Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Παναθηναϊκός- Άγιαξ, μπορούν να σκοράρουν οι Πράσινοι (vid)

Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024 - 01:39

Με τον Φώτη Ιωαννίδη στην αποστολή αλλά και μετά από μία εξαιρετική επιθετική παράσταση κόντρα στην Μπότεφ, το Τριφύλλι φιλοδοξεί να βάλει δύσκολα στους Ολλανδούς και να πάρει ό,τι καλύτερο ενόψει της ρεβάνς

Προκριματικά Europa League: Παναθηναϊκός- Άγιαξ, μπορούν να σκοράρουν οι Πράσινοι (vid)

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Αγιαξ
Ώρα: 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD - Κωδ. ΟΠΑΠ: 934

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |



Παναθηναϊκός

Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να αφήσει την παραμικρή αμφιβολία «καθάρισε» στην Μπότεφ και συνεχίζει στο Έκανε περίπατο στην Βουλγαρία και με το τελικό 1-4 πήρε την πρόκριση. Είναι χαρακτηριστικό πως το ματς είχε κριθεί πριν το ημίχρονο με τους «πράσινους» να προηγούνται με 3-0!

Με τον Φώτη Ιωαννίδη να επιστρέφει στη δράση και να υπολογίζεται για τις δύο αναμετρήσεις με τον Άγιαξ, δηλώθηκε η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Πώς προκρίθηκε

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, ξεπέρασε με δύο νίκες το εμπόδιο της Μπότεφ. Νίκησε στο ΟΑΚΑ με 2-1 και στην Βουλγαρία με 1-4.

Άγιαξ

Τα κατάφερε αν και ζορίστηκε στα ματς με την Βοϊβοντίνα. Νίκησε και εκτός με 3-1 τους Σέρβους σε ματς που έσπασε καρδιές, με τον Σούταλο να είναι ωραίος, αλλά και παρολίγο μοιραίος. Στο α’ ματς, βέβαια, η εικόνα του «Αίαντα» ήταν απογοητευτική, ωστόσο μέτρησε η φανέλα και η εμπειρία. Έτσι πήρε την πρόκριση, σημαντική στην νέα εποχή με τον νεαρό, Φραντσέσκο Φαριόλι στον πάγκο.

Επέστρεψαν οι πολύτιμοι Μπρόμπεϊ (φορ, πρώτος σκόρερ πέρυσι), Μπέρχβαϊν (εξτρέμ) και προπονούνται σχεδόν μία εβδομάδα κανονικά. Παραμένει, όμως εκτός ο αναπληρωματικός κίπερ Ρούλι. Υποβιβάστηκαν στη δεύτερη ομάδα και δεν υπολογίζονται οι αριστεροί μπακ Βάινταλ, Σόσα και οι μέσοι Ταχίροβιτς, Φος.

Πώς προκρίθηκε

Ο Άγιαξ απέκλεισε με δύο νίκες την Βοϊβοντίνα από την Σερβία. Νίκησε εντός με 1-0 και εκτός με 1-3 και πήρε την πρόκριση.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.3 3.4 3.2 2.07 1.7 1.44 2.65 1.57 2.25 1.35 1.32 1.61
Παναθηναϊκός - Άγιαξ / Εκτίμηση

Οι Πράσινοι του Ντιέγκο Αλόνσο, δείχνουν πολύ ενθαρρυντικά δείγματα, όσον αφορά την προσέγγιση του παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός έχει αρχή, μέση και τέλος, έστω και αν δεν έχει μπει στα βαθιά. Οι Ολλανδοί πάλι, δεν πείθουν. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Αξίζει να «δώσουμε» κάτι στον Παναθηναϊκό. 1Χ και over 2,5 στο 2,60 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.