Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Γαλλία - Ισπανία, τελικός με τα... όλα του

Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2024 - 00:16

Η οικοδέσποινα και πολλά υποσχόμενη Γαλλία αντιμετωπίζει στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου την παντοδύναμη σε εθνικό επίπεδο Ισπανία. 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Γαλλία - Ισπανία, τελικός με τα... όλα του

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γαλλία - Ισπανία.

ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 162, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00, ΕΡΤ1

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Γαλλία

Τελικός του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου ανδρών, που θα διεξαχθεί στο «Παρκ Ντε Πρενς» του Παρισιού. Η πρόκριση από τον ημιτελικό ήρθε με δραματικό τρόπο για τη Γαλλία καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ (το μοναδικό γκολ που έχει δεχθεί μέχρι στιγμής στη διοργάνωση) ισοφάρισε στο 83’ και τελικά πέτυχε δύο γκολ στην παράταση (3-1) και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Στα προημιτελικά, απέκλεισε την Αργεντινή (1-0), ενώ στη φάση των ομίλων πέτυχε μόνο νίκες, επικρατώντας των ΗΠΑ (3-0), Γουινέας (1-0) και Νέας Ζηλανδίας (3-0).

Σούπερ διαγωνισμός για όλους! Διεκδικείς εισιτήρια για το ΑΕΚ - Νόα παίρνοντας μέρος στην κλήρωση του PS Blog!

Ισπανία

Η Ισπανία στον ημιτελικό με το Μαρόκο συνάντησε δυσκολίες, αλλά επικράτησε τελικά με 2-1 και προκρίθηκε στον τελικό. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος έκανε την ανατροπή, πετυχαίνοντας το 2ο τέρμα στο 85’. Στα προημιτελικά, απέκλεισε πιο εύκολα την Ιαπωνία (3-0), ενώ στη φάση των ομίλων νίκησε το Ουζμπεκιστάν (2-1) και τη Δομινικανή Δημοκρατία (3-1) και έχασε 1-2 από την Αίγυπτο. Προβληματίζουν οι αμυντικές… αρρυθμίες και στον τελικό πρέπει να παρουσιαστεί πιο καλά οργανωμένη στα μετόπισθεν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.47 3.1 3.15 1.64 2.17 1.23 3.9 1.87 1.82 1.37 1.35 1.54
Γαλλία - Ισπανία / Εκτίμηση

Οι Γάλλοι δύσκολα να μην βρουν δίχτυα στον τελικό μπροστά στο κοινό τους, απέναντι στην "προβληματική" άμυνα της "Ρόχα". Πιθανό το χρυσό μετάλλιο να κριθεί μετά το 90λεπτο, καθώς κοντράρονται δύο ομάδες με μεγάλη ποιότητα και επιθετικές αρετές, με το ματς να ξεκινάει από το... 1-1. Προτιμότερη επιλογή το G/G στο 1.96 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr