Ποδόσφαιρο

Championship: Δύσκολη πρεμιέρα!

Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2024 - 07:08

Την αυλαία ανοίγει η Τσάμπιονσιπ σήμερα το βράδυ, με δύο παιχνίδια να μας ανοίγουν την όρεξη για το ΣΚ.

Championship: Δύσκολη πρεμιέρα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Η Μπλάκμπερν, σώθηκε πέρσι την τελευταία αγωνιστική από τον υποβιβασμό και θέλει μία πολύ καλύτερη πορεία φέτος. Κράτησε τον προπονητή Τζον Γιούστας, που την έσωσε. Πέρσι, από τις 14 νίκες που έκανε συνολικά στο πρωτάθλημα, μόνο οι έξι ήταν μέσα στο γήπεδό της. Tελευταία εντός έδρας ήττα από τη Ντέρμπι όμως, ήταν το 2014. Ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές στις μεταγραφές, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μέχρι στιγμής έχει κρατήσει τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, Σάμι Σμόντιτς, που είχε πετύχει 27 γκολ, αλλά τον θέλουν ομάδες Πρέμιερ Λιγκ.

Σούπερ διαγωνισμός για όλους! Διεκδικείς εισιτήρια για το ΑΕΚ - Νόα παίρνοντας μέρος στην κλήρωση του PS Blog!

Η Ντέρμπι Κάουντι, πήρε πέρσι την άνοδο μέσω της δεύτερης θέσης στη Λιγκ 1 και στόχος είναι να βάλει τέλος στο «ασανσέρ» των τελευταίων ετών και να καθιερωθεί στην κατηγορία. Κράτησε τον προπονητή Πολ Γουόρν. Πέρσι, πέτυχε τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στην κατηγορία της (13), αλλά οι περισσότερες ήττες ήταν μακριά από την έδρα της. Έκανε αρκετές μεταγραφές, αλλά το ρόστερ είναι ακόμα μικρό και υπάρχουν ελλείψεις στη μεσοεπιθετική γραμμή, οπότε σίγουρα θα κάνει κι άλλες προσθήκες. Εκτός ο στόπερ Ρούνι και οι εξτρέμ Μπλάκετ - Τέιλορ και Γουόρντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Nτέρμπι θέλει να αποδείξει από νωρίς πως ο στόχος της είναι να μείνει στη κατηγορία. Απέναντί της θα βρει μια Μπλάκμπερν η οποία δεν έχει και λίγα προβλήματα. 2-3 γκολ (2.00) στη Betsson.

ΠΡΕΣΤΟΝ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Πρέστον, παρά το μικρό της μπάτζετ, κατάφερε να πάρει πέρσι τη 10η θέση στην Τσάμπιονσιπ, κυρίως χάρη στον πολύ καλό πρώτο γύρο. Ο Ράιαν Λόου, παραμένει στον πάγκο από το 2021 και θα παλέψει και πάλι με τα θηρία της κατηγορίας. Δεν έχει κερδίσει εντός έδρας τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από το 2017. Μεγάλος πονοκέφαλος της σεζόν θα είναι η αντικατάσταση του μέσου - κλειδί, Μπράουν, ο οποίος πήγε στη Σάντερλαντ. Αμφίβολος για το ματς της πρεμιέρας λόγω τραυματισμού ο βασικός γκολκίπερ Γούντμαν, ο μέσος ΜακΚαν και ο επιθετικός Στιούαρτ.

Σούπερ διαγωνισμός για όλους! Διεκδικείς εισιτήρια για το ΑΕΚ - Νόα παίρνοντας μέρος στην κλήρωση του PS Blog!

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, υποβιβάστηκε από την Πρέμιερ Λιγκ με κακή πορεία, τερματίζοντας τελευταία μόλις με 16 πόντους, όμως ο Κρις Γουάιλντερ παρέμεινε στον πάγκο, με στόχο να την επαναφέρει στα «σαλόνια», κάτι που είχε κάνει στο παρελθόν. Ωστόσο, ο σύλλογος βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής ιδιοκτήτη και υπάρχει αβεβαιότητα, ενώ οι παίκτες καλούνται αν αποκτήσουν ξανά νοοτροπία νικητή. Απέκτησε παίκτες με εμπειρία στην κατηγορία, όπως ο στράικερ Μουρ, οι μπακ ΜακΚάλουμ, Σέικλετον, Σούταρ και ο μέσος Ο' Χερ, ενώ έμειναν παίκτες του κορμού όπως ο μέσος Χάμερ και ο μπακ Αχμεντχότζιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όπως φαίνεται και το σετ αποδόσεων, μιλάμε για μια αμφίρροπη αναμέτρηση ξεκάθαρα. Ίσως η Σέφιλντ να έχει το προβάδισμα, αλλά είναι ρίσκο στη πρεμιέρα, μια τέτοια απόδοση. Goal/goal (1.75) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr