Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Λουντογκόρετς - Καραμπάκ, ώρα για ρίσκο!

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 - 08:58

Η Καραμπάκ δεν τα κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι, με τη Λουντογκόρετς να της κλέβει τη νίκη. 

Προκριματικά Champions League: Λουντογκόρετς - Καραμπάκ, ώρα για ρίσκο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λουντογκόρετς - Καραμπάκ.

21:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 160

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Α' Ματς: Καραμπάγκ - Λουντογκόρετς 1-2

Αγώνας ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο. Σε περίπτωση οριακής νίκης της Καραμπάκ στο 90λεπτο ακολουθούν παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τον ηττημένο του ζευγαριού Πετροκούμπ – Νιου Σεντς.

Ludogorets

Η Λουντογκόρετς είχε παθητικό ρόλο στο εκτός έδρας ματς με την Καραμπάκ, πλην όμως εκμεταλλεύτηκε άριστα δύο από τις τέσσερις ευκαιρίες της, δεν πτοήθηκε από την προσωρινή ισοφάριση και έτσι έφτασε στην πολύτιμη νίκη. Οι πρωταθλητές Βουλγαρίας είχαν χάσει εκτός από Ντινάμο Μπατούμι και Ντινάμο Μινσκ, πλην όμως αντέδρασαν και απάντησαν στην έντονη κριτική. Χωρίς ματς εντός συνόρων το περασμένο τριήμερο.

Aγωνιστικά νέα

Αποβλήθηκε στο φινάλε του πρώτου ματς και είναι τιμωρημένος ο σημαντικός Κάιο Βιντάλ (ε. 28/5), ενώ έσπασε το πόδι του ο κομβικός Τεκπετέι (ε. 30/10). Τρεις παίκτες εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Καραμπάκ

Η Καραμπάκ είχε τον έλεγχο υποδεχόμενη τη Λουντογκόρετς, όχι όμως και την ουσία. Βρήκε το γκολ της προσωρινής ισοφάρισης, ωστόσο η ήττα μπροστά στο κοινό της ανεβάζει τον συντελεστή δυσκολίας πρόκρισης στο γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ. Για πρώτο ευρωπαϊκό ματς παραβιάστηκε η εστία της, πλην όμως η καλύτερη ομάδα του Αζερμπαϊτζάν εξακολουθεί να διαθέτει εξαιρετικό σύνολο και ουδείς παρατάει την προσπάθεια σχετικά με την πρόκριση. Την Παρασκευή νίκησε 3-0 την Καπάζ για την εγχώρια λίγκα.

Aγωνιστικά νέα

Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ο χρήσιμος επιθετικός Κουρμπάνλι, ωστόσο το θετικό είναι ότι δεν αναφέρθηκαν έτερα αγωνιστικά κενά που να προβληματίζουν το τεχνικό τιμ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.1 3.35 2.2 2 1.75 1.37 2.9 1.61 2.17 1.62 1.3 1.34
Ludogorets - Καραμπάκ / Εκτίμηση

Η Καραμπάκ είναι καλύτερη ομάδα από την αντίπαλό της αλλά δεν το έδειξε στο πρώτο αγώνα. Της έλειψε η δημιουργικότητα και η υπομονή. Αν τα έχει σήμερα αυτά, ίσως έχει την ευκαιρία της. Θα ρισκάρουμε με τη πρόκρισή της σε απόδοση 3.00 στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr