Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Τβέντε - Σάλτσμπουργκ, ανοίγει το σκορ!

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 - 08:40

Η Τβέντε θα πιέσει για να βρει γκολ όμως η Σάλτσμπουργκ είναι ομάδα που δεν χαρίζει εύκολα. 

Προκριματικά Champions League: Τβέντε - Σάλτσμπουργκ, ανοίγει το σκορ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Τβέντε - Σάλτσμπουργκ.

20:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 156

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Α΄ ΜΑΤΣ: Ζάλτσμπουργκ - Τβέντε 2-1

Ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο. Σε περίπτωση νίκης της Τβέντε με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με τον νικητή του ζευγαριού Ντιναμό Κιέβου - Ρέιντζερς, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.

Τβέντε

Η Τβέντε είχε αξιόμαχη παρουσία στην έδρα της Σάλτσμπουργκ, αλλά από τη στιγμή που δέχθηκε γκολ και στα δύο ημίχρονα, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Το τέρμα του Φλαπ, τουλάχιστον, αναθέρμανε τις πιθανότητες πρόκρισης, ο ενθουσιασμός καλά κρατεί εν όψει της ρεβάνς. Το Σάββατο νίκησε 2-1 τη Ναϊμέγκεν εκτός έδρας για την πρεμιέρα του ολλανδικού πρωταθλήματος. Ψάχνει τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2010.

Αγωνιστικά νέα

Οι Ρεχέιρ (μ. 32/2), Σάντλερ (α. 24/0), Ογκάουα (ε. 32/11) ταλαιπωρούνται εσχάτως από τραυματισμούς και η λογική υπαγορεύει ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κάποιος από τους τρεις.

Σάλτσμπουργκ

Η Σάλτσμπουργκ πήρε σαφές προβάδισμα στο πρώτο ματς και παρά το ότι δέχθηκε το 2-1 στην εκπνοή, εξακολουθεί να διατηρεί τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Η αυστριακή ομάδα έμεινε δίχως τίτλο εντός συνόρων και με νέο τεχνικό φέτος, καλείται να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Το Σάββατο έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Λιντς, την οποία διέλυσε με το εμφατικό 5-1 («δύο στα δύο» στο ξεκίνημα της Μπουντεσλίγκα), δίχως στο αρχικό σχήμα να χρησιμοποιηθούν όλοι οι βασικοί (δόθηκαν οι απαραίτητες ανάσες).

Αγωνιστικά νέα

Οι Φερνάντο (ε. 11/4), Σλάγκερ (τ. 28 συμ.), Γκουίντο (α. 18/0), Κονατέ (ε. 29/20) ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, δεδομένη και πιο σημαντική είναι η απουσία του τελευταίου.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.65 3.55 2.42 2.55 1.47 1.62 2.2 1.4 2.75 1.52 1.27 1.44
Τβέντε - Σάλτσμπουργκ / Εκτίμηση

Η Τβέντε είναι αυτή που κυνηγάει το σκορ και από τη στιγμή που παίζει εντός έδρας, είναι αναμενόμενο πως θα ανεβάσει τη πίεσή της. Η Σάλτσμπουργκ είναι μια άκρως επιθετική ομάδα που μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή, κυρίως αν βρει ανοιχτό τον αντίπαλό της. Over 2.5 (1.57) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr