Ποδόσφαιρο

Σούπερ Καπ Αγγλίας: Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρώτο ντέρμπι της χρονιάς!

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 - 00:10

Πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και πρώτη κούπα στην Αγγλία, με το ντέρμπι του Μάντσεστερα να εμφανίζεται σε τελικό για 3η φορά στην ιστορία! 

Σούπερ Καπ Αγγλίας: Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρώτο ντέρμπι της χρονιάς!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μονός τελικός στο Γουέμπλεϊ (Λονδίνο). Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

17:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 288

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Μάντσεστερ Σίτι

Η Σίτι κέρδισε με 4-2 την Τσέλσι στο τελευταίο φιλικό πριν από το Γουέμπλεϊ, εκεί όπου έχασε από τη Γιουνάιτεντ στον τελικό Κυπέλλου και θέλει τη ρεβάνς. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, παίζει τέταρτη σερί χρονιά στο Κομιούνιτι Σιλντ και πέρσι έχασε στα πέναλτι από την Άρσεναλ, ενώ είχε κερδίσει τα προηγούμενα δύο χρόνια. Όλα τα φιλικά της στην προετοιμασία, ήταν γκολ - γκολ και over 2.5.

Αγωνιστικά νέα

Aμφίβολοι είναι οι Έντερσον (βασικός τερμ., παίζει ο Ορτέγκα), Ουόκερ, Στόουνς, Ακέ (μπακ), Ρόδρι (μέσος), Φόντεν (επιθετικός), κάνει ντεμπούτο ο νέος εξτρέμ Σαβίνιο.

Πιθανή ενδεκάδα

Ορτέγκα – Λιούις, Άκε, Φίλιπς, Γκβάρντιολ – Ο’ Ράιλι, Κόβατσιτς – Μπομπ, ΜακΑτί, Γκρίλις - Χάαλαντ.

Σούπερ διαγωνισμός για όλους! Διεκδικείς εισιτήρια για το ΑΕΚ - Νόα παίρνοντας μέρος στην κλήρωση του PS Blog!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γ. έχασε 3-0 από τη Λίβερπουλ στις ΗΠΑ, στο τελευταίο φιλικό της πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων, αλλά προηγουμένως είχε κάνει αρκετά καλές εμφανίσεις. Η 11άδα που θα παρατάξει ο Έρικ Τεν Χαχ, σίγουρα δεν θα είναι αυτή που θα δούμε στο πρωτάθλημα. Έχει ρεκόρ κατακτήσεων Κομιούνιτι Σιλντ με 21, τελευταία φορά που έχασε στον θεσμό ήταν το 2009.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός λόγω τραυματισμού το νέο απόκτημα, ο μπακ Γιορό και οι Μαλάσια (μπακ) και Χόιλουντ (επιθετικός), αμφίβολοι οι μπακ Σο, Έβανς, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ και οι μέσοι Φερνάντες, Μέινου.

Πιθανή ενδεκάδα

Ονάνα – Ντάλοτ, Μαρτίνες, Έβανς, Αμάς – Μάινου (ΜακΤόμινι), Κασεμίρο- Αμάντ, Μάουντ, Ράσφορντ - Ζίρκζι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.94 3.75 3.55 2.17 1.64 1.47 2.57 1.55 2.27 1.28 1.25 1.82
Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ / Εκτίμηση

Πολύ νωρίς στη σεζόν για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πρώιμο μέρος στη προετοιμασία τους και η εικόνα τους στα φιλικά, δεν είναι αξιόλογο κριτήριο. Έχουν απουσίες και οι δύο ομάδες που ίσως επηρεάσουν ως ένα σημείο. Πληρέστερη και πιο ποιοτική ομάδα η Σίτι και με αυτή θα πάμε.

1 (1.60) στη Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr