Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ρέιντζερς - Ντινάμο Κιέβου, σκοράρουν και οι δυο

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 - 00:10

Αγώνας ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Ντινάμο Κιέβου, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το εισιτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Προκριματικά Champions League: Ρέιντζερς - Ντινάμο Κιέβου, σκοράρουν και οι δυο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρέιντζερς - Ντινάμο Κιέβου.

Αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας τέρματος.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο του Σάλτσμπουργκ – Τβέντε στα play-off.

Πρώτος αγώνας: Ντινάμο Κιέβου – Ρέιντζερς 1-1

Ώρα: 21:45 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 232

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Ρέιντζερς

Η Ρέιντζερς χρειάστηκε να σκοράρει στην εκπνοή για να αποφύγει την ήττα από την Ντινάμο Κιέβου, αλλά η αλήθεια είναι ότι έπιασε καλή απόδοση και μπορούσε να βρει δίχτυα νωρίτερα. Αυξήθηκαν σημαντικά οι πιθανότητες πρόκρισης για την ομάδα από τη Σκωτία, η οποία το Σάββατο νίκησε 2-1 τη Μάδεργουελ (έχει 1-1-0 στο ξεκίνημα της Πρέμιερ). Δεν αναφέρθηκαν αγωνιστικά προβλήματα και ως εκ τούτου το τεχνικό τιμ έχει πληθώρα διαθέσιμων επιλογών. Αναμένεται να παρατάξει τους «τζερς» με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ντιναμό Κιέβου

Η Ντινάμο Κιέβου δεν έπιασε την καλύτερη απόδοση στο πρώτο ματς και καλείται να ανεβάσει στροφές για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης. Η κατά τεκμήριο δεύτερη καλύτερη ομάδα της Ουκρανίας διέλυσε την Παρτίζαν στον προηγούμενο γύρο, πλην όμως η διαδρομή προς τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι εύκολη. Την Παρασκευή είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, επικράτησε 2-1 της Βέρες με ανάμικτη ενδεκάδα, δείχνοντας με την απόδοσή της ότι το βάρος πέφτει κυρίως στην ευρωπαϊκή προοπτική που απλώνεται μπροστά. Οι Σεπέλεφ (μ. 21/2) και Ντιάτσουκ (α. 19/1) υποφέρουν από τραυματισμό και η λογική υπαγορεύει ότι θα χάσουν το ματς στη Σκωτία. Δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα αγωνιστικά κενά.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.98 3.55 3.5 2.1 1.67 1.42 2.72 1.58 2.22 1.27 1.27 1.77
Ρέιντζερς - Ντιναμό Κιέβου / Εκτίμηση

Αναμένουμε άλλο ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αλλά η Ρέιντζερς έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας. Οι Ουκρανοί όμως είναι φορμαρισμένοι και δεν τους ξεγράφεις εύκολα, γι' αυτό θα εμπιστευτούμε και τις δύο ομάδες στο σκοράρισμα. G/G στο 1.66 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr