Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: ΑΠΟΕΛ - Σλόβαν Μπρατισλάβας, θα ρισκάρουν οι Κύπριοι!

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 - 08:11

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται με τη πλάτη στον τοίχο σήμερα και ψάξει την ανατροπή μέσα στο σπίτι του. 

Προκριματικά Champions League: ΑΠΟΕΛ - Σλόβαν Μπρατισλάβας, θα ρισκάρουν οι Κύπριοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αποέλ - Σλόβαν.

20:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 154

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Α΄ ΜΑΤΣ: Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΑΠΟΕΛ 2 - 0

Αγώνας ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο. Σε περίπτωση νίκης του ΑΠΟΕΛ με 2 γκολ διαφορά μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με τον νικητή του Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) - Μίντιλαντ (Δανία), ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τον νικητή του Σάντα Κολόμα (Ανδόρα) - Ρίγα (Λετονία).

ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας, αμυντικά αδράνησε σε κομβικά σημεία και έτσι καλείται να ανατρέψει μειονέκτημα δύο τερμάτων. Μάλιστα, οι πρωταθλητές Κύπρου δεν διαθέτουν τον μεγαλύτερο δείκτη αγωνιστικής ετοιμότητας, καθώς το πρωτάθλημα αρχίζει στις 24/8, οπότε και αντιμετωπίζει το Παραλίμνι.

Αγωνιστικά νέα

Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο Τεχέρα (μ. 28/0), θεωρείται βασικότατη απώλεια. Στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται επτά παίκτες, πιο σημαντικός είναι ο Σάρφο (μ. 27/0).

Σλόβαν Μπρατισλάβας

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας διαθέτει αυξημένο μέσο όρο ηλικίας στο ρόστερ και παρά το ότι αυτό το γεγονός έχει τα μειονεκτήματά του, στην προκειμένη περίπτωση η εμπειρία είναι αυτή που την οδηγεί προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, παρά το 2-0 του πρώτου ματς, ο τεχνικός Βλάντιμιρ Βάις ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κριθεί το παραμικρό. Το τριήμερο που μας πέρασε, η πρωταθλήτρια Σλοβακίας δεν είχε υποχρεώσεις εντός συνόρων, προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Σκοράρει με άνεση στα προκριματικά (14 γκολ σε πέντε ματς).

Αγωνιστικά νέα

Δεν αναμένεται να αγωνιστεί ο Πάουστσεκ λόγω τραυματισμού, θετικό το ότι δεν έχουν αναφερθεί απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα. Αναμένεται να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.07 3.25 3.55 1.61 2.22 1.21 4 1.91 1.78 1.27 1.31 1.7
ΑΠΟΕΛ - Σλόβαν Μπρατισλάβας / Εκτίμηση

Ο ΑΠΟΕΛ είναι αναγκασμένος να ψάξει γκολ από πολύ νωρίς. Δεν έχει πολλά περιθώρια και θα πρέπει να σκοράρει. Η Σλόβαν από την άλλη είναι ομάδα που έχει το γκολ και η επιθετική της τριπλέτα πετάει φωτιές. Μπορεί να βρει ανοιχτούς χώρους και να πληγώσει τη κυπριακή ομάδα. Goal/goal (1.87) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr