Ποδόσφαιρο

Α' Δανίας: Kερδίζει η Κοπεγχάγη!

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 - 08:14

Δυναμική παρουσία έχει σήμερα το πρωτάθλημα της Δανίας στο κουπόνι του στοιχήματος, με τέσσερις αναμετρήσεις. 

Α' Δανίας: Kερδίζει η Κοπεγχάγη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Δανίας.

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ – ΛΙΝΓΚΜΠΙ

Η Νόρτζελαντ πέρασε από την έδρα της Βέιλε με επαγγελματικό τρόπο. Κέρδισε με 0-1 και έπαιξε όσο χρειαζόταν. Πέτυχε το γκολ στο 61ο λεπτό και προσπάθησε να διαφυλάξει την άμυνά της. Βέβαια είναι ομάδα που δεν της ταιριάζει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Η Βέιλε είναι και ομάδα χαμηλότερης δυναμικής οπότε δεν δυσκολεύτηκε να το κάνει. Δεύτερη νίκη σε τρεις αγώνες, ενώ έχει και μία ισοπαλία, βρισκόμενη στη κορυφή της βαθμολογίας. Χωρίς απουσίες.

Και η Λίνγκμπι είναι από τις ομάδες που δεν έχουν πανηγυρίσει τρίποντο τη φετινή χρονιά. Βέβαια τη περασμένη αγωνιστική ήταν αρκετά δύσκολο να το πετύχει αυτό, αφού έπαιζε κόντρα στη Μπρόντμπι. Ηττήθηκε όπως ήταν φυσιολογικό με 0-2 εντός έδρας. Το ματς ουσιαστικά τελείωσε αρκετά νωρίς για αυτή, αφού είχε δεχθεί και τα δύο τέρματα μέχρι το 17ο λεπτό. Δύο ήττες και μία ισοπαλία η συγκομιδής της προς το παρών. Και τα τρία παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε πολύ καλή κατάσταση η Νόρτζελαντ στην αρχή του πρωταθλήματος. Εννοείται πως είναι το μεγάλο φαβορί για το σημερινό παιχνίδι, αλλά δεν παίζεται σε αυτές τις αποδόσεις. Under 3.5 (1.65) στη Betsson.

ΡΑΝΤΕΡΣ – ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ

Σπουδαίο αποτέλεσμα πέτυχε τη προηγούμενη αγωνιστική η Ράντερς, αφού απέσπασε ισοπαλία από τη Κοπεγχάγη. Προηγήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό, αλλά μπήκε στα δύσκολα από νωρίς. Στο 27’ έμεινε με παίκτη λιγότερο χάρη στην αποβολή του Ντάνχο και εκεί άλλαξε το παιχνίδι. Δέχθηκε μεγάλη πίεση και όπως ήταν λογικό, κράτησε στάση άμυνας. Δεν κατάφερε να κρατήσει για πολύ, αφού στο 64’ δέχθηκε την ισοφάριση. Πάντως κράτησε το αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε, με αυτήν την ισοπαλία να είναι σαν νίκη όμως. Μοναδικός απών ο τιμωρημένος Ντάνχο.Γλυκόπικρη γεύση της άφησε η Ευρώπη μεσοβδόμαδα, αφού βγήκε αλώβητη από παιχνίδι ροντέο. Αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Γάνδη, σε ένα παιχνίδι που έχανε στο 93' και ισοφάρισε στο 95'. Τώρα η ρεβάνς εκτός έδρας θα είναι αρκετά δύσκολη.
Η Σίλκεμποργκ για 2η συνεχόμενη φορά κατάφερε και έφερε το ίδιο ακριβώς σκορ. Πρώτα είχε κερδίσει με 3-2 τη Μόλντε εντός, αλλά έμεινε εκτός Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στη συνέχεια κέρδισε ξανά με 3-2 τη Βίμποργκ. Βέβαια με τη Βίμποργκ παραλίγο να το πληρώσει, αλλά τελικά πανηγύρισε το τρίποντο. Δύο νίκες και μία ήττα έχει μέχρι στιγμής, ενώ είναι από τις ομάδες που έχουν δώσει τα περισσότερα παιχνίδια, λόγω Ευρώπης. Τιμωρημένος παραμένει ο Μπρινκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λόγο κούρασης και ταλαιπωρίας θα προτιμήσουμε να πάμε προς τα αριστερά. Η Σίλκεμποργκ θα έχει το μυαλό της στην Ευρώπη, άρα δεν θα σκοτωθεί τόσο σήμερα. 1 (1.95) στη Betsson.

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΑΑΡΧΟΥΣ

Ήττα τη Πέμπτη από τη Λέγκια Βαρσοβίας εντός έδρας με 2-3. Ένα αποτέλεσμα που δυσκολεύει αρκετά τη πορεία της στην Ευρώπη. Οι πιθανότητες πρόκρισης ελαχιστοποιήθηκαν πλέον και θα αναζητήσει μια υπέρβαση στον επαναληπτικό. Η Μπρόντμπι έκανε εύκολο το απόγευμά της κόντρα στη Λίνγκμπι, αφού μέσα σε 17 λεπτά πέτυχε δύο τέρματα και πανηγύρισε τη νίκη. Αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη νίκη της για το πρωτάθλημα, ενώ έχει ακόμη μία ισοπαλία. Τη Πέμπτη έδινε και παιχνίδια για τα προκριματικά του Κόνφερενς κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας. Είναι μέσα στους στόχους της και έχει ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν. Δείχνει βελτιωμένη από πέρυσι και δεν θέλει να επαναλάβει τα ίδια λάθη. Πάρα πολλές οι απουσίες της όμως, που φτάνουν τις 7 σύνολο.

Η ΄Ααρχους πανηγύρισε τη πρώτη της νίκη στη φετινή χρονιά, η οποία ήρθε μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Κέρδισε με 4-0 τη Σοντέρισκε εντός έδρας. Πέτυχε μια καθαρή νίκη χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ενώ έδειξε και μεγάλη επιθετική διάθεση. Πέτυχε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και κυριάρχησε καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μία ήττα έχει μέχρι στιγμής, ενώ επιθετικά δείχνει να κυμαίνεται αρκετά καλά. Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες και προβλήματα τραυματισμών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κομμένο και ραμμένο αυτό το παιχνίδι για αρκετά γκολ. Και οι δύο μπορούν να παίξουν επιθετικά, ενώ τα λάθη στην άμυνα δεν λείπουν. Over 2.5 (1.88) στη Betsson.

ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Η Σοντέρισκε ούτε τη περασμένη αγωνιστική κατάφερε να κερδίσει για το πρωτάθλημα. Ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από την Άαρχους και έμεινε με τον έναν βαθμό της σε τρία παιχνίδια. Επίσης δείχνει να έχει τρομερό πρόβλημα στην επίθεση, όντας από τις χειρότερες επιθέσεις μέχρι στιγμής. Μόλις ένα γκολ έχει πετύχει σε τρία παιχνίδια. Παραμένει στη προτελευταία θέση. Δείχνει ότι θα έχει πρόβλημα τη φετινή χρονιά. Αν πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι θα είναι θαύμα. Πλήρης η αποστολή.

Η Κοπεγχάγη είχε το μυαλό της στην Ευρώπη, αλλιώς δεν εξηγείται η γκέλα ολκής της περασμένης αγωνιστικής. Έφερε 1-1 με τη Ράντερς, σε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει εντελώς διαφορετική εξέλιξη. Δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο αντίπαλος έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 27’ , ούτε τις 31 φάσεις που δημιούργησε για γκολ. Τη Τετάρτη έπαιζε με την Οστράβα για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ και τη κέρδισε δύσκολα με 1-0. Το γκολ το πέτυχε στις καθυστερήσεις του ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κοπεγχάγη είναι καλύτερη ομάδα και ακόμα στις δύσκολες βραδιές της έχει δείξει πως έχει τον τρόπο της. Σίγουρα έχει και το μυαλό στην Ευρώπη, αλλά μια ομάδα με τη δική της ποιότητα πρέπει να κερδίζει αυτά τα ματς. 2 (1.67) στη Betsson.

Βαθμολογία -

11/08/2024Superliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μίντιλαντ Μίντιλαντ 8 4 2 2 0 7 3 4
2 Νόρντζελαντ Νόρντζελαντ 7 3 2 1 0 6 2 4
3 Μπρόντμπι Μπρόντμπι 7 3 2 1 0 7 4 3
4 Ράντερς Ράντερς 7 3 2 1 0 7 4 3
5 Κοπεγχάγη Κοπεγχάγη 7 3 2 1 0 6 3 3
6 Σίλκεμποργκ Σίλκεμποργκ 6 3 2 0 1 5 4 1
7 Άαρχους Άαρχους 4 3 1 1 1 7 4 3
8 Άαλμποργκ Άαλμποργκ 3 3 1 0 2 2 6 -4
9 Βίμποργκ Βίμποργκ 1 3 0 1 2 6 9 -3
10 Λίνγκμπι Λίνγκμπι 1 3 0 1 2 1 5 -4
11 Σοντερίσκε Σοντερίσκε 1 3 0 1 2 1 6 -5
12 Βέιλε Βέιλε 0 4 0 0 4 3 8 -5
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr