Ποδόσφαιρο

Αγγλία League Τwo: Πληρώνει καλά η πρεμιέρα

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 - 02:13

Η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Λιγκ 2 Αγγλίας κλείνει σήμερα με 11 αναμετρήσεις γεμάτες επιλογές που πληρώνουν καλά.

Αγγλία League Τwo: Πληρώνει καλά η πρεμιέρα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 2 Αγγλίας.

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Η Γουίμπλεντον πέρυσι είχε ως στόχο τα πλέι οφ ανόδου, αλλά δεν τα κατάφερε, τερματίζοντας στη 10η θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την πρώτη επτάδα. Ανάλογη είναι η επιδίωξη της και τη νέα σεζόν, αναμένεται και πάλι να κινηθεί στο ίδιο επίπεδο και υπό προϋποθέσεις να διεκδικήσει το πλασάρισμα της στην πρώτη επτάδα. Στα φιλικά, νίκησε τις Πιτέρμπορο (1-0), Μετροπόλιταν Πολίς (3-0) και Τσάρλτον (2-0) και έχασε από τις Μπρέντφορντ (2-5), Μέιντενχεντ (1-2) και Μπάρνετ (0-2). Για 3η διαδοχική σεζόν θα πορευτεί με τεχνικό τον Τζόνι Τζάκσον.

Η Κόλτσεστερ πέρυσι είχε δύσκολη χρονιά, καθώς ήταν υπό συνεχή παρουσία, παλεύοντας για την παραμονή της, τελικά τα κατάφερε, τερματίζοντας ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με τρεις βαθμούς διαφορά. Φέτος, ευελπιστεί να έχει μία πιο άνετη σεζόν, αλλά και πάλι αναμένεται να βρεθεί χαμηλά στη βαθμολογία και ίσως παλέψει και πάλι για την παραμονή. Στα φιλικά, νίκησε τις Μέιλντον (2-0), Μίλγουολ (1-0) και Κέμπριτζ (6-0) και έχασε 1-2 από την Πιτέρμπορο. Τον περασμένο Ιανουάριο ανέλαβε ο τεχνικός Ντάνι Κόουλι, ο οποίος συνεχίζει και τη νέα χρόνια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουίμπλεντον μετράει 4 σερί νίκες επί της Κόλτσεστερ -δύο εντός και ισάριθμες εκτός έδρας- έχοντας σημειώσει τουλάχιστον από 2 γκολ σε κάθε ένα από αυτά τα ματς. Είναι ποιοτικότερη ομάδα και θα συνεχίσει το σερί της απέναντι στην αντίπαλό της. 1 στο 1.93 από την Betsson.

ΜΠΑΡΟΟΥ – ΚΡΟΥ

Η Μπάροου πέρυσι πάλεψε για τα πλέι οφ, αλλά δεν τελικά δεν τα κατάφερε, τερματίζοντας ακριβώς πίσω από την πρώτη επτάδα, με δύο βαθμούς διαφορά. Φέτος, όμως, δύσκολα θα βρεθεί στο ίδιο επίπεδο, καθώς παρουσιάζεται αποδυναμωμένη και αναμένεται να κινηθεί κάπου στη μέση της βαθμολογίας. Ο τεχνικός Πιτ Γουίλντ αποτελεί παρελθόν και ανέλαβε ο Στίβεν Κλέμενς. Στα φιλικά, νίκησε τις Γιουνάιτεντ Οφ Μάντσεστερ (3-0) και Γουίγκαν (1-0), έφερε 2-2 με την Ρεάλ Ουνιόν και έχασε από τις Κιλμάρνοκ (0-5) και Φίλντε (0-1).

Σούπερ διαγωνισμός για όλους! Διεκδικείς εισιτήρια για το ΑΕΚ - Νόα παίρνοντας μέρος στην κλήρωση του PS Blog!

Η Κρου πέρυσι τερμάτισε στην 6η θέση και έπαιξε στα πλέι οφ, όπου αρχικά απέκλεισε την Ντονκάστερ, αλλά στη συνέχεια δε μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Κρόουλι. Τη νέα σεζόν, όμως δύσκολα θα πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία, καθώς το ρόστερ της είναι περιορισμένης δυναμικότητας και αναμένεται να κινηθεί σε χαμηλότερο επίπεδο. Στα φιλικά, νίκησε τις Νιούκαστλ Τάουν (5-0) και Στάμφορντ Ρέιντζερς (4-1) και έχασε από τις Μαγιόρκα (1-3), Στόουκ (1-2) και Μπλάκπουλ (0-2). Από τον Νοέμβριο του 2022 πορεύεται με τεχνικό τον Λι Μπελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα τέσσερα μεταξύ τους ματς είχαν γκολ και εύκολα όβερ. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πρόκειται για την 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος το παιχνίδι αναμένεται ανοιχτό και τα δίχτυα θα κουνηθούς ξανά πάνω από δύο φορές. Οver 2.5 στο 2.00 από την Betsson.

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Η Τσέλτεναμ πέρυσι τερμάτισε στην 21η θέση της Α’ Αγγλίας, δύο βαθμούς πίσω από τη γραμμή σωτηρίας και υποβιβάστηκε. Στόχος της είναι η άμεση επάνοδος στην επόμενη κατηγορία, αλλά δεν θα είναι εύκολο το έργο της. Μάλιστα, δεν θεωρείται από τα πρώτα φαβορί, ωστόσο μία θέση στα πλέι φ μπορεί να τη διεκδικήσει. Ξεκινάει τη σεζόν με νέο προπονητή τον Μάικλ Φλάιν. Στα φιλικά, νίκησε τις Μπίσοπς Κλιβ (7-1), Μπαθ Σίτι (3-2), Ιβσαμ (3-0) και Νορθάμπτον (2-0) και έχασε από τις Πλίμουθ (1-5), Χάνγκερφορντ (0-3) και Μπρίστολ Σ. (0-3).

Η Νιούπορτ πέρυσι τερμάτισε στη 18η θέση, χωρίς να έχει θέμα με την παραμονή της. Φέτος, όμως η χρονιά μπορεί να είναι πιο δύσκολη, καθώς έχει αποδυναμωθεί και μπορεί να βρεθεί πιο χαμηλά στη βαθμολογία. Μάλιστα, θεωρείται από τα φαβορί για τον υποβιβασμό και το έργο του νέου προπονητή Νέλσον Ζαρντίμ (αντικατέστησε τον Γκρέιχαμ Κάφλαν) θα είναι δύσκολο. Στα φιλικά, δεν πέτυχε νίκη, έφερε ισοπαλία 0-0 με τη Χέρεφορντ και έχασε από τις Μπάρι Τάουν (1-2), Μπρίστολ Σίτι (0-2) και Κιντερμίνστερ (0-2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τσέλτεναμ έδειξε ότι της αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο στα φιλικά προετοιμασίας και κόντρα στη Νιούπορτ που φαντάζει φαβορί για υποβιασμό θα επιτεθεί. Γηπεδούχος Over 1.5 γκολ στο 1.80 από την Betsson.

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Η Ντονκάστερ πέρυσι τερμάτισε στην 5η θέση και έπαιξε στα πλέι οφ ανόδου, όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Κρου. Φέτος, ευελπιστεί να έχει καλύτερη τύχη, αναμένεται να κινηθεί σε υψηλό επίπεδο, θεωρείται 3ο φαβορί για την άνοδο. Στα φιλικά, νίκησε τις Ντάρλινγκτον (1-0), Σπένιμουρ (2-0) και Χαλ (4-0), έφερε ισοπαλία 0-0 με τη Ρόδεραμ και έχασε 3-5 από τη Μίντλεσμπρο. Για 2η διαδοχική σεζόν με τεχνικό τον Γκραντ ΜακΚαν, ο οποίος θέλει τη νέα σεζόν να δει τη δουλειά του να πιάνει τόπο και η Ντονκάστερ να ανέβει.

Η Άκρινγκτον πέρυσι είχε… απαρατήρητη παρουσία, τερματίζοντας στη 17η θέση, χωρίς να έχει θέμα όσον αφορά στην παραμονή της. Φέτος, όμως, η χρονιά αναμένεται να είναι πιο δύσκολη, καθώς έχει αποδυναμωθεί, πιθανόν να βρεθεί πιο χαμηλά στη βαθμολογία και ίσως παλέψει για τη σωτηρία της. Τον περασμένο Μάρτιο ανέλαβε ο τεχνικός Τζον Ντόουλαν, ο οποίος συνεχίζει και τη νέα σεζόν. Στα φιλικά ήταν τραγική, καθώς σε πέντε παιχνίδια, γνώρισε ισάριθμες ήττες (Μπλάκμπερν 1-2, Γουίγκαν 1-4, Μπάρνσλεϊ 0-3, Κλάιθιροϊ 1-3, Λάνκαστερ Σίτι 1-2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η φιλοσοφία της Ντονκάστερ είναι επιθετική και στοχεύει στην άνοδο. Θέλει από το πρώτο ματς να δείξει ότι μπορεί να πάρει το εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία και κόντρα στην προβληματική Άκρινγκτον μέχρι στιγμής είναι δίκαιο φαβορί. 1 στο 1.52 από την Betsson.

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Η Φλίτγουντ πέρυσι τερμάτισε στη 22η θέση της Α’ Αγγλίας, τρεις βαθμούς πίσω από τη γραμμή σωτηρίας. Δε φαίνεται πως έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει την επάνοδο της στην επόμενη κατηγορία και αναμένεται να κινηθεί κάπου στη μέση της βαθμολογίας. Στα φιλικά, νίκησε τις Μπάμπερ Μπριτζ (2-0) και Χαρτς (3-0), έφερε ισοπαλία με Σεντ Μίρεν (2-2) και Ρότσντεϊλ (1-1) και έχασε 0-1 από τη Ρέξαμ. Τον περασμένο Δεκέμβριο ανέλαβε ο προπονητής Ανταμ, ο οποίος, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας, συνεχίζει και τη νέα σεζόν.

Σούπερ διαγωνισμός για όλους! Διεκδικείς εισιτήρια για το ΑΕΚ - Νόα παίρνοντας μέρος στην κλήρωση του PS Blog!

Η Γκρίμσμπι πέρυσι κινήθηκε χαμηλά στη βαθμολογία, τελικά τερμάτισε στην 21η θέση, επτά βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και παρέμεινε στην κατηγορία. Δε φαίνεται να διαφοροποιείται η κατάσταση της και τη νέα σεζόν, αναμένεται να κινηθεί στο ίδιο επίπεδο και να παλέψει για την παραμονή της. Στα φιλικά, νίκησε 2-0 τις Γκρίμσμπι Μπόραφ, Γκλίθορπς και Μπόστον Γιουν., έφερε 2-2 με τη Ρόδεραμ και έχασε από τις Γιορκ (1-2), Σάουθ Σιλντς (3-4) και Μάνσφιλντ (0-1). Από τον Νοέμβριο του 2023 με προπονητή τον Ντέιβιντ Αρτέλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η παράδοση δείχνει... Φλιτγουντ, η οποία μετράει 5/5 κόντρα στην Γκρίμσμπι. Σαφέστατα έχει πιο ποιοτικό ρόστερ και δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τους φιλοξενούμενος. Προτιμότερη επιλογή ο άσος στο 1.88 από την Betsson.

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΚΑΡΛΑΪΛ

Η Τζίλιγχαμ πέρυσι κινήθηκε στην… αφάνεια, τερματίζοντας στη 12η θέση. Πάντως, τη νέα σεζόν μπορεί να κινηθεί σε υψηλότερο επίπεδο, καθώς έχει ενισχυθεί και μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο (θεωρείται 4ο φαβορί). Προχώρησε και σε αλλαγή προπονητή με τον Στίβεν Κλέμενς να αποτελεί παρελθόν, με τον Μαρκ Μπόνερ να τον αντικαθιστά. Στα φιλικά, έδειξε καλή εικόνα, παραμένοντας αήττητη, δεχόμενη μόνο δύο γκολ επικρατώντας των Γουότφορντ (2-0), Ντάρτφορντ (4-0) και Σάουθεντ (3-1), ενώ έφερε ισοπαλία με Μίλγουολ (0-0) και Γουόκινγκ (1-1).

Η Καρλάιλ πέρυσι ήταν τραγική στην Α’ Αγγλίας, τερμάτισε τελευταία και υποβιβάστηκε. Φέτος, θα επιδιώξει την άμεση επάνοδο της στην επόμενη κατηγορία, δεν είναι από τα πρώτα φαβορί, αλλά μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις, τουλάχιστον, μία θέση στα πλέι οφ. Από τον Φεβρουάριο του 2022 πορεύεται με τεχνικό τον Πολ Σίμπσον. Στα φιλικά, νίκησε τις Πένριθ (8-0), Κένταλ Τάουν 3-0 και Στόκπορτ 2-1, έφερε ισοπαλία με Γουόρκινγκτον (0-0) και Σεντ Μίρεν (2-2) και έχασε από Ρότσντεϊλ (1-2) και Γκέιτσχεντ (0-2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η εικόνα της Τζίλιγχαμ ήταν καλύτερη από της Καρλάιλ στα φιλικά. Το ματς βέβαια είναι αμφίρροπο, καθώς και οι δύο ομάδες μπαίνουν στην σεζόν με υψηλούς στόχους και δεν θέλουν να ξεκινήσουν με το αριστερό. Θα πάμε με το Under 2.5 στο 1.83 από την Betsson.

ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ – ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Η Χαρογκέιτ πέρυσι, πέρασε… απαρατήρητη, τερματίζοντας στη 13η θέση. Φέτος, όμως, η κατάσταση αναμένεται διαφορετική, καθώς έχει αποδυναμωθεί και λογικά θα βρεθεί στις τελευταίες θέσεις και θα παλέψει για την παραμονή της (θεωρείται από τα φαβορί για τον υποβιβασμό). Έχει… ριζώσει στον πάγκο ο τεχνικός Σίμον Γουίβερ, ο οποίος είναι στην ομάδα από το 2009! Στα φιλικά είχε κακή παρουσία και δεν πέτυχε νίκη. Έφερε ισοπαλία 0-0 με Μίντλεσμπρο και Ντάρλινγκτον και έχασε από Χάντερσφιλντ (2-3), Λιντς (0-3), Σέφιλντ Γιουν. (1-4) και Λίνκολν (0-4).

Η Μπρόμλεϊ πέρυσι τερμάτισε στην 3η θέση της Νάσιοναλ Λιγκ και έπαιξε στα πλέι οφ, όπου εκεί απέκλεισε τις Ολτρινχαμ και Σόλιχαλ Μουρς (στα πέναλτι την τελευταία) και ανέβηκε στη Β’ Αγγλίας. Αγωνιζόμενη φέτος σε υψηλότερο επίπεδο, στόχος της είναι η παραμονή στην κατηγορία (θεωρείται 2ο φαβορί για τον υποβιβασμό). Στα φιλικά, νίκησε τις Χόρντσερτς (5-1), Τόνμπριτζ (3-2), Μπρίστολ Ρ. (2-1) και Μπρέιντρι (1-0), έφερε 0-0 με τη Μίλγουολ και έχασε 0-1 από την Ολντερσοτ. Από τον Μάρτιο του 2001 με προπονητή τον Αντριου Γούντμαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η σωτηρία είναι κύριο μέλημα και των δύο ομάδων. Η Χάρογκέιτ ξέρει καλύτερα την κατηγορία από την νεοφώτιστη Μπρόμλεϊ αλλά δεν πείθει ότι μπορεί να φτάσει στη νίκη. Χ στο 3.46 από την Betsson.

ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΜΟΡΚΑΜ

Η Γουόλσολ πέρυσι κινήθηκε στην… αφάνεια, τερματίζοντας στην 11η θέση, χωρίς να μπορέσει να διεκδικήσει το πλασάρισμα της στην πρώτη επτάδα. Φέτος θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω, λογικά θα κινηθεί στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και υπό προϋποθέσεις να κυνηγήσει μία θέση στα πλέι οφ. Από τον Απρίλιο του 2023 πορεύεται με τεχνικό τον Μάθιου Σάντλερ. Στα φιλικά, νίκησε τις Αλβερουτς (3-0) και Τάμγουορθ (3-2), έφερε ισοπαλία με Σόλιχαλ Μ. (0-0) και Ντροχέντα (1-1) και έχασε από Αστον Βίλα (0-3) και Μπέρμιγχαμ (0-1).

Η Μόρκαμ δεν είχε ουσιαστικό στόχο πέρυσι, καθώς ήταν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και από τα πλέι οφ και τερμάτισε στη 15η θέση. Φέτος, όμως αναμένεται να έχει δύσκολη σεζόν, καθώς έχει αποδυναμωθεί και όπως όλα δείχνουν θα παλέψει για την παραμονή της (μάλιστα, θεωρείται από τα φαβορί για τον υποβιβασμό). Ξεκινάει τη χρονιά με νέο προπονητή τον Ντέρεκ Ανταμς. Στα φιλικά, νίκησε τις Λόνγκριτζ (1-0) και Μπέρσκο (2-1), έφερε ισοπαλία με Γουόρκινγκτον (1-1), Μόρκαμ (1-1) και Μπέρτον (2-2) και έχασε από την Κένταλ (1-2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μόρκαμ θεωρείται από τα φαβορί για υποβιβασμό και στα φιλικά προβλημάτισε. Η 1η αγωνιστική της νέας σεζόν βρίσκει τους γηπεδούχους πιο έτοιμους και δίκαιο φαβορί. 1 στο 1.65 από την Betsson.

ΜΚ ΝΤΟΝΣ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Η ΜΚ Ντονς πέρυσι τερμάτισε στην 4η θέση και έπαιξε στα πλέι οφ ανόδου, όπου εκεί δε μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Κρόουλι, γνωρίζοντας δύο ήττες με συνολικό σκορ 1-8! Φέτος, ευελπιστεί να έχει καλύτερη τύχη, αναμένεται να κινηθεί σε υψηλό επίπεδο και να διεκδικήσει την άνοδο (μαζί με την Τσέστερφιλντ θεωρούνται τα πρώτα φαβορί). Στα φιλικά, νίκησε τις Τσέλμσφορντ (1-0) και Βέλντστοουν (3-1), έφερε 1-1 με την Πόρτσμουθ και έχασε από Μπάρνετ (1-2) και Πλίμουθ (0-1). Από τον Οκτώβριο του 2023 πορεύεται με τεχνικό τον Μάικλ Γουίλιαμσον.

Σούπερ διαγωνισμός για όλους! Διεκδικείς εισιτήρια για το ΑΕΚ - Νόα παίρνοντας μέρος στην κλήρωση του PS Blog!

Η Μπράντφορντ πέρυσι διεκδίκησε το πλασάρισμα της στα πλέι οφ, αλλά δεν τα κατάφερε τελικά, τερματίζοντας στην 9η θέση, έναν μόλις βαθμό πίσω από την πρώτη επτάδα! Φέτος, αναμένεται να κινηθεί στο ίδιο επίπεδο και θα κυνηγήσει μία θέση στα πλέι οφ. Στα φιλικά, νίκησε 2-1 της Ριντ Β’ και Σάντερλαντ, έφερε 0-0 με την Ολτρινχαμ και έχασε από Γκίσελι (1-2) και Τσόρι (0-2). Από τον Νοέμβριο του 2023 στον πάγκο βρίσκεται ο τεχνικός Γκρέιχαμ Αλεξάντερ, ο οποίος παρέμεινε και για τη νέα σεζόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες έχουν υψηλές βλέψεις για τη φετινή σεζόν και οι μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν γκολ. Δεν υπάρχουν σκοπιμότητες στην πρεμιέρα και θα παίξουν ανοιχτά. G/G στο 1.62 από την Betsson.

ΣΑΛΦΟΡΝΤ – ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Η Σάλφορντ πέρυσι τερμάτισε στην 20η θέση, αλλά δεν είχε θέμα με την παραμονή της, έχοντας διαφορά εννέα βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Φέτος μπορεί να έχει καλύτερη παρουσία και να κινηθεί στη μέση της βαθμολογίας, χωρίς όμως να δείχνει ικανή να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει τα πλέι οφ. Τον περασμένο Γενάρη ανέλαβε ο τεχνικός Ρόμπερτσον. Στα φιλικά, νίκησε τις Κρουσέιντερς (3-1), Μπάμπερ Μπριτζ (2-1), Γουέρινγκτον (3-1) και Εβερτον (2-1), έφερε ισοπαλία με Ολτρινχαμ (1-1) και Γιουνάιτεντ Οφ Μάντσεστερ (2-2), ενώ έχασε από Πρέστον (0-2) και Ρότσντεϊλ (2-5).

Η Πορτ Βέιλ πέρυσι τερμάτισε προτελευταία στην Α’ Αγγλίας, με διαφορά πέντε βαθμών από τη γραμμή σωτηρίας και υποβιβάστηκε. Φέτος, θα επιδιώξει την άμεση επάνοδο της στην επόμενη κατηγορία, δείχνει ικανή να διεκδικήσει τουλάχιστον μία θέση στα πλέι οφ. Τον περασμένο Φεβρουάριο την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Ντάρεν Μουρ, ο οποίος παρέμεινε στην ομάδα, παρά τον υποβιβασμό της. Ανάμεικτη η εικόνα της στα φιλικά όπου νίκησε τις Νιούκαστλ Τάουν (3-1) και Κιντσγκρόοβ (1-0) και έχασε από Μπαθ Σίτι (0-1), Μπέρτον (0-2) και Μπόλτον (0-3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να γυρίσουν στην παραπάνω κατηγορία και να δέιξουν με το καλημέρα ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Δεν τρομάζει η έδρα της Σάλφορντ και η Πορτ Βέιλ μπορεί στην πρεμιέρα να κάνει το διπλό που πληρώνει καλά. 2 στο 2.92 από την Betsson.

ΤΡΑΝΜΙΡ – ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Η Τρανμίρ πέρυσι πέρασε… απαρατήρητη, τερματίζοντας στη 16η θέση. Δε φαίνεται να διαφοροποιείται η κατάσταση της, καθώς η δυναμικότητα της δεν έχει αλλάξει και τη νέα σεζόν και αναμένεται να κινηθεί κάπου στη μέση της βαθμολογίας. Λογικά, δεν θα κινδυνέψει, αλλά ούτε θα βρεθεί και σε θέση να διεκδικήσει τα πλέι οφ. Έδωσε λίγα φιλικά, όπου διατηρήθηκε αήττητη, επικρατώντας των Μπλάκπουλ (3-1) και Γουίγκαν (2-1) και έφερε ισοπαλία 3-3 με τη Φίλντε. Από τον Σεπτέμβριο του 2023 πορεύεται με τεχνικό τον Νάιγκελ Αντκινς.

Και η περυσινή σεζόν για την Νοτς Κάουντι πέρασε χωρίς ουσιαστικούς στόχους, τερματίζοντας στη 14η θέση. Φέτος, όμως μπορεί να βρεθεί σε υψηλότερο επίπεδο, καθώς έχει ενισχυθεί και δείχνει ικανή να διεκδικήσει μία θέση στα πλέι οφ. Τον περασμένο Ιανουάριο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Στιούαρτ Μέιναρντ, ο οποίος συνεχίζει και τη νέα περίοδο. Στα φιλικά, νίκησε τις Γουίκομ (1-0) και Βέλντστοουν (2-1), έφερε ισοπαλία 2-2 με Άλφρετον και Γιορκ και έχασε από Ντούισμπουργκ (1-3), Μπόστον Γιουν. (1-2) και Πιτέρμπορο (3-4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η προϊστορία στα μεταξύ τους ματς έχει γκολ και τα φιλικά προετοιμασίας τους το ίδιο. Δεν έχουν ιδιαίτερους στόχους και ο αγώνας της πρεμιέρας αναμένεται ανοιχτός. Προτιμότερη επιλογή το G/G στο 1.50 από την Βetsson.

Βαθμολογία -

10/08/2024League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Μπάροου Μπάροου 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Μπρόμλεϊ Μπρόμλεϊ 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Καρλάιλ Καρλάιλ 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Τσέστερφιλντ Τσέστερφιλντ 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 0 0 0 0 0 0 0 0
10 Κρου Κρου 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 0 0 0 0 0 0 0 0
15 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 0 0 0 0 0 0 0 0
16 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 0 0 0 0 0 0 0 0
17 Μόρκαμ Μόρκαμ 0 0 0 0 0 0 0 0
18 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 0 0 0 0 0 0 0 0
19 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 0 0 0 0 0 0 0 0
20 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 0 0 0 0 0 0 0 0
21 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 0 0 0 0 0 0 0 0
22 Σουίντον Σουίντον 0 0 0 0 0 0 0 0
23 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 0 0 0 0 0 0 0 0
24 Γουόλσολ Γουόλσολ 0 0 0 0 0 0 0 0
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr