Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: ΠΑΟΚ - Μάλμε, με τα γκολ στην Τούμπα

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 - 00:23

Μεγάλο ματς στην Τούμπα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που σκοράρουν και το over 2,5 δεν γίνεται να μην είναι η επιλογή μας.

Προκριματικά Champions League: ΠΑΟΚ - Μάλμε, με τα γκολ στην Τούμπα

20:30, Κωδ. ΟΠΑΠ: 158
Novasports Prime-VAR

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

ΠΑΟΚ

O νικητής με Σπάρτα Πρ. (Τσεχία) ή Στεάουα (Ρουμανία), ο ηττημένος στα πλέι οφ του Γιουρόπα με Τσέλιε (Σλοβενία) ή Σάμροκ (Ιρλανδία). Ο ΠΑΟΚ δεν εντυπωσίασε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε κόντρα στη Μάλμε, κάθε άλλο. Μάλιστα, βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε ισάριθμες (2-2) και έτσι πήρε τον έλεγχο της κατάστασης εν όψει της ρεβάνς στην κατάμεστη (όπως αναμένεται) Τούμπα. Δεν χάνει σε τρία ευρωπαϊκά ματς φέτος (2-1-0) η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία το Σάββατο αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ.

Έχουν απουσίες οι Θεσσαλονικείς. Πήρε ειδική άδεια ο Τρόοστ - Εκόνγκ (Α), ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Εκτός πλάνων είναι ο Σαμάτα (Ε) και τραυματίας ο Ότο (ΜΑ). Από τους νεοφερμένους εκτός λίστας βρίσκεται ο Σορετίρε (Ε).

Πιθανή 11άδα: Κοτάρσκι - Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα - Οζντόεφ, Σβαμπ - Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον - Τόμας.

Μάλμε

Η Μάλμε δεν εκμεταλλεύτηκε το ότι μπήκε δυνατά στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ούτε το ότι προηγήθηκε δύο φορές. Εν τέλει έμεινε στο 2-2 μπροστά στο κοινό της και είναι προφανές ότι ο συντελεστής δυσκολίας ανεβαίνει εν όψει της ρεβάνς. Σκοράρει με μεγάλη άνεση η σουηδική ομάδα, πλην όμως το ότι δέχθηκε τέσσερα γκολ σε δύο ματς κόντρα σε ομάδα από τις Νήσους Φερόες, μαρτυρά πολλά από τα κακώς κείμενα στα μετόπισθεν. Το Σάββατο νίκησε 1-0 τη Χάλμσταντ για το σουηδικό πρωτάθλημα, παραμένει εξόχως δυνατή.

Εν συγκρίσει με το ματς πρωταθλήματος, όπου νίκησε με 1-0 την Χάλμσταντ, γυρίζουν ο χαφ Ρόζενγκρεν και ο χαφ, Νανάσι. Ο πρώτος ήταν τιμωρημένος, ενώ ο δεύτερος ήταν κλινήρης. Από κει και πέρα, δεν υπολογίζονται ο βασικός μέσος Όσκαρ Λεβίτσκι, ο αμυντικός Άντον Τίνερχολμ και ο επιθετικός Στέφανο Βέκια, όλοι λόγω τραυματισμών.

Πιθανή 11άδα: Ντάχλιν – Λάρσεν, Γιάνσον, Ζάτερστρομ, Μπουσανέλο – Μπολίν, Πένα, Γιόνσεν, Νανασί – Μποθείμ, Θελίν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.85 3.65 4 2.08 1.68 1.44 2.67 1.57 2.22 1.23 1.27 1.92
ΠΑΟΚ - Μάλμε / Εκτίμηση

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Μάλμε έχουν τεράστιο κίνητρο στο αποψινό ματς της Τούμπας. Αμφότερες σκοράρουν, αλλά ταυτόχρονα έχουν και κενά στα μετόπισθεν. Δεν γίνεται, λοιπόν, να μην πάμε για αρχή με το over 2,5. Μία χαρά το 1.78 στο pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr