Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Μόλντε-Σερκλ Μπριζ, ισορροπία δυνάμεων

Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024 - 00:26

Ένα δυνατό πρώτο ματς ανάμεσα σε δύο σύνολα που βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστική δράση και στο οποίο οι πιθανότητες να ανοίξει το σκορ δεν είναι μεγάλες

Προκριματικά Europa League: Μόλντε-Σερκλ Μπριζ, ισορροπία δυνάμεων

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μόλντε-Σερκλ Μπριζ
Ώρα: 20:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 921

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |



Μόλντε

Το ματς θα διεξαχθεί σε συνθετικό χλοοτάπητα. Καρδιοχτύπησε, αλλά τα κατάφερε με την Σίλκεμποργκ από την Δανία στον β’ προκριματικό. Ουσιαστικά την έσωσε το 2ο γκολ του Κάασα στο 81’ στην ήττα με 3-2 στην Δανία και ενώ στο πρώτο ματς είχε νικήσει με 3-1. Γενικώς πολύ και στην διοργάνωση από πέρσι. Συγκεκριμένα, επτά σερί από τις 5 Οκτωβρίου του 2023. Δεν έπαιξε το Σαββατοκύριακο στο νορβηγικό πρωτάθλημα, πάντως είναι συν της πως έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Παραμένουν εκτός οι Γκούλμπραντσεν (φορ) και Μπερίσα (φορ). Ετοιμοπόλεμος ο χαφ Χάουγκεν που στην ρεβάνς με την Σίλκεμποργκ έπαιξε ως αλλαγή.

Πώς προκρίθηκε

Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε με την Σίλκεμποργκ. Νίκησε εντός με 3-1 και έχασε εκτός με 3-2 από την αντίπαλό της δεχόμενη το γκολ στο 88΄ και ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 78’.

Σερκλ Μπριζ

Απολύτως δίκαιη η πρόκριση της επί της Κιλμάρνοκ. Νίκησε με 1-0 στην ρεβάνς απέναντι σε μία ομάδα που είχε παθητική στάση σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ματς και δημιουργικά δεν είχε να παρουσιάσει κάτι. Δύσκολα θα αγωνιστούν ο νεοαποκτηθείς μπακ Ντιακιτέ (Ρεμς), ο αναπληρωματικός χαφ Ντε Βίλντε και ο αναπληρωματικός εξτρέμ-φορ Εφεκέλε.

Αντιθέτως το ξεκίνημά της στο βελγικό πρωτάθλημα είναι προβληματικό. Μετρά δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Έχασε στην πρεμιέρα από την Βέστερλο (3-0, εκτός), ενώ ηττήθηκε εντός και από την Κόρτραϊκ (1-2) στο ντέρμπι της Φλάνδρας. Έτσι σε 4 επίσημα ματς εντός και εκτός συνόρων μετρά 3 «2-3 γκολ».

Πώς προκρίθηκε

Τα κατάφερε με την σκωτσέζικη Κιλμάρνοκ. Απέσπασε ισοπαλία (1-1) εκτός και νίκησε εντός με 1-0 πανηγυρίζοντας την πρόκριση.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.7 3.8 4.35 2.2 1.6 1.48 2.47 1.58 2.18 1.17 1.22 2.05
Μόλντε - Σερκλ Μπριζ / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα, έχοντας μπει στα εγχώρια πρωταθλήματα. Από αυτή την άποψη, έχουν την ικανότητα να ελέγξουν η κάθε μία για τον εαυτό της και το κομμάτι της τακτικής, η οποία, λογικά, θα είναι συντηρητική, με τη ρεβάνς να περιμένει. Πολύ πιθανή η ισοπαλία με γκολ αλλά το under πληρώνει καλά και θα το προτιμήσουμε. Under 2,5 στο 2,35 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr