Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Φερεντσβάρος - Μίντιλαντ, το ρίσκο φέρνει γκολ

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 - 00:25

Αγώνας ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Φερεντσβάρος και Μίντιλαντ, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το εισιτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Προκριματικά Champions League: Φερεντσβάρος - Μίντιλαντ, το ρίσκο φέρνει γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Φερεντσβάρος - Μίντιλαντ.

Αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας τέρματος.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο του Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΑΠΟΕΛ στα play-off.

Ο ηττημένος της σειράς θα αντιμετωπίσει στα play off του Europa League τον νικητή της αναμέτρησης Κλάκσβικ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Πρώτος αγώνας: Μίντιλαντ - Φερεντσβάρος 2-0.

Ώρα: 21:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 161

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Φερεντσβάρος

Η Φερεντσβάρος είχε τις στιγμές της στην έδρα της Μίντιλαντ, αλλά δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί και ηττήθηκε με «καθαρό» σκορ, ενώ στο 45’ γλίτωσε από πέναλτι. Η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας διαθέτει από τη μέση και μπροστά τους παίκτες που μπορούν να αναθερμάνουν τις πιθανότητες για την πρόκριση, ωστόσο ζητείται αποτελεσματικότητα. Το Σάββατο νίκησε 2-0 την Ντισγκίρι, έχει «δύο στα δύο». Δεν αναφέρθηκαν αγωνιστικά προβλήματα, αναμένεται να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Σταθερά τρεις παίκτες εκτός ευρωπαϊκής λίστας, δεν έχουν μέλλον στο κλαμπ.

Μίντιλαντ

Η Μίντιλαντ δεν εντυπωσίασε, ωστόσο αποδείχθηκε αποτελεσματική και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα κόντρα στη Φερεντσβάρος (έχασε και πέναλτι). Τρεις διαδοχικές νίκες με μηδέν παθητικό φέτος στην Ευρώπη για τους πρωταθλητές Δανίας, οι οποίοι ψάχνουν τη δεύτερη παρουσία τους στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το 2020 (δεν είχαν τύχη τότε με αντιπάλους τις Λίβερπουλ, Αταλάντα και Αγιαξ). Την Παρασκευή επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Βέιλε και πανηγύρισε τη δεύτερη συναπτή νίκη εντός συνόρων, ενώ είχε αρχίσει με δύο ισοπαλίες. Δεν αναμένεται να αγωνιστεί κάποιος εκ των Παουλίνιο (α. 1/0), Μάρονι (ε.), Γκουέ-Σουνγκ (ε. 30/12), οι οποίοι υποφέρουν από τραυματισμό. Δεν αναφέρθηκαν νεότερα αγωνιστικά κενά.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.88 3.65 3.75 1.97 1.77 1.38 2.87 1.68 2.05 1.24 1.25 1.85
Φερεντσβάρος - Μίντιλαντ / Εκτίμηση

Οι Δανοί είναι αήττητοι έως τώρα σε Δανία και Ευρώπη, σκοράροντας μάλιστα με σχετική ευκολία. Η Φερεντσβάρος είναι αναγκασμένη να ρισκάρει μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και το ματς αναμένεται ανοικτό με πολλές φάσεις. Προτιμότερη επιλογή το Over 2.5 στο 1.90 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr