα του πρωταθλήματος, ενώ η Μπράγκα έρχεται με νέο προπονητή στο ματς. Δεν θα δούμε περιττά ρίσκα ειδικά με το δείκτη του σκορ στο 0-0. Under 2.5 (2.00) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr