Ποδόσφαιρο

Α' Βελγίου: Στρατηγική στα γκολ

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 - 03:17

Το μενού της 3η αγωνιστικής της Α' Βελγίου περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις για σήμερα, με τις διαφορές μεταξύ των ομάδων να είναι μικρές.

Α' Βελγίου: Στρατηγική στα γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Βελγίου.

ΝΤΕΝΤΕΡ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ

Η Ντέντερ αν και νεοφώτιστη, κάθε άλλο παρά… ψαρωμένη εμφανίζεται στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου του Βελγίου. Εξαιρετική η εικόνα της κόντρα σε βαριές φανέλες όπως Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και η Γάνδη. Κόντρα στην τελευταία μάλιστα έκανε και σεφτέ στις νίκες, αποδίδοντας εξαιρετικά στις αντεπιθέσεις όπου διακρίνεται. Τώρα αλλάζει το σκηνικό, θα είναι αυτή που πρέπει να επιτεθεί και να δώσει χαρά στον κόσμο της με την πρώτη εντός έδρας νίκη και θα είναι ζητούμενο η αντίδρασή της ως φαβορί.

Η Κορτράικ δεν πτοήθηκε από την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από την Γάνδη, Ξέρει μέχρι που φθάνει ο ίσκιος της άλλωστε, κάθε χρόνο γνωρίζει ποια είναι τα παιχνίδια που πρέπει να πάρει για να μείνει στην κατηγορία. Το διπλό στο Μπριζ επί της Σερκλ επανέφερε χαμόγελα και αισιοδοξία στις τάξεις των «βασιλικών» που πάνε με τον αέρα της έμπειρης ομάδας για να κάνουν τη ζημιά στο Ντεντερλέουβ. Ζητούμενο η βελτίωση στην άμυνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά τη σεζόν και τώρα καλούνται να αγωνιστούν στην έδρα τους και να κάνουν χαρούμενο το κοινό τους. Ο στόχος είναι κοινός και για τις δύο ομάδες, η σωτηρία, και γι' αυτό δεν θέλουν να γνωρίσουν την ήττα. Κλειστό αναμένεται το ματς. Under 2.5 στο 1.90 από την Betsson.

ΒΕΣΤΕΡΛΟ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑΖ

Στη Βέστερλο υπήρχε συγκρατημένη αισιοδοξία στο ξεκίνημα για κάτι καλό στη φετινή περίοδο, αλλά στην πράξη ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Δύο νίκες που συνοδεύτηκαν από απίθανες εμφανίσεις. Σούπερ στη δημιουργία, δημιούργησε πλήθος ευκαιριών και στα δύο ματς, ενώ στο Μέχελεν θα μπορούσε να βάλει παραπάνω και από τα τέσσερα τέρματα που φιλοδώρησε την Μαλίν. Τώρα βέβαια ανεβαίνει ο πήχης για τους κυανοκίτρινους, αναμένεται η αντίδραση κόντρα σε αντίπαλο υψηλής ποιότητας όπως η Ουνιόν.

Σούπερ διαγωνισμός για όλους! Διεκδικείς εισιτήρια για το ΑΕΚ - Νόα παίρνοντας μέρος στην κλήρωση του PS Blog!

Η Ουνιόν καλείται να ισορροπήσει σε λεπτό σχοινί, από τη στιγμή που πέρα από τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα καλείται να τα βγάλει πέρα σε απαιτητικές αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προέρχεται από ήττα 3-1 στην Πράγα από την Σλάβια και άμεσα υποδέχεται στην ρεβάνς τους Τσέχους. Όλα τα λεφτά το ματς της επόμενης Τρίτης, ευνόητο πως θα προβεί σε εκτενές ροτέισον στην αποστολή στο Βέστερλο η ομάδα από τις Βρυξέλλες, που βάζει και δέχεται εύκολα γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ουνιόν έχει το μυαλό της στην Ευρώπη και γι' αυτό δεν θα είναι 100% παρούσα στο Βέστερλο. Σκοράρουν αρκετά οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα της σεζόν και η προϊστορία στα μεταξύ τους ματς έχει γκολ. Προτιμότερη το Οver 2.5 στο 1.65 από την Betsson.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΛΕΟΥΒΕΝ

Η Άντερλεχτ ξεκινά τη σεζόν θέλοντας να επιστρέψει στον θρόνο του ποδοσφαίρου του Βελγίου. Ο ανταγωνισμός θα είναι και πάλι σκληρός, αλλά η ομάδα από τις Βρυξέλλες ήδη ξεπέρασε το πρώτο υψηλό εμπόδιο. Εξαιρετική εμφάνιση στην Αμβέρσα και διπλό επί της ποιοτικής Αντβέρπ που της δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Σε αντίθεση με τις άλλες διεκδικήτριες δεν έχει ακόμα υποχρεώσεις την Ευρώπη και θέλει να το εκμεταλλευτεί με σερί νικών. Δημιουργεί και σκορπάει με άνεση.

Η Λέουβεν πήρε στην πρεμιέρα ισοπαλία στην έδρα της νεοφώτιστης Γκερμινάλ και στη συνέχεια άλλαξε εντελώς τακτική. Στο σπίτι της όπου συνηθίζει αν αγωνίζεται καλύτερα και με μεγαλύτερη έμφαση στην επίθεση, έκανε φύλλο και φτερό την θεωρητικά ποιοτικότερη Γκενκ. Εξαιρετικό το ξεκίνημα στη σεζόν, πάει δίχως άγχος για να κάνει τη ζημιά στις Βρυξέλλες. Σημαντικές οι απουσίες πάντως των κεντρικών αμυντικών Ρίκα και Βερστρέτε που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δίχως άγχος πάνε στις Βρυξέλλες οι φιλοξενούμενοι και θα παίξουν ανοιχτά καθώς δεν έχουν κάτι να χάσουν. Το ζευγάρι έχει γκολ και σε συνδυασμό με την ποιότητα των γηπεδούχων αμφότερες θα βρουν δίχτυα. G/G στο 1.80 από την Betsson.

Βαθμολογία -

10/08/2024First Division A: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Βέστερλο Βέστερλο 6 2 2 0 0 7 2 5
2 Άντερλεχτ Άντερλεχτ 6 2 2 0 0 3 1 2
3 Λέουβεν Λέουβεν 4 2 1 1 0 3 1 2
4 Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ 4 2 1 1 0 3 1 2
5 Ντέντερ Ντέντερ 4 2 1 1 0 2 1 1
6 Σταντάρ Λιέγης Σταντάρ Λιέγης 4 2 1 1 0 1 0 1
7 Γάνδη Γάνδη 3 2 1 0 1 2 2 0
8 Σαρλερουά Σαρλερουά 3 2 1 0 1 4 2 2
9 Κόρτραϊκ Κόρτραϊκ 3 2 1 0 1 2 2 0
10 Αντβέρπ Αντβέρπ 3 2 1 0 1 2 2 0
11 Κλαμπ Μπριζ Κλαμπ Μπριζ 1 2 0 1 1 1 2 -1
12 Μαλίν Μαλίν 1 2 0 1 1 3 5 -2
13 Μπεερσχότ Βιλρίτζκ Μπεερσχότ Βιλρίτζκ 1 2 0 1 1 1 3 -2
14 Γκενκ Γκενκ 1 2 0 1 1 1 3 -2
15 Σεντ Τρούιντεν Σεντ Τρούιντεν 0 2 0 0 2 1 5 -4
16 Σερκλ Μπριζ Σερκλ Μπριζ 0 2 0 0 2 1 5 -4
Playoff
UEFA Conference League Play-offs
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr