Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Στεάουα - Σπάρτα Πράγας, θα το κάνουν ξανά

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 - 00:15

Αγώνας ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Στεάουα και Σπάρτα Πράγας, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το εισιτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Προκριματικά Champions League: Στεάουα - Σπάρτα Πράγας, θα το κάνουν ξανά

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Στεάουα - Σπάρτα Πράγας.

Αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας τέρματος.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο του Μάλμε - ΠΑΟΚ.

Πρώτος αγώνας: Σπάρτα Πράγας – Στεάουα 1-1.

Ώρα: 21:30 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 165

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

FCSB

Η Στεάουα δεν ήταν καλύτερη από τη Σπάρτα Πράγας, αλλά κατάφερε να προηγηθεί, για να ισοφαριστεί στο τελευταίο τέταρτο. Με ισοπαλία είχε ξεκινήσει τον προηγούμενο γύρο κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για να νικήσει στη ρεβάνς, αν και αυτή τη φορά, η ομάδα από τη Ρουμανία έχει πιο δύσκολο έργο. Προέρχεται από το 3-2 επί της Φαρούλ για το πρωτάθλημα, είναι η πρώτη νίκη της. Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο Ντάουα (α. 36/3), ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να απουσιάσουν λόγω τραυματισμού οι Μούσι (μ. 37/4) και Μπέτεν (μ. 34/6 Ουν. Κραϊόβα).

Σπάρτα Πράγας

Η Σπάρτα Πράγας δεν εξαργύρωσε την ανωτερότητά της μπροστά στο κοινό της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ισοπαλία της αφαιρεί σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης, κάθε άλλο. Η πρωταθλήτρια Τσεχίας έχει μεγάλη ευκολία στο σκοράρισμα, ωστόσο χρειάζεται να βελτιωθεί στο ανασταλτικό σκέλος, το οποίο δεν είναι το δυνατό σημείο, κάτι που είχε φανεί και την περασμένη σεζόν. Το Σάββατο νίκησε 2-1 την Μποέμιανς για τη λίγκα της Τσεχίας και βρίσκεται σταθερά στην κορυφή, δεν υπάρχει άλλη ομάδα με το απόλυτο 4-0-0 στο ξεκίνημα. Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού παραμένουν οι Πανάκ (α. 1/0) και Ζέλενι (α. 3/0), ενώ ο Αλμπένιθ (α. 9/0 Μπιλμπάο) χτύπησε στο τελευταίο ματς και αναμένεται να λείψει με τη σειρά του.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.05 3.25 2.3 1.87 1.85 1.32 3.15 1.67 2.05 1.57 1.31 1.35
FCSB - Σπάρτα Πράγας / Εκτίμηση

Αμφίρροπο παιχνίδι, αλλά η Σπάρτα Πράγας είναι πιο έμπειρη ομάδα και βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα εύκολα. Βέβαια έχει και θέματα στην άμυνα, με τους γηπεδούχους να θέλουν να το εκμεταλλευτούν αυτό, ειδικά μέσα στην έδρα τους. Στο πρώτο ματς σκόραραν και οι δυο, γιατί όχι και τώρα. G/G στο 1.87 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr