Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Λέγκια Βαρσοβίας - Μπρόντμπι,

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 - 00:33

H Λέγκια αιφνιδίασε τη Μπρόντμπι στο πρώτο παιχνίδι και πήρε προβάδισμα πρόκρισης, το οποίο καλείται να το διατηρήσει τώρα. 

Προκριματικά Conference League: Λέγκια Βαρσοβίας - Μπρόντμπι,

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λέγκια Βαρσοβίας - Μπρόντμπι.

Δεύτερος αγώνας της σειράς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ και των δύο αγώνων είναι ισόπαλο μετά το τέλος των 90 λεπτών, θα ακολουθήσει παράταση και, εφόσον χρειαστεί, στα πέναλτι.

19:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 594

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Α' Ματς: ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΛΕΓΚΙΑ 2-3

Λέγκια Βαρσοβίας

Η Λέγκια έδειξε στην ιδιαίτερα απαιτητική αποστολή στη Δανία πως διαθέτει και την εμπειρία και την ποιότητα για να περάσει στην φάση των πλέι οφ. Σε ένα ματς-ροντέο ήταν αυτή που έμεινε όρθια και με την οριακή αλλά δίκαιη νίκη έχει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς. Οι Πολωνοί είναι μια άκρως επιθετικογενής ομάδα που σκοράρει με άνεση, αλλά από την άλλη πλευρά δέχεται με άνεση τέρματα. Σε G/g & over 2.5 εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς. Δεν θα αλλάξει η ενδεκάδα σε σχέση με το ματς στην Κοπεγχάγη.

Μπρόντμπι

Η Μπρόντμπι ενεπλάκη σε ματς ροντέο στην πρώτη αναμέτρηση με την Λέγκια. Είχε περισσότερες ευκαιρίες, πέτυχε δύο γκολ, αλλά πλήρωσε την παροιμιώδη αδυναμία να διαφυλάξει α μετόπισθεν και υπέστη ήττα που δυσκολεύει πολύ την υπόθεση πρόκριση. Θα τα δώσει όλα για τη μεγάλη ανατροπή. Θα παίξει ξανά φουλ επίθεση και στην Βαρσοβία. Η Μπρόντιμπι έχει ρίξει όλο το βάρος στην Ευρώπη και είναι χαρακτηριστικό πως στο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με την Άαρχους ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 κάνοντας εκτενές ροτέισον. G/g & over 2.5 τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.57 3.25 2.45 1.98 1.7 1.37 2.77 1.57 2.2 1.44 1.27 1.4
Λέγκια Βαρσοβίας - Μπρόντμπι / Εκτίμηση

Η Μπρόντμπι πήρε τη πρώτη κρυάδα μέσα στην έδρα της και λογικά κατάλαβε πως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Καλείται να βρει γκολ και να ανατρέψει τη κατάσταση. Οι δύο άμυνες έδειξαν ευάλωτες και δεν περιμένουμε μεγάλη βελτίωση μέσα σε μία εβδομάδα. Over 2.5 (1.83) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr