Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Λουγκάνο - Παρτιζάν, σε άλλη έδρα!

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 - 00:41

Η Λουγκάνο έχει δείξει σοβαρότητα και της απομένουν 90 λεπτά για να βρεθεί στην επόμενη φάση των προκριματικών. 

Προκριματικά Europa League: Λουγκάνο - Παρτιζάν, σε άλλη έδρα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λουγκάνο - Παρτιζάν.

Δεύτερος αγώνας της σειράς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ και των δύο αγώνων είναι ισόπαλο μετά το τέλος των 90 λεπτών, θα ακολουθήσει παράταση και, εφόσον χρειαστεί, στα πέναλτι. Ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την Μπεσίκτας.

21:30 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 619

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Α' Ματς: ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ 0-1

Λουγκάνο

Άξιζε την νίκη στο Βελιγράδι και την πήρε. Ήταν καλύτερη στο α’ μέρος, αλλά δεν σκόραρε. Μοιρασμένο το β’, αλλά με πιο σταθερή εικόνα η ίδια κατάφερε να βρει γκολ στο τελευταίο 20λεπτο και να πανηγυρίσει την νίκη. Στο πρωτάθλημα Ελβετίας πλήρωσε την κόπωση των συνεχόμενων αγώνων και έχασε με 2-3 εντός από την Λουκέρνη δεχόμενη δύο γκολ από το 74’ και μετά. Έτσι μετά τις 3 σερί νίκες, ήρθε και η πρώτη ήττα. Βάσει των όσων αναφέρονται στα ρεπορτάζ, δύσκολα θα αγωνιστούν ο βασικός Μποτάνι και χρήσιμος Μασλάροφ.

Παρτιζάν

Σε κρίση νωρίς-νωρίς μέσα στην χρονιά η ομάδα του Βελιγραδίου. Μετά τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Ντιναμό Κιέβου, κινδυνεύει να χάσει και το Γιουρόπα. Τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς στην Ευρώπη με απολογισμό 2-10 γκολ. Γκέλαρε και στο πρωτάθλημα. Μετά το «3 στα 3» ήρθε το 0-0 με την Νόβι Μπεόγκραντ σε ματς, όπου είχε τρομερά παράπονα από την διαιτησία. Ο Σαλντάνια έμεινε εκτός αποστολής στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και φημολογείται πως έχει να κάνει με πίεση που ασκεί για να πάρει μεταγραφή.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.54 4.25 5 2.5 1.47 1.57 2.22 1.54 2.27 1.13 1.18 2.32
Λουγκάνο - Παρτιζάν / Εκτίμηση

H Λουγκάνο ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ματς και δίκαια πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Η Λουγκάνο δεν θα παίξει στη φυσική της έδρα και έτσι θα χάσει αρκετή από τη δυναμική της. Καλείται λοιπόν η Παρτίζαν να παίξει πιο επιθετικά και να βρει γκολ σήμερα. G/G (1.71) στη Βetsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr