Ποδόσφαιρο

Α' Βελγίου: Πληρώνουν φαβορί και γκολ

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 - 00:30

Η 3η αγωνιστική της Α' Βελγίου κλείνει με τέσσερις αναμετρήσεις, όπου τα φαβορί και τα γκολ πληρώνουν.

Α' Βελγίου: Πληρώνουν φαβορί και γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Βελγίου.

ΓΚΕΝΚ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Όπως φαίνεται, η προβληματική εικόνα που παρουσίασε η Γκενκ τα παιχνίδια προετοιμασίας δεν ήταν τυχαία. Οι «μπάφαλος»… σέρνονται και στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων, από τη στιγμή που μάζεψαν μόνο έναν πόντο στα δύο πρώτο ματς. Κάκιστη εμφάνιση στην αποστολή κόντρα στη Λέουβεν, γλίτωσε από περισσότερα τέρματα. Αρχικό ζητούμενο η βελτίωση στην άμυνα, Συμπεριλαμβανόμενων των φιλικών τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς των κυανόλευκων εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Αλλιώς το περίμεναν το ξεκίνημα στην Κλαμπ Μπριζ και αλλιώς εξελίσσονται για την ώρα τα πράγματα, πρώτα η γκέλα με την Μαλίν, στη συνέχεια η ήττα από την μισητή Σταντάρ. Λογικό είναι αν επικρατεί προβληματισμός στις τάξεις των πρωταθλητών. Και αυτό ενώ ακόμα είναι απαλλαγμένοι από τη διαδικασία των ευρωπαϊκών αγώνων και θεωρητικά θα έπρεπε να τρέχουν για να πάρουν αποστάσεις από τον ανταγωνισμό. Πλέον, το ζητούμενο είναι η επανεκκίνηση. Σημαντικές οι απουσίες στην άμυνα των Ορντόνιεζ, Μέιερ και Σάμπε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Oι δύο ομάδες προβληματίζουν στο ξεκίνημα της σεζόν και καλούνται να βγάλουν αντίδραση. Θα παίξουν με σκοπό να πάρουν την πρώτη τους νίκη, καθώς δεν έχουν περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι. G/G και Over 2.5 στο 2.03 από την Betsson.

ΑΝΤΒΕΡΠ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Η Αντβέρπ και στη φετινή σεζόν συγκαταλέγεται στα φαβορί για τον τίτλο και καλείται να το επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία. Στην πρεμιέρα δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει της Σαρλερουά όμως στο πρώτο κρας τεστ της σεζόν απέτυχε. Η ήττα από την Άντερλεχτ δημιουργεί προβληματισμό στην Αμβέρσα όσο και αν ακόμα είναι πoλύ νωρίς στη σεζόν. Ομάδα που και στα φιλικά έδειξε ευχέρεια στο σκοράρισμα και αδυναμίες στην άμυνα. Νοκ άουτ ο στόπερ Ένγκελς.

Σούπερ διαγωνισμός για όλους! Διεκδικείς εισιτήρια για το ΑΕΚ - Νόα παίρνοντας μέρος στην κλήρωση του PS Blog!

Η Σεντ Τρούιντεν είχε δείξει από τα φιλικά ματς προετοιμασίας πως δεν πατάει γερά στα πόδια της και ήρθαν και τα επίσημα για να επιβεβαιώσουν τις αγωνιστικές της αδυναμίες. Όχι τόσο η πρεμιέρα και η ήττα από την ποιοτική Άντερλεχτ, όσο η συνέχεια και η καταστροφική εμφάνιση κόντρα στην Σαρλερουά. Πολλά τα κενά. Ιδιαίτερα στην άμυνα δέχεται πλήθος ευκαιριών και εύκολα τέρματα, ενώ και στην επίθεση δυσκολεύεται να δημιουργήσει και να σκοράρει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σεντ Τρούιντεν δεν πατάει καθόλου καλά στα πόδια της και προβληματίζει. Από την άλλη, η Αντβέρπ θέλει να ρεφάρει την ήττα από την Άντερλεχτ και έχει την ποιότητα να πάρει του τρεις βαθμούς και να ξεσπάσει. 1 και Over 2.5 στο 1.91 από την Betsson.

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΓΑΝΔΗ

Η Σαρλερουά πήγε στο Σεντ Τρούιντεν με την πικρία της ήττας την πρεμιέρα από την Άντερλεχτ στις λεπτομέρειες. Εκεί ωστόσο ξέσπασε, έβαλε τέσσερα γκολ, θα μπορούσε και άλλα τόσο και έδειξε πως κόντρα σε ομάδες στα κυβικά τη θα μπορεί να κάνει ζημιές. Ζητούμενο το πόσο καλά θα τα πάει και απέναντι στις βαριές φανέλες όπως είναι αυτή της Γάνδης. Και στα φιλικά ματς πάντως έδειξε ιδιαίτερη ευχέρεια στη δημιουργία και το σκοράρισμα και αδυναμίες στην άμυνα.

Σούπερ διαγωνισμός για όλους! Διεκδικείς εισιτήρια για το ΑΕΚ - Νόα παίρνοντας μέρος στην κλήρωση του PS Blog!

Η Γάνδη καλείται να φέρει σε πέρας παράλληλες αποστολές στο ξεκίνημα της περιόδου. Από τη μια έχει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις πήγε στη Δανία την περασμένη Πέμπτη για να αντιμετωπίζει την Σλίκεμποργκ και θα την υποδεχθεί άμεσα. Στο μεσοδιάστημα καλείται αν τα βγάλει πέρα κόντρα στην Σαρλερουά και να μην μείνει πίσω στη Λίγκα. Ήδη έκανε την πρώτη γκέλα στη σεζόν χάνοντας από την Ντέντερ εντός έδρας. Και πάλι αναμένεται ροτέισον στην ενδεκάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γάνδη κουβαλάει κούραση και το μυαλό της θα είναι στον επαναληπτικό με την Σίλκεμποργκ. Έδειξε και κόντρα στην Ντέντερ ότι δυσκολεύεται με τα συνεχόμενα παιχνίδια σε αυτή τη φάση της σεζόν και η Σαρλερουά καλείται να το εκμεταλλευτεί. Δεν πείθουν για τον άσο οι γηπεδούχοι όμως, αλλά ένα γκολ θα το βρουν. Προτιμότερη επιλογή το G/G στο 1.55 από την Betsson.

ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ - ΜΠΕΕΡΣΟΤ

Πολλά της έπεσαν της Σερκλ Μπριζ στο ξεκίνημα της περιόδου και δυσκολεύεται να τα διαχειριστεί. Παράλληλες υποχρεώσεις εντός και εκτός συνόρων. Την περασμένη Πέμπτη αγωνίστηκε την Νορβηγία κόντρα στην Μόλντε την οποία υποδέχεται άμεσα στην ρεβάνς. Στο πρωτάθλημα και με εναλλακτική ενδεκάδα δυσκολεύτηκε πολύ και ηττήθηκε εντός έδρας από την Κορτράικ. Δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Θέλουν να πατήσουν φρένο οι πράσινοι με την Μπέερσοτ αλλά και πάλι θα κάνουν ρορέισον.

Η Μπέερσοτ δυσκολεύεται πολύ στην επάνοδό της στα μεγάλα σαλόνια για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και να σταθεί ανταγωνιστικά, Δεν ήταν τόσο η ήττα από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ όσο η ισοπαλία που υποχρεώθηκε στην πρεμιέρα από την Λέουβεν. Τέτοιες ομάδες πρέπει να κερδίζει αν θέλει να μείνει στην κατηγορία. Τώρα έχει την ευκαιρία να άρει κάτι θετικό κόντρα στην… κατάκοπη Σερκλ Μπριζ. Και από τα φιλικά έχει δείξει πως είναι ομάδα του γκολ-γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το 3-0 κόντρα στην Μόλντε δύσκολα να γυρίσει και οι δύο ήττες στο πρωτάθλημα χτυπάνε καμπανάκια στην Σερκλ Μπριζ. Θα κάνει ξανά ροτέισον, αλλά σίγουρα έχει στο μυαλό της μόνο τους τρεις βαθμούς. Δεν πείθει ότι μπορεί να πάρει το τρίποντο η Μπέερσοτ παρά την κόπωση των γηπεδούχων. 1 στο 1.52 από την Betsson.

Βαθμολογία -

10/08/2024First Division A: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Βέστερλο Βέστερλο 6 2 2 0 0 7 2 5
2 Άντερλεχτ Άντερλεχτ 6 2 2 0 0 3 1 2
3 Σταντάρ Λιέγης Σταντάρ Λιέγης 5 3 1 2 0 1 0 1
4 Λέουβεν Λέουβεν 4 2 1 1 0 3 1 2
5 Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ 4 2 1 1 0 3 1 2
6 Ντέντερ Ντέντερ 4 2 1 1 0 2 1 1
7 Γάνδη Γάνδη 3 2 1 0 1 2 2 0
8 Σαρλερουά Σαρλερουά 3 2 1 0 1 4 2 2
9 Κόρτραϊκ Κόρτραϊκ 3 2 1 0 1 2 2 0
10 Αντβέρπ Αντβέρπ 3 2 1 0 1 2 2 0
11 Μαλίν Μαλίν 2 3 0 2 1 3 5 -2
12 Κλαμπ Μπριζ Κλαμπ Μπριζ 1 2 0 1 1 1 2 -1
13 Μπεερσχότ Βιλρίτζκ Μπεερσχότ Βιλρίτζκ 1 2 0 1 1 1 3 -2
14 Γκενκ Γκενκ 1 2 0 1 1 1 3 -2
15 Σεντ Τρούιντεν Σεντ Τρούιντεν 0 2 0 0 2 1 5 -4
16 Σερκλ Μπριζ Σερκλ Μπριζ 0 2 0 0 2 1 5 -4
Playoff
UEFA Conference League Play-offs
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr