Ποδόσφαιρο

Β' Γερμανίας: Με ψυχολογία η Πάντερμπορν

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 - 00:50

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις τρεις αναμετρήσεις που ρίχνουν την αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β' Γερμανίας.

Β' Γερμανίας: Με ψυχολογία η Πάντερμπορν

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Β' Γερμανίας.

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ - ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ

Από το πρώτο κιόλας ματς η Μπραουνσβάιγκ αντιλήφθηκε το πόσο δύσκολη θα είναι η μετάβαση από την τρίτη κατηγορία στην Τσβάιτε Λίγκα. Την… περιέλαβε η ποιοτική και έμπειρη Σάλκε και οι νεοφώτιστοι κινδύνευσαν με πρωτοφανή διασυρμό. Όχι πως τα πέντε γκολ που δέχθηκαν είναι εύκολα διαχειρίσιμα. Μέσα ζητούμενο η αντίσταση που θα μπορέσουν να βγάλουν στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν. Ο κόσμος πάντως στηρίζει, το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Όπως έδειξε και στα φιλικά που προηγήθηκαν της πρεμιέρας είναι ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες, βάζει και δέχεται πολύ εύκολα γκολ.

Το Μαγδεμβούργο δεν έπιασε υψηλά στάνταρντ απόδοση στην πρεμιέρα με την Έλβερσμπεγκ. Παρασύρθηκε στον αργό ρυθμό του αντιπάλου, έμπλεξε και με την διπλή ζώνη άμυνας που βρήκε απέναντί του, με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Ήταν ανώτερο στα σημεία αλλά αυτό δεν θα είναι πάντα αρκετό σε μια τόσο απαιτητική Λίγκα. Με εξαίρεση το τελευταίο φιλικό με την Σαμπντόρια όπου δέχθηκε πίεση και γκολ, έδειξε στα φιλικά πως θα στηριχθεί κυρίως στην αξιόπιστη αμυντική λειτουργία. Ομάδα που θα επιδιώξει να κρατήσει χαμηλά τον ρυθμό, ιδιαίτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που βάζουν και δέχονται εύκολα γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αρέσκονται στο αργό τέμπο. Το σημείο μεταξύ τους σε αυτό το κομμάτι της σεζόν απαγορεύεται να παιχτεί, οπότε θα πάμε με τα γκολ. 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00 από την Betsson.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ - ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Η Πάντερμπορν άφησε την Χέρτα να κυκλοφορεί άσκοπα τη μπάλα, φρόντισε να κλείσει άριστα τους διαδρόμους προς την περιοχή της και την κατάλληλη στιγμή χτύπησε στις αντεπιθέσεις. Έπαιξε με τα νεύρα και το άγχος των γηπεδούχων και πήρε πολύ πιο εύκολα από ότι θα περίμενε ένα έξοχο διπλό στην πρεμιέρα της σεζόν. Το έδειξε και στα φιλικά που προηγήθηκαν του πρώτου επίσημου αγώνα πως η άμυνα θα αποτελέσει το σήμα κατατεθέν της Πάντερμπορν. Δεν δέχθηκε γκολ στα τρία τελευταία ματς προετοιμασίας. Πλήρης εκ νέου η αποστολή, δεν θα αλλάξει φυσικά η πετυχημένη ενδεκάδα που παρατάχθηκε στο Βερολίνο.

Σούπερ διαγωνισμός για όλους! Διεκδικείς εισιτήρια για το ΑΕΚ - Νόα παίρνοντας μέρος στην κλήρωση του PS Blog!

Αλλιώς ονειρεύονταν το ξεκίνημα της σεζόν στην Ντάρμσταντ και αλλιώς τους βγήκες το ματς με την Ντίσελντορφ. Είχαν πολλά θέματα στη δημιουργία και την επιθετική λειτουργία οι κυανόλευκοι. Όταν πήραν τα ρίσκα για να βγουν ακόμα περισσότερο μπροστά το πλήρωσαν και στην άμυνα. Τα νεύρα και η γκρίνια κυριαρχούν στις τάξεις της ομάδας. Ο στράικερ Ελ Ιντρίσι έμεινε στον πάγκο, ήταν εκνευρισμένος όταν μπήκε αλλαγή στο 77’ και μέσα σε επτά λεπτά αποβλήθηκε γιατί χτύπησε αντίπαλο! Ζητούμενο είναι η ηρεμία σε όλα τα επίπεδα, όσο είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πάντερμπορν έχει φουλ ψυχολογία μετά το διπλό στην έδρα της Χέρτα και κόντρα στην Ντάρμσταντ θα μπει στο γήπεδο με μοναδικό στόχο το 2/2. Αμυντικά είναι καλοί οι γηπεδούχοι και εύκολα ή δύσκολα θα ανοίξουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. 1 στο 1.83 από την Betsson.

ΠΡΟΙΣΕΝ ΜΟΥΝΣΤΕΡ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Η Μούνστυερ έπεσε κατευθείαν στα βαθιά με την άνοδό της στην Τσβάιτε Λίγκα επισκεπτόμενη την ισχυρή έδρα της Γκρόιτερ. Όσο και αν το πάλεψε η διαφορά ποιότητας και παραστάσεων στην κατηγορία ήταν μεγάλη και υποτάχθηκε φυσιολογικά απέναντι σε ανώτερο αντίπαλο. Τώρα θα έχει το όπλο της έδρας, αλλά και πάλι η ποιότητα του αντιπάλου… τρομάζει. Το είχε δείξει και στο τελευταίο φιλικό με την Μάιντζ πως έχει θέματα στην άμυνα, εκεί θα ρίξουν το βάρος οι νεοφώτιστοι για καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια της απαιτητικής τους πορείας στην κατηγορία. Πλήρης η αποστολή.

Το Αννόβερο έδειξε από την πρεμιέρα κιόλας πως διαθέτει την ποιότητα και τη δυναμική να επιβληθεί σε ομάδες επιπέδου Ρέγκενσμπουργκ. Δίχως καν να ανεβάσει την ταχύτητα στο παιχνίδι του πήρε μια διαδικαστική νίκη, που θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερη έκταση στο σκορ. Από τα φιλικά παιχνίδια οι πρασινόμαυροι έχουν δείξει πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Πήραν τέσσερις μαζεμένες νίκες τα ματς προετοιμασίας και στα πέντε παιχνίδια που έδωσαν τελευταία πέτυχαν τουλάχιστον από δύο γκολ σε κάθε ματς. Πλήρης η αποστολή, δεν θα αλλάξει ούτε η τακτική ούτε η σύνθεση της ενδεκάδας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η νεοφώτιστη έδειξε αμυντικές δυσλειτουργίες στην πρεμιέρα και ότι δύσκολα θα κρατάει το μηδέν πίσω. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση και σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση. Over 2.5 σε απόδοση 1.55 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr