Ποδόσφαιρο

Α' Ελβετίας: Άσοι με προσδοκίες!

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 - 08:39

Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα σήμερα στα ελβετικά παιχνίδια, αφού εμφανίζονται αρκετά δυαντοί μέσα στην έδρα τους. 

Α' Ελβετίας: Άσοι με προσδοκίες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Ελβετίας.

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Σεν Γκάλεν και Λωζάνη μας προσέφεραν ένα τρομερό παιχνίδι τη περασμένη αγωνιστική, το οποίο έληξε 3-4. Μεγάλη νικήτρια ήταν η Σεν Γκάλεν, παρότι στο τελευταίο δεκάλεπτο αγχώθηκε αρκετά. Η ομάδα της Σεν Γκάλεν έχει ξεκινήσει τρομερά τη σεζόν, με 2 νίκες και μία ήττα στο πρωτάθλημα. Επίσης μετράει ακόμη δύο νίκες στην Ευρώπη, ενώ μεσοβδόμαδα έπαιζε με τη Σλασκ για τα προκριματικά του Κόνφερενς, Εκεί έκανε βήμα πρόκρισης, νικώντας 2-0 την πολωνική ομάδα στο γήπεδό της. Νούχου, Φαζλίτζι και Κέιρλεν είναι εκτός.

Η Γκρασχόπερς ηττήθηκε με 0-3 από τη Βασιλεία, σε ένα ματς που δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο κλίμα του. Είχε κάποιες καλές στιγμές στο παιχνίδι αλλά ήταν απολύτως άστοχη και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να πιέσει περισσότερο, όταν και το ματς είχε πια κριθεί. Δεν έχει κερδίσει ακόμη στο πρωτάθλημα, ενώ είναι προτελευταία με μόλις έναν βαθμό. Λόους και Κέμπτερ συνεχίζουν εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γκρασχόπερς είναι δυνατή ομάδα εντός έδρας και από τον κόσμο της αντλεί ακόμη περισσότερη δύναμη. Μπορεί να φτάσει σήμερα σε μια καθαρή νίκη. 1 (1.60) στη Betsson.

ΖΥΡΙΧΗ – ΛΩΖΑΝΗ

Η Ζυρίχη δείχνει σαν έτοιμη από καιρό στην αρχή της σεζόν, τόσο σε πρωτάθλημα, όσο και σε Ευρώπη. Μετράει πέντε σερί παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταίο της θύμα η Γιουνγκ Μπόις, η οποία αρκέστηκε σε ισοπαλία με σκορ 2-2. Η Ζυρίχη μάλιστα ήταν καταιγιστική και ήταν η ομάδα που δικαιούταν περισσότερο τη νίκη. Τη Πέμπτη έπαιζε εντός έδρας με τη Γκιμαράες για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, εκεί όπου ηττήθηκε με 3-0 και φαίνεται πως το όνειρο της Ευρώπης σβήνεθ άδοξα. Κριέζιου, Τόσιτς, Κονσεϊσάο είναι οι τρεις απώλειες.

Σούπερ διαγωνισμός για όλους! Διεκδικείς εισιτήρια για το ΑΕΚ - Νόα παίρνοντας μέρος στην κλήρωση του PS Blog!

Η Λωζάνη έδωσε ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της σεζόν, κι ας βρισκόμαστε μόλις στη 4η αγωνιστική. Ηττήθηκε όμως με 3-4 από τη Σεν Γκάλεν, που αποδείχθηκε πιο εύστοχη. Μπήκε στο ματς πολλές φορές, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να φτάσει στην ισοφάριση. Αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη ήττα για το πρωτάθλημα. Μόλις τη πρώτη αγωνιστική κέρδισε. Ακολουθεί παιχνίδι για το κύπελλο. Χωρίς απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ζυρίχη θα θελήσει να βγάλει αντίδραση σήμερα μετά την ήττα μεσοβδόμαδα και δεν υπάρχει πιο κατάλληλος αντίπαλος να το πετύχει. 1 (1.88) στη Betsson.

ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Η Λουγκάνο άφησε γρήγορα τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ πίσω της, κερδίζοντας με 3-1 τη Σερβέτ. Πέτυχε μεγάλη νίκη και θύμισε τη περσινή καλή Λουγκάνο που τερμάτισε στη 2η θέση, πάνω από τη Σερβέτ μάλιστα. Στο παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερη, απείλησε περισσότερο, ενώ ήταν και σαφώς πιο εύστοχη από την αντίπαλό της. Πήρε πανάξιο «διπλό» την περασμένη Πέμπτη στο Βελιγράδι, νικώντας 1-0 την Παρτιζάν, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Μετράει 7 σερί γκολ-γκολ και οβερ 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι ομάδα που αρέσκεται να παίζει επιθετικά. Πλήρης η αποστολή.

Τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε επιτέλους η Λουκέρνη. Κέρδισε με 1-0 τη Σιόν και της έκοψε τη φόρα. Η νίκη μπορεί να ήταν ισχνή, αλλά είναι ικανή να της δώσει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. Στο ματς ήταν εξίσου επιθετική και απειλητική, αλλά κατάφερε να σκοράρει μόλις μία φορά. Έχει πετύχει τρία διαφορετικά αποτελέσματα τις πρώτες τρεις αγωνιστικές της. Ξέρει πως το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο εδώ. Μπέκα, Τσέιντερ και Αρντάιθ είναι εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λουγκάνο είναι σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα. Μπορεί να κερδίσει σήμερα αλλά έχει και την Ευρώπη στο μυαλό της. 2-3 γκολ (2.00) στη Betsson.

ΣΕΡΒΕΤ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Η περσινή αντίζηλός της, της έκοψε τη φόρα τη περασμένη αγωνιστική. Ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της Λουγκάνο, σε ένα ματς που δεν ήταν ιδιαίτερα καλή και τα βρήκε σκούρα από την ανεβασμένη Λουγκάνο. Παρότι προηγήθηκε στο 61’, δέχθηκε την ανατροπή με τρία γκολ μέσα σε 11 λεπτά. Ελάχιστα καλύτερη η αντίπαλός της, της έκλεψε τη νίκη στα ίσια. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στη σεζόν για τη Σερβέτ, η οποία έχει πετύχει 3 νίκες σε 4 αγωνιστικές. Τη Πέμπτη ταξίδεψε στη Μπράγκα για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου πήρε παλικαρίσια ισοπαλία με 0-0.

Η Βασιλεία ευτυχώς αντέδρασε νωρίτερα απ’ ότι περίμενε κανείς και πέτυχε τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Κέρδισε τη Γκρασχόπερς με 0-3 εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που ήταν σαφώς πιο εύστοχη. Η αντίπαλός της επιχείρησε 11 προσπάθειες για σουτ, αλλά ούτε μία στην εστία. Αντίθετα η Βασιλεία είχε τρία σουτ στην εστία, όπου όλα έγιναν γκολ. Πέτυχε έτσι τη πρώτη της νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Σε οβερ 2.5 εξελίχθηκαν και τα τρία παιχνίδια της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βασιλεία έχει αδυναμίες κι αν τις εμφανίσει απέναντι στη Σερβέτ θα έχει πρόβλημα. 1 (1.85) στη Betsson.

Βαθμολογία -

11/08/2024Super League: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σιόν Σιόν 9 4 3 0 1 8 2 6
2 Λουγκάνο Λουγκάνο 9 3 3 0 0 7 3 4
3 Σερβέτ Σερβέτ 9 4 3 0 1 9 7 2
4 Ζυρίχη Ζυρίχη 7 3 2 1 0 8 4 4
5 Σεντ Γκάλεν Σεντ Γκάλεν 6 3 2 0 1 8 4 4
6 Λουκέρνη Λουκέρνη 4 3 1 1 1 4 4 0
7 Βίντερτουρ Βίντερτουρ 4 4 1 1 2 3 6 -3
8 Βασιλεία Βασιλεία 3 3 1 0 2 6 5 1
9 Λωζάνη Λωζάνη 3 3 1 0 2 6 10 -4
10 Yverdon Sport Yverdon Sport 2 4 0 2 2 4 7 -3
11 Γιουνγκ Μπόις Γιουνγκ Μπόις 2 5 0 2 3 6 13 -7
12 Γκρασχόπερς Γκρασχόπερς 1 3 0 1 2 3 7 -4
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr