Ποδόσφαιρο

Championship: Λούτον - Μπέρνλι, ντέρμπι με το καλημέρα!

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 - 00:42

Ντέρμπι με άρωμα Πρέμιερ Λιγκ έχουμε στον τελευταίο αγώνα της πρώτης αγωνιστικής στη Τσάμπιονσιπ! 

Championship: Λούτον - Μπέρνλι, ντέρμπι με το καλημέρα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λούτον - Μπέρνλι.

22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 584

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Λούτον

Η Λούτον, έπεσε μαχόμενη πέρσι από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά το ευτύχημα ήταν ότι δεν είχε κάνει μεγάλο οικονομικό άνοιγμα και έτσι έχει σχεδόν έτοιμη την ομάδα της νέας σεζόν, καθώς δεν αποχώρησαν μεγάλα αστέρια της, πλην του μέσου Μπάρκλι. Ο Ρομπ Έντουαρντς παρέμεινε στον πάγκο και έχει στόχο να την οδηγήσει ξανά στα «σαλόνια», με παίκτες έμπειρους στην κατηγορία, όπως οι Καμίνσκι, Ντάουτι, Νακάμπα, Ογκμπένε και Μόρις. Πέρσι δεν κατάφερε να κερδίσει σε δύο ματς Πρέμιερ Λιγκ την Μπέρνλι, ενώ την νίκησε τελευταία φορά εντός έδρας, το μακρινό 1999.

Μπέρνλι

Η Μπέρνλι δεν κατάφερε να κρατηθεί πέρσι στην Πρέμιερ Λιγκ και ο προπονητής, Βινσέντ Κομπανί, μετακόμισε στην Μπάγερν. Ο διάδοχός του, Σκοτ Πάρκερ, έχει κερδίσει ανόδους με Φούλαμ και Μπόρνμουθ, αλλά το στυλ παιχνιδιού του είναι πολύ πιο συντηρητικό. Έχει το καλύτερο κέντρο της κατηγορίας, με Μπράουνχιλ, Κάλεν και Μπέργκε, όμως σίγουρα θα υπάρχουν αποχωρήσεις στο ρόστερ. Την προηγούμενη σεζόν που αγωνίστηκε στην Τσάμπιονσιπ, το 2022-23, πήρε το πρωτάθλημα, μαζεύοντας 101 πόντους, ενώ δεν έχασε στα τελευταία 13 ταξίδια στην κατηγορία. Δύσκολα πάντως θα κυριαρχήσει φέτος με τον ίδιο τρόπο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.65 3.35 2.52 2.05 1.71 1.4 2.77 1.55 2.27 1.48 1.3 1.44
Λούτον - Μπέρνλι / Εκτίμηση

Ντέρμπι με άρωμα Πρέμιερ Λιγκ το συγκεκριμένο ματς. οι δύο ομάδες τέτοια εποχή έπαιζαν στα μεγάλα σαλόνια και τώρα δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι για τη Τσάμπιονσιπ. Ο στόχος είναι κοινός και οι διαφορές δεν είναι μεγάλες. Προσεκτικά θα προσεγγίσουν το ματς. Χ (3.46) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr