Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μπόντο Γκλιμτ - Γιαγκελόνια, ισχνό προβάδισμα!

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 - 08:28

Η Μπόντο έχει το προβάδισμα πρόκρισης χάρη στο γκολ που πέτυχε εκτός έδρας, αλλά τώρα καλείται να το διαχειριστεί σωστά. 

Προκριματικά Champions League: Μπόντο Γκλιμτ - Γιαγκελόνια, ισχνό προβάδισμα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπόντο Γκλιμτ - Γιαγκελόνια.

20:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 155

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Α' ΜΑΤΣ: ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΜΠΟΝΤΟ 0-1

Αγώνας ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο. Σε περίπτωση νίκης της Γιαγκελόνια με ένα γκολ διαφορά στο 90λεπτο ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με τον Ερυθρό Αστέρα (Σερβία), ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός - Άγιαξ.

Μπόντο Γκλιμτ

Η Μπόντο Γκλιμτ είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του εκτός έδρας ματς με τη Γιαγκελόνια και παρά το ότι πήρε τη νίκη με ένα αυτογκόλ, μπορούσε να διευκολύνει το έργο της εν όψει της ρεβάνς. Την τελευταία διετία φτάνει πέραν των ομίλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το Σάββατο έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με τη Βίκινγκ, εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στη Νορβηγία.

Αγωνιστικά νέα

Οι Ζούγκελ (ε. 14/3), Ουεμπανγκομό (α. 13/0) βρίσκονται στην τελική ευθεία επανόδου μετά τους τραυματισμούς τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η παρουσία τους είναι εξασφαλισμένη.

Γιαγκελόνια

Η Γιαγκελόνια δεν ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις του εντός έδρας ματς κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ, μάλλον είναι τυχερή που δεν ηττήθηκε με βαρύτερο σκορ από το οριακό 1-0. Εξαιρετικό το ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα Πολωνίας, με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, πλην όμως το περασμένο τριήμερο δεν είχε υποχρεώσεις εντός συνόρων προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το αυξημένης δυσκολίας ματς στη Νορβηγία. Ουδέποτε έπαιξε σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που θα καταφέρει φέτος.

Αγωνιστικά νέα

Ο τερματοφύλακας Ζόνελ και ο μέσος Βοϊντακόφσκι αναμένεται να λείψουν λόγω τραυματισμού, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.44 4.75 6 2.67 1.44 1.65 2.15 1.57 2.25 1.11 1.16 2.65
Μπόντο Γκλιμτ - Γιαγκελόνια / Εκτίμηση

Η Μπόντο έκανε τη δουλειά που έπρεπε εκτός έδρας και σήμερα καλείται να κρατήσει αυτό το προβάδισμα. Το έργο της είναι λίγο πιο εύκολο, αφού παίζει και εντός έδρας, όμως θα πρέπει να περιορίσει τις γκέλες στην άμυνά της. 1 & over 1.5 (1.62) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr