Ποδόσφαιρο

Α' Τουρκίας: Με combo στο Φενέρ-Ντεμίρσπορ

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 - 00:00

Πληρώνει ο 1 της Φενέρ με γκολ στο εντός με την Ντεμίρσπορ. Μία χαρά η απόδοση στο αμφίτερμα στην Αντάλια.

Α' Τουρκίας: Με combo στο Φενέρ-Ντεμίρσπορ

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Η Κασίμπασα κυνήγησε την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά δεν τα κατάφερε. Καθοριστικό το βαρύ 4-1 στις 5/5 από την Μπασακσεχίρ. Και φέτος ο στόχος είναι η ευρωπαϊκή έξοδος με τον Σαμί Ουγουρλού να συνεχίζει στον πάγκο της όντας σε αυτόν τον Νοέμβριο του ‘23 με 12-5-10 απολογισμό.Προσεκτικές οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ενώ τα όποια οικονομικά προβλήματα φαίνονται να λύνονται σιγά-σιγά. Άλλωστε, πρόκειται για μία ομάδα με εξαιρετικές με τον ίδιο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.Μέσα στην εβδομάδα ο Ουγουρλού έκανε κάποιες δηλώσεις και υποστήριξε πως η ομάδα του θα στοχεύσει και στο Κύπελλο. Και έχει την σημασία του σε βάθος χρόνου και μέσα στην χρονιά.

Η Κόνιασπορ τα είδε όλα, αλλά τα κατάφερε. Επί της ουσίας θα «αυτοκτονούσε» με δεδομένο πως δεν φαινόταν πως συντρέχει λόγος ανησυχίας για την παραμονή. Καθοριστικοί οι 5 βαθμοί με Φενέρ (0-0, εντός), Καϊσερί (2-2, εκτός) και Σάμσουνσπορ (3-0, εντός). Φέτος εννοείται πως δεν θέλει να ζήσει ξανά την ίδια εμπειρία. Αρκετές οι αλλαγές στο ρόστερ της με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται απ’ αυτό. Μάλιστα, βρήκε και την λύση με το δεξί μπακ που κρινόταν ως επιτακτική ανάγκη. Απέκτησε τον τον Νίκολα Μπορανιάσεβιτς (32 ετών, δεξιός οπισθοφύλακας) ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο, μετά τη θητεία του στη Ζυρίχη.Έδωσε αρκετά φιλικά. Άρεσε παρά την ήττα στο 1-0 από την Ουντινέζε, ενώ νίκησε την Φάιχα με 1-0. Γενικώς έδειξε ότι είναι στο δρόμο.Επί των αγωνιστικών δεν φαίνεται να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περίεργο ματς… Η Κασίμπασα ναι μεν κοιτά ψηλά, αλλά ουδείς μπορεί να πει κάτι με σιγουριά για το ρόστερ της. Από την άλλη, η Κόνια είναι νέα ομάδα. Λέμε να αποφύγουμε οποιαδήποτε pregame επιλογή.

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΓΚΙΟΖΤΕΠΕ

Με νέο προπονητή στον πάγκο η Αντάλιασπορ. Ο Βραζιλιάνος θρύλος της Φενέρ, Άλεξ ανέλαβε τα ηνία της αντί του Σεργκέν Γιαλτσίν, του οποίου το συμβόλαιο έληξε και αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί. Είναι ομάδα που προσπαθεί να τα έχει καλά με όλες τις μεγάλες! Δεδομένα κοιτάει ψηλά, αλλά το μέχρι πού θα φανεί στην πορεία της χρονιάς. Γράφτηκαν πολλά για την οικονομική της κατάσταση, αλλά οι κινήσεις που έκανε δεν το επιβεβαιώνουν. Πήρε παίκτες με εμπειρία που μπορεί να την βοηθήσουν άμεσα.Ο μέσος Ντικμέν από την Κόνιασπορ δεδομένα μπορεί να την βοηθήσει. Ενώ ο Σαμούδιο από την Τολούκα και ο δανεικός Τζενεπό είναι παίκτες εμπειρίας.Στα αγωνιστικά δεν προκύπτουν προβλήματα. Σε ό,τι αφορά την προσέλευση του κόσμου είναι ένα θέμα, με δεδομένο πως υπάρχει κόντρα διοίκησης-οπαδών για τις τιμές των εισιτηρίων.

Στα 100 χρόνια από την ίδρυση της η Γκιόζτεπε θα είναι στα σαλόνια της Super Lig. Τερμάτισε στην 2η θέση της 2ης κατηγορίας με 70 βαθμούς και πήρε το απευθείας εισιτήριο. Με 21-7-6 και γκολ 60-20, λοιπόν, επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία. Λογικό και αναμενόμενο να συνεχίσει στον πάγκο της ο Στάνιμιρ Στόιλοφ που τη σεζόν 1992-93 ως παίκτης είχε αγωνιστεί στην Φενέρ. Σαφής ο στόχος της παραμονής για την ομάδα που έχει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της. Έκανε κάποιες κινήσεις που θα κριθούν μέσα στο γήπεδο. Διότι το επίπεδο είναι διαφορετικό.Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, δύσκολα θα αγωνιστεί ο δεξιός μπακ, Μπαϊράκ που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο. Κανονικά στον πάγκο ο Στόιλοφ που τις τελευταίες ημέρες ήταν κλινήρης λόγω ίωσης

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμενόμενο το σετ και ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων. Ωστόσο από την άλλη υπάρχει μία ομάδα που θα μπει με ενθουσιασμό. Προτιμότερο να πάμε με το g/g. Μία χαρά το 1.65 στο pamestoixima.gr

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ

Εποχή Μουρίνιο στην Φενέρ. Σημείο αναφοράς, βέβαια, ο Πορτογάλος τεχνικός με την διοίκηση της Φενέρ να του δίνει τη μισή… Πόλη για να αναλάβει την ομάδα. Ξεκίνησε θετικά στην Ευρώπη. Πέρασε στο Τσάμπιονς Λιγκ με δύο νίκες την Λουγκάνο. Έχασε με 2-1 στο Λιλ, αλλά ελπίζει στο πρώτο ματς, αλλά ελπίζει με δεδομένο ότι η ρεβάνς διεξάγεται μεσοβδόμαδα στην Πόλη. Ήδη στα 3 επίσημα ματς της χρονιάς με g/g και over 2.5. Στόχος ο τίτλος, το νταμπλ και αν είναι εφικτό η παρουσία στους ομίλους του CHL.Σημαντική η προσθήκη του φορ της Σεβίλλης, Εν Νεσίρι, θα προσφέρει γκολ, το εύκολο γκολ. Ξεχωρίζουν και οι προσθήκες των Σεντ-Μαξιμίν και Κρούνιτς. Θα κάνει σίγουρα και άλλες μεταγραφές.Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά ενόψει του αποψινού ματς, εκτός είναι ο μεσοεπιθετικός Γιαντάς που είναι τιμωρημένος. Απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα αγωνιστεί ούτε ο χαφ, Φρεντ. Τώρα στο ερώτημα αν θα υπάρξουν αλλαγές ελεώ προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ. Η απάντηση είναι καταφατική.

Με νέο προπονητή τον Έλληνα ομογενή, Μιχάλη Βαλκάνη η Ντεμίρσπορ, αλλά και σοβαρά οικονομικά προβλήματα που έφεραν, άλλωστε και την απαγόρευση μεταγαφών. Αρκετοί παίκτες πήραν την απόφαση να αποχαιρετίσουν με δεδομένο πως τους χρωστούν πολλά και είναι ένα ερώτημα τι εικόνα θα παρουσιάσει. Πάντως εμείς λέμε πως θα είναι στο γκρουπ των ομάδων που θα κινδυνέψουν.Τώρα γιατί πήγε εκεί ο Βαλκάνης; Διότι είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να παίρνει ρίσκα. Τώρα το αν θα του βγει δεν είναι μόνο στο χέρι του. Πάντως, είναι δεδομένα δουλευταράς.Στα αγωνιστικά, χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τη Φενέρ, καθώς ο Βαλκάνης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θα πάμε ξεκάθαρα με Φενέρ σε combo bet… Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά θα πάρουμε τον 1 και το Over 3,5. Μία χαρά το 1.87 στο pamestoixima.gr

Βαθμολογία -

09/08/2024Süper Lig
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Αντάνα Ντέμιρσπορ Αντάνα Ντέμιρσπορ 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Kayserispor Kayserispor 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Trabzonspor Trabzonspor 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Ανταλιασπόρ Ανταλιασπόρ 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Γκαζιαντέπ Γκαζιαντέπ 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Samsunspor Samsunspor 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Αλάνιασπορ Αλάνιασπορ 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Εγιουπσπόρ Εγιουπσπόρ 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Χατάισπορ Χατάισπορ 0 0 0 0 0 0 0 0
10 Γαλατασαράι Γαλατασαράι 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Φενερμπαχτσέ Φενερμπαχτσέ 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Μπεσίκτας Μπεσίκτας 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Σίβασπορ Σίβασπορ 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Κόνιασπορ Κόνιασπορ 0 0 0 0 0 0 0 0
15 Ρίζεσπορ Ρίζεσπορ 0 0 0 0 0 0 0 0
16 Κασίμπασα Κασίμπασα 0 0 0 0 0 0 0 0
17 Istanbul Basaksehir Istanbul Basaksehir 0 0 0 0 0 0 0 0
18 Γκεζτέπε Γκεζτέπε 0 0 0 0 0 0 0 0
19 Μποντρουμσπόρ Μποντρουμσπόρ 0 0 0 0 0 0 0 0
Promotion - Champions League (League phase: )
Promotion - Champions League (Qualification)
Promotion - Europa League (Qualification)
Promotion - Conference League (Qualification: )
Relegation - 1. Lig

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr