Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Εuropa League: Έλφσμποργκ-Ριέκα, ο Χίγιεμαρκ την οδηγεί στην πρόκριση

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 - 00:00

Το 1-1 του πρώτου ματς στην Κροατία δίνει σαφές προβάδισμα στους Σουηδούς, με την αντίπαλό της να μην τα καταφέρνει καλά εκτός έδρας

Προκριματικά Εuropa League: Έλφσμποργκ-Ριέκα, ο Χίγιεμαρκ την οδηγεί στην πρόκριση

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Έλφσμποργκ-Ριέκα
Ώρα: 20:00 κωδ. ΟΠΑΠ: 602

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Έλφσμποργκ

Έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι στο α’ ματς. Πήρε ισοπαλία που βάσει εικόνας δεν άξιζε παίζοντας, μάλιστα, από το 55’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αμπτντουλάι. Είναι, πάντως, σε πολύ καλό μομέντουμ «τρέχοντας» σερί 8-1-1 σε όλες τις διοργανώσεις. Την Κυριακή στο σουηδικό πρωτάθλημα νίκησε με 2-1 εντός την ΓΚΑΪΣ και είναι σε απόσταση βολής από την τριάδα.
Εκτός ο σκόρερ του πρώτου ματς, Αμπντουλάι που είναι τιμωρημένος. Ενώ λείπει για τον ίδιο λόγο και ο Ισλανδός χαφ, Μπάλντουρσον. Εξέτισε ο Ουμά (Μ) που έλειψε στο α’ ματς.

Ριέκα

Πλήρωσε αμυντική αφέλεια και αστοχία στο πρώτο ματς και έμεινε στο Χ. Ήταν ανώτερη σε όλο το ματς από την αντίπαλό της. Μετά το 55’ και όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, έκανε φάσεις, αλλά δεν βρήκε γκολ νίκης. Μετρά «τρία στα τρία » στα προκριματικά. Ενώ είναι αήττητη σε 5 επίσημα ματς στην χρονιά μεντρώντας 2-3-0 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Προέρχεται από το 0-0 εκτός με την Βάρτεκς στο κροατικό πρωτάθλημα.
Αμφίβολοι είναι οι αμυντικοί Μπρούνο Γκόντα και Λόβρο Κίτιν. Ετοιμοπόλεμος ο βασικός γκολκίπερ Μάρτιν Ζλόμισλιτς.

Τι έγινε στο α’ ματς

ΡΙΕΚΑ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 1-1: Οι Σουηδοί προηγήθηκαν στο 24’ με τον Αμπντουλάι για να έρθει στο 45+2’ ο Γκάλεσιτς να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο ματς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.7 3.75 4.35 2.08 1.65 1.42 2.65 1.62 2.1 1.17 1.23 2.02
Έλφσμποργκ - Ριέκα / Εκτίμηση

Η άφιξη του Χίγιεμαρκ έχει αναγεννήσει την Έλσφρμποργκ, η οποία βρίσκεται σε καλό φεγγάρι ενώ ευνοείται και από την τύχη, τη ίδια στιγμή που η Ριέκα εκτός έδρας δεν πατάει καλά. Οι οικοδεσπότες έχουν σαφές προβάδισμα.
1 στο 1,97 από το Pame Stoixima

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr