Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Σκωτίας: Eπιστροφή στις νίκες για Ρέιντζερς!

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 - 01:36

Η δευτεραθλήτρια της περσινής χρονιάς, Ρέιντζερς, δεν κατάφερε να ξεκινήσει τη πρώτη αγωνιστική με το δεξί της υποχρεώσεις της. Θέλει να διορθώσει τα πράγματα σήμερα. 

Πρέμιερ Σκωτίας: Eπιστροφή στις νίκες για Ρέιντζερς!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Πρέμιερ Σκωτίας.

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Η Ρέιντζερς με το… καλημέρα, έχασε βαθμούς κόντρα στη Χαρτς (0-0), σε ένα ανιαρό παιχνίδι, με ελάχιστες ευκαιρίες και με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Την περασμένη Τρίτη έφερε ισοπαλία 1-1 με την Ντιναμό Κιέβου σε ουδέτερο έδαφος (Πολωνία), στο πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 37’, αλλά ισοφάρισε στο 94’! Την ερχόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί η ρεβάνς. Πέρυσι, τερμάτισε στη 2η θέση, οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Σέλτικ, την οποία φέτος… κυνηγάει ήδη από τώρα!

Η Μάδεργουελ, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι, έφερε ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Ρος Κάουντι. Δεν έπιασε τα επιθυμητά στάνταρ απόδοσης, πάντως υπολογίζοντας και τα τέσσερα παιχνίδια στη φάση των ομίλων του Λιγκ Καπ, όπου όμως αντιμετώπισε υποδεέστερους αντιπάλους, παραμένει αήττητη, με απολογισμό 3-2-0. Ωστόσο, πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη, αν θέλει να κάνει την έκπληξη κόντρα στη Ρέιντζερς. Πέρυσι, τερμάτισε στην 9η θέση, οκτώ βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Φέτος θέλει να έχει μία άνετη σεζόν και να μην κινδυνέψει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ελάχιστες οι αποδόσεις του ματς που μπορείς να βρεις και να επενδύσεις, αφού όλες κινούνται στα όρια της τοκογλυφίας. Εννοείται πως η Ρέιντζερς είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Γκολ και στα δύο ημίχρονα (1.40) στη Betsson.

ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Ρος Κάουντι, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι, έφερε ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Μάδεργουελ, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Είχε προηγηθεί το «4 στα 4» στη φάση των ομίλων του Λιγκ Καπ, όπου πάντως αντιμετώπισε υποδεέστερους αντιπάλους (όλα τα παιχνίδια ήρθαν Over 2,5). Πέρυσι, είχε δύσκολη χρονιά, καθώς τερμάτισε προτελευταία και τελικά παρέμεινε μέσω των μπαράζ. Ευελπιστεί φέτος να αποφύγει τις… περιπέτειες, τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, αλλά και πάλι δεν θα είναι εύκολο να απεμπλακεί από τις τελευταίες θέσεις.

Σούπερ διαγωνισμός για όλους! Διεκδικείς εισιτήρια για το ΑΕΚ - Νόα παίρνοντας μέρος στην κλήρωση του PS Blog!

Η Νταντί Γιουνάιτεντ έμεινε στο ισόπαλο 2-2 στο τοπικό ντέρμπι με την Νταντί. Προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ισοφαρίστηκε και τις δύο. Μπορεί να μη νίκησε, αλλά τουλάχιστον έμεινε αήττητη σε 4ο παιχνίδι σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ (με τρεις νίκες). Ανέβηκε από την Τσάμπιονσιπ και στόχος της είναι η παραμονή στην κατηγορία. Πάντως, πρόκειται για μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος και αναμένεται να παλέψει για την παραμονή της. Οι τέσσερις τελευταίοι αγώνες σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ έχουν έρθει Over 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρος Κάουντι είναι μια ομάδα έδρας. Ότι καλό πετυχαίνει το κάνει εκεί μέσα. Αν θέλει να παραμείνει στη κατηγορία εύκολα, εκεί θα χτίσει. Και τέτοια ματς πρέπει να τα χτυπάει. Ισορροπημένο το σετ αποδόσεων, θα ρισκάρουμε με τον άσο. 1 (2.52) στη Betsson.

ΝΤΑΝΤΙ – ΧΑΡΤΣ

Η Νταντί έδινε ντέρμπι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε τη προηγούμενη εβδομάδα. Αναμετρήθηκε με τη Ναντί Γιουνάιτεντ και οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν ισόπαλες 2-2. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και ισοφάρισε δύο αντίστοιχα. Είχε τη σχετική υπεροχή αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, με τον Τόνι Ντόχερτι να διαθέτει όλα τα όπλα του στη φαρέτρα. Η ομάδα δεν θα έλεγε κανείς πως έχει αναβαθμιστεί ιδιαίτερα, παρά τη παρουσία πολλών νέων παικτών. Σχεδόν όλοι ήρθαν ως ελεύθεροι.

Η Χαρτς είχε από τις δυσκολότερες αποστολές τη πρώτη αγωνιστική. Αντιμετώπισε τη Ρέιντζερς εντός έδρας και βγήκε αλώβητη, καταφέρνοντας να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Κράτησε το μηδέν τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, αλλά αυτό δεν την απασχολεί. Μάλιστα ήταν πιο επιθετική από την αντίπαλό της και άξιζε κάτι παραπάνω. Η Χαρτς στα φιλικά έδειξε μια άλλη εικόνα εντελώς, αφού μέτρησε μόνο ήττες. Κατάφερε όμως μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα να βελτιωθεί. Σε αυτή την αναμέτρηση είναι το φαβορί. Μοναδική απουσία ο Νιούγενχοφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Χαρτς, οπότε έχει ψυχολογία για ανάλογη συνέχεια. Εξάλλου το έργο της δεν είναι το ίδιο δύσκολο όπως αυτό απέναντι στη Ρέιντζερς. 2 DNB (1.62) στη Betsson.

Βαθμολογία -

09/08/2024Premiership: 1st Phase
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σέλτικ Σέλτικ 3 1 1 0 0 4 0 4
2 Σεντ Μίρεν Σεντ Μίρεν 3 1 1 0 0 3 0 3
3 Αμπερντίν Αμπερντίν 3 1 1 0 0 2 1 1
4 Νταντί Νταντί 1 1 0 1 0 2 2 0
5 Νταντί Γιουνάιτεντ Νταντί Γιουνάιτεντ 1 1 0 1 0 2 2 0
6 Χαρτς Χαρτς 1 1 0 1 0 0 0 0
7 Μάδεργουελ Μάδεργουελ 1 1 0 1 0 0 0 0
8 Ρέιντζερς Ρέιντζερς 1 1 0 1 0 0 0 0
9 Ρος Κάουντι Ρος Κάουντι 1 1 0 1 0 0 0 0
10 Σεντ Τζόνστον Σεντ Τζόνστον 0 1 0 0 1 1 2 -1
11 Χιμπέρνιαν Χιμπέρνιαν 0 1 0 0 1 0 3 -3
12 Κιλμάρνοκ Κιλμάρνοκ 0 1 0 0 1 0 4 -4
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr