Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Οι τυπικές διαδικασίες γεννάνε ευκαιρίες

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 - 00:30

Το σημερινό μενού του 3ου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ περιλαμβάνει δύο παιχνίδια, όπου οι προκρίσεις έχουν σχεδόν σφραγιστεί.

Προκριματικά Conference League: Οι τυπικές διαδικασίες γεννάνε ευκαιρίες

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ.

ΠΑΪΝΤΕ ΛΙΜΕΝΑΣΚΟΓΚ - ΧΑΚΕΝ

Στο Ταλίν θα γίνει το ματς και όχι στο Λιμενασκόγκ. Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Άλλο η Ισλανδική Στιάρναν, άλλο η Σουηδική Χάκεν. Το κατάλαβαν καλά οι παίκτες της Πάιντε που ήταν σαν να έπεσαν σε τοίχο στο ματς στο Γκέτεμποργκ. Μέχρι και διψήφιο σκορ θα μπορούσε να γράψει ο πίνακας με βάση τις πολλές ευκαιρίες των γηπεδούχων. Το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί πλέον στην εσθονική Λίγκα όπου δίνει τη μάχη για να βρεθεί στην πρώτη τριάδα. Μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο για να κρατήσει δυνάμεις για την Ευρώπη.

Η Χάκεν ήταν απόλυτα σοβαρή και αποτελεσματική στο πρώτο ματς όπου έκανε πάρτι κόντρα στον υποδεέστερου αντίπαλο. Οι Σουηδοί κατέγραψαν 21 τελικές προσπάθειες θα μπορούσαν ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Πλέον πάνε για διακοπές στο Ταλίν, έχοντας διασφαλίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Η Χάκεν αποδίδει σούπερ επιθετικά, κόντρα στην Ντουντελάνζ πέτυχε από έξι γκολ σε κάθε παιχνίδι, όπως και στο πρώτο ματς με την Παϊντέ. Απίθανος ο απολογισμός 18 γκολ σε τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια για την ομάδα από το Γκέτεμποργκ. Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η πρόκριση έχει ήδη σφραγιστεί. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν περισσότερο να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στο τελευταίο 90λεπτο που τους έχει απομείνει και η άνετη κι ωραία Χάκεν να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που θα της παρουσιαστεί. Over 3.5 στο 2.10 από την Betsson.

ΜΟΡΝΑΡ - ΠΑΞΙ

Το ματς δεν θα γίνει στην πόλη Μπάρ όπου εδρεύει η Μόρναρ, αλλά στην πρωτεύουσα Ποντγκόριτσα λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Εκεί θα επιδιώξει την μεγάλη ανατροπή η Μόρναρ, έπειτα από το ιδιαιτέρως αρνητικό αποτέλεσμα του πρώτου ματς. Θα παλέψουν και ό,τι βγει οι Μαυροβούνιοι. Για να καταφέρει αν φέρει τα πάνω κάτω θα χρειαστεί πρωτίστως να βρει λύσεις στην επίθεση και το σκοράρισμα που είναι το αδύνατο σημείο της. Δεν έβαλε γκολ στα τρία από τα τέσσερα ποιο πρόσφατα ματς. Είναι ακόμα ανέτοιμη, πρόσφατα ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Η Πάξι επιδεικνύει αξιοσημείωτη σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πέρα πολύ ίο εύκολα από ότι αναμενόταν την ΑΕΚ Λάρνακας και στη συνέπεια έβαλε πολύ γερές βάσεις πρόκρισης και κόντρα στην Μόρναρ. Δεν υπάρχει περίπτωση να υποτιμήσουν τους Μαυροβούνιους οι Ούγγροι το έδειξαν και στην ρεβάνς της Κύπρου. Η Πάξι χαρακτηρίζεται από μεγάλη αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, σκοράρει με άνεση, αλλά από την άλλη πλευρά δυσκολεύεται να κρατήσει καθαρή εστία. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για λογαριασμό των πράσινων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μόρναρ πρέπει να επιτεθεί και να σκοράρει τουλάχιστον τρεις φορές αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση. Από την άλλη όμως η Πάξι έδειξε στο πρώτο ματς ότι το έχει το γκολ και με το υπέρ της 3-0 θα παίξει χωρίς πίεση και θα εκμεταλλευτεί κάθε κενό στην άμυνα των γηπεδούχων. Over 2.5 στο 1.85 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr