Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Φενερμπαχτσέ - Λιλ, για δύο αποτελέσματα οι Γάλλοι!

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 - 08:49

Η Φενέρμπαχτσε θα προσπαθήσει μέσα στη καυτή έδρα της να βρει το τρόπο και να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. 

Προκριματικά Champions League: Φενερμπαχτσέ - Λιλ, για δύο αποτελέσματα οι Γάλλοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε - Λιλ.

20:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 157

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Α’ Ματς: Λιλ – Φενέρμπαχτσε 2-1

Αγώνας ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο. Σε περίπτωση νίκης της Φενέρμπαχτσε με 1 γκολ διαφορά στο 90λέπτο ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με τον νικητή του ζευγαριού Σλάβια Πράγας - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.

Φενερμπαχτσέ

Η Φενέρμπαχτσε ξεπέρασε το μουδιασμένο ξεκίνημα κόντρα στη Λιλ, την αντιμετώπισε με ένταση, ισοφάρισε, αλλά έμελλε να μείνει με άδεια χέρια στο φινάλε. Η πρώτη κορυφαίου επιπέδου πρόκληση για τον τεχνικό Ζοζέ Μουρίνιο είναι γεγονός, με τον Πορτογάλο να τονίζει ότι η άμυνα είναι αυτή που θα κρίνει τα πάντα. Το Σάββατο νίκησε 1-0 την Ντερμπισπόρ για την πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος, έπαιξαν οι περισσότεροι βασικοί.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ο Φρεντ (μ. 25/3), ενώ εννέα παίκτες τέθηκαν εκτός ευρωπαϊκής λίστας, στοιχείο ενδεικτικό το ότι το ρόστερ βρίσκεται σε διαδικασία μεγάλων αλλαγών.

Λιλ

Η Λιλ μπήκε με ενθουσιασμό στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν κράτησε το 1-0 με το οποίο προηγήθηκε στο πρώτο τέταρτο. Τουλάχιστον δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση, καθώς στις καθυστερήσεις πήρε οριακό προβάδισμα που μπορεί να αποδειχθεί ανεκτίμητο στη ρεβάνς. Νέος τεχνικός στη γαλλική ομάδα ο έμπειρος Μπρούνο Ζενεσιό, θέλει να συνεχίσει την καλή ευρωπαϊκή πορεία των «λιλουά» (στα προημιτελικά του Κόνφερενς πέρυσι, άξιζαν περισσότερα). Το Σάββατο φιλοξενείται από τη Ρεμς για την πρεμιέρα της Α’ Γαλλίας.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός δράσης τέθηκαν οι Ισμαΐλι (α. 30/1), Μπενταλέμπ (μ. 25/0), Μπουαντί (μ. 9/0), Ουμτιτί (α. 6/0), με τους περισσότερους να ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.8 3.7 4 2.02 1.72 1.38 2.87 1.65 2.1 1.21 1.25 1.94
Φενερμπαχτσέ - Λιλ / Εκτίμηση

Στη καυτή έδρα της θα στηριχθεί η Φενέρ για να ανατρέψει τη κατάσταση. Η Λιλ θα έχει στο μυαλό της να διαφυλάξει το αποτέλεσμα, έχοντας στο μυαλό της πως της κάνει και η ισοπαλία. Πάντως τα προβλήματα στις άμυνες και των δύο ομάδων δεν είναι και λίγα. Goal/goal (1.72) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr