Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Ρίγας Σκόλα- Σάντα Κολόμα, οι Λετονοί τελειώνουν τη δουλειά

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024 - 01:18

Το 0-2 του πρώτου αγώνα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για τη Ρίγας που χρειάζεται απλά να κάνει διαχείριση της ρεβάνς. Με τη συνθήκη της υπεροχής των Λετονών θα κινηθούμε

Προκριματικά Europa League: Ρίγας Σκόλα- Σάντα Κολόμα, οι Λετονοί τελειώνουν τη δουλειά

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρίγας Σκόλα- Σάντα Κολόμα
Ώρα: 19:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 242

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ



Ρίγας Σκόλα

Έπαιξε τόσο όσο για να ξεπεράσει εκτός έδρας το εμπόδιο της Σάντα Κολόμα και να είναι φαβορί για την πρόκριση στα Κυρίως αποτελεσματική στο α’ μέρος, προηγήθηκε με 0-2, είχε ευκαιρία και για 3ο γκολ, την οποία σπατάλησε στο 52’ από την «άσπρη βούλα» του πέναλτι ο Ικάουνιεκς. Μετρά «4 στα 5» στην Ευρώπη. Όσο για το πρωτάθλημα Λετονίας συνεχίζει ακάθεκτη με 7 σερί νίκες μετά το 3-0 επί της Γκρομπίνας που την διατηρούν στην κορυφή και στο +4 από την Ρίγα.
Δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα τραυματισμού. Πιθανώς να έχει την ίδια ενδεκάδα με το πρώτο ματς.

Εσπορ. Σάντα Κολόμα

Το πάλεψε όσο μπορούσε στο α’ ματς με τους Λετονούς. «Πλήρωσε» απειρία, ατομικά αμυντικά λάθη και αστοχία. Βάσει εικόνας θα μπορούσε τουλάχιστον να σκοράρει μία φορά. Την φετινή σεζόν στην Ευρώπη μετρά 1-0-4, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως «τρέχει» σερί 270 και πλέον λεπτών χωρίς να ΄χει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.
Έχει δύο σημαντικές επιστροφές. Εξέτισαν την ποινή τους ο βασικότατος αμυντικός Πάμπλο Πέρεθ και ο βασικός μέσος Ελ Γκαζουί. Εκτός, όμως, είναι ο Ντα Κούνια (Μ).


Τι έγινε στο α’ ματς

ΣΑΝΤΑ ΚΟΛΟΜΑ – ΡΙΓΑΣ ΣΚΟΛΑ 0-2: Οι Λετονοί καθάρισαν στην Ανδόρα με δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Στο 13’ ο Ικάουνιεκς άνοιξε το σκορ για να έρθει στο 37’ ο Οσουάγκοου να γράψει το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Ρίγας Σκόλα - Εσπορ. Σάντα Κολόμα / Εκτίμηση

Έκανε ευκαιριούλες η ομάδα από την Ανδόρα αλλά οι Λετονοί φάνηκε ξεκάθαρα ότι είχαν περισσότερη εμπειρία. Στη ρεβάνς τα πράγματα θα είναι πολύ πιο απλά αν η γηπεδούχος είναι στοιχειωδώς σοβαρή.
NG και οver 1.5 στο 2,22 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr