Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Πάφος - ΤΣΣΚΑ 1948, ανοίγει το σκορ!

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 - 00:42

Η Πάφος παίζει με τη πλάτη στο τοίχο σήμερα, με την άμυνά της να μη δείχνει ικανή να κρατήσει το μηδέν. 

Προκριματικά Conference League: Πάφος - ΤΣΣΚΑ 1948, ανοίγει το σκορ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πάφος - ΤΣΣΚΑ 1948.

Δεύτερος αγώνας της σειράς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ και των δύο αγώνων είναι ισόπαλο μετά το τέλος των 90 λεπτών, θα ακολουθήσει παράταση και, εφόσον χρειαστεί, στα πέναλτι.

20:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 606

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Α' Ματς: ΤΣΣΚΑ 1948 - ΠΑΦΟΣ 2-1

Πάφος

Και αυτό το εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς για την Πάφο δεν θα γίνει στην έδρα της αλλά στο «Αλφαμέγα» της Λεμεσού λόγω έλλειψης αδειοδότησης από την UEFA. Ακόμα και έτσι η Πάφος είναι υποχρεωμένη να κάνει την ανατροπή όπως το κατάφερε και στον προηγούμενο γύρο με την Ζαλγκίρις Βίλνιους σε σχεδόν ανάλογες συνθήκες Και στη φετινή περίοδο οι γαλάζιοι είναι ομάδα που αρέσκεται να δημιουργεί και να σκοράρει, αλλά από την άλλη πλευρά δεν μπορεί να κρατήσει εύκολα καθαρή εσταί. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

ΤΣΣΚΑ 1948

Η ΤΣΣΚΑ 1948 αρχίζει να πατά πιο γερά στα πόδια της, έχοντας πια στο ενεργητικό της επαρκή αριθμό επίσημων αγώνων. Και στο πρωτάθλημα έχει ήδη δώσει δύο παιχνίδια φέρνοντας ισάριθμες ισοπαλίες, αλλά το σημαντικό είναι πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ρυθμό και αυτό φάνηκε στο πρώτο ματς με την Πάφο. Η ΤΣΣΚΑ έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά δημιουργεί και σκοράρει, αλλά από την άλλη πλευρά δυσκολεύεται στην άμυνα και αυτό φάνηκε και στο πρώτο ματς με την Πάφο. Και τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ για τους Βούλγαρους, δεν θα αλλάξουν τακτική στην αποστολή στη Λεμεσό.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.27 5.15 8.35 2.17 1.58 1.42 2.57 1.95 1.72 1.1 3.15
Πάφος - ΤΣΣΚΑ 1948 / Εκτίμηση

Τρομερά τα προβλήματα των δύο ομάδων στην άμυνα, αφού δέχονται γκολ για πλάκα. Η Πάφος είναι αναγκασμένη να ψάξει τουλάχιστον ένα γκολ στη παρούσα φάση, άρα όλο και κάποια κενά θα αφήσει στα μετόπισθεν. Όπως και να έχει θα ποντάρουμε στα γκολ, αφού εκεί μας οδηγούν και τα προηγούμενα αποτελέσματα των δύο ομάδων. Over 2.5 (1.72) στη Βetsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr