Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Πληρώνει το g/g

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 - 00:10

Πληρώνει εξαιρετικά το g/g στην αναμέτρηση της Νιού Σεντς με την Πετροκούμπ, με δεδομένο πως αμφότερες έχουν κίνητρο!

Προκριματικά Europa League: Πληρώνει το g/g

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Νιού Σεντς

Μέτρια η εικόνα της Νιου Σεντς στο α’ ματς στο Κισινάου και δίκαιη ήττα από την Πετροκούμπ. Βρέθηκε να χάνει νωρίς με αυτογκόλ και δεν έβγαλε ιδιαίτερη αντίδραση μέχρι το 65’. Απειλήθηκε, μάλιστα, και με δεύτερο τέρμα. Το τελικό σκορ της επιτρέπει να ελπίζει σε ανατροπή, αλλά σαφέστατα θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της. Με τις γνωστές απουσίες.

Δεν είναι σε καλό μομέντουμ. Μετρά μόλις μία νίκη στα 5 τελευταία επίσημα σε όλες τις διοργανώσεις. Ταυτόχρονα έχει «3 στα 5»

Πετροκούμπ

Άξιζε περισσότερα η Πετροκούμπ στο α’ ματς. Βάσει εικόνας το τελικό αποτέλεσμα την αδικεί. Ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του 90λεπτου και θα μπορούσε τουλάχιστον να σκοράρει άλλη μία φορά. Δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Μολδαβίας για να πάρει ανάσες ενόψει της ρεβάνς με την Νιου Σεντς. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Λούνγκου. Πιθανώς να λείψει ο μπακ-χαφ, Ντέμιναν. Αποχώρησε με προορισμό τον ΑΠΟΕΛ ο μέσος Αμπάνια.

Μετρά «πέντε στα πέντε» n/g στην Ευρώπη, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως έχει καταφέρει σε 3 από τα 5 παιχνίδια της να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.07 3.4 3.3 1.75 1.95 1.27 3.4 1.77 1.88 1.28 1.27 1.67
Νιού Σεντς - Πετροκούμπ / Εκτίμηση

Με βάση τα όσα είδαμε στο πρώτο ματς περιμένουμε ματς με γκολ. Πολλά θέματα στα μετόπισθεν οι γηπεδούχοι. Από την άλλη η Πετροκούμπ δεδομένα θα δεχθεί πίεση. Το g/g είναι η επιλογή μας. Μας ικανοποιεί το 1.74 στο pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr