Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Μπάνικ Οστράβα-Κοπεγχάγη, εύθραυστο προβάδισμα για τους Δανούς

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 - 00:00

Δύσκολη αποστολή περιμένει την Κοπεγχάγη στην Τσεχία καθώς το 1-0 του πρώτου ματς, από το τίποτα, είναι κάτι αλλά ίσως να μην της αρκεί

Προκριματικά Conference League: Μπάνικ Οστράβα-Κοπεγχάγη, εύθραυστο προβάδισμα για τους Δανούς

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπάνικ Οστράβα-Κοπεγχάγη
Ώρα: 20:00 κωδ. ΟΠΑΠ: 604

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Μπάνικ Οστράβα

Η Μπάνικ δέχθηκε αφόρητη πίεση στο πρώτο ματς με την Κοπεγχάγη, αλλά ηττήθηκε με το μίνιμουμ σκορ 21-0 και έτσι έμεινε ζωντανή στην μάχη για την πρόκριση στα πλέι οφ. Το θέμα είναι να μπορεί να αλλάξει ταχύτητα και να γίνει αυτή η ομάδα που θα κερδίσει και θα προκριθεί.
Αρέσκεται σε αμυντικογενές παιχνίδι η Μπάνικ. Προσέχει πολύ την άμυνά της από τη στιγμή που δεν έχει το εύκολο γκολ. Και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε και 2,5 γκολ. Πλήρης η αποστολή.

Κοπεγχάγη

Ήθελε ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο ματς με την Μπάνικ η Κοπεγχάγη, πίεσε πολύ γι’ αυτό στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά δεν το πέτυχε και έτσι άφησε ανοικτές εκκρεμότητες για την ρεβάνς., Έδειξε πάντως πως είναι καλύτερη ομάδα, μένει να το επιβεβαιώσει και στην Τσεχία.
Έχει ξεκινήσει τη σεζόν με θετικό πρόσημο. Στο πρωτάθλημα της Δανίας οδηγεί την κούρσα με τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς, Συνολικά μετρα επτά νίκες και μία ισοπαλία σε οκτώ παιχνίδια ανεξάρτητα διοργάνωσης. Διαθέτει ευχέρεια στη δημιουργία και το σκοράρισμα

Τι έγινε στο πρώτο ματς

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ 1-0: Η Κοπεγχάγη ήταν σαφώς ανώτερη αλλά κέρδισε μόνο με 1-0 χάρη σε γκολ του Φρόχολντ στο 91’.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.2 3.45 2 2.17 1.58 1.44 2.5 1.52 2.27 1.67 1.23 1.27
Μπάνικ Οστράβα - Κοπεγχάγη / Εκτίμηση

Η Κοπεγχάγη θα μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ στην έδρα της ώστε να είναι πιο άνετη απόψε, όμως δεν παύει να έχει καλύτερο σύνολο από την αντίπαλό της. Θα προσπαθήσει πρώτα να διαφυλάξει το υπάρχον προβάδισμα.
Χ2 και under 3.5 στο 1,90 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr