Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα

Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024 - 02:00

Επιλογές με γκολ από τα σημερινά ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, που πληρώνουν... καλά.

Προκριματικά Conference League: Βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ.

ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ - ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ

Η Βίκινγκουρ (Ισλανδία) ξεκίνησε από τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ όπου αποκλείστηκε από την Σάμροκ (Ιρλανδία) με την οποία έφερε 0-0 εντός έδρας και έχασε 1-2 εκτός. Στη συνέχεια, στο 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ απέκλεισε δύσκολα την Εγνατία (Αλβανία) από την οποία έχασε 0-1 στο πρώτο ματς εντός έδρας, αλλά στη ρεβάνς έκανε την ανατροπή και επικράτησε 2-0. Την περασμένη Δευτέρα ήταν προγραμματισμένο να παίξει εκτός έδρας με την Χαφναφιορντούρ στο πρωτάθλημα, όπου βρισκόταν στην κορυφή με έξι βαθμούς διαφορά από τη 2η Μπρεϊντάμπλικ.

Η Φλόρα Ταλίν (Εσθονία) ξεκίνησε στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ όπου αποκλείστηκε από την Τσέλιε (Σλοβενία), γνωρίζοντας δύο ήττες με 0-5 εντός έδρας και 1-2 εκτός. Στη συνέχεια, στο 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ απέκλεισε τη Βίρτους (Σαν Μαρίνο) στην παράταση με 5-2 (2-2 κ.α., 0-0 το πρώτο ματς). Το περασμένο Σάββατο, στο πρωτάθλημα, επικράτησε εντός έδρας της Τρανς Νάρβα με 3-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 48', αλλά στη συνέχεια πέτυχες τρία γκολ (63', 66', 88').

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τρεις σερί νίκες, γκολ και ψυχολογία για την Βίκινγκουρ, που απέναντι στους Εσθονούς φαντάζουν πιο ποιοτική ομάδα. Πολύ χαμηλά η τιμή του άσου και γι' αυτό θα πάμε με τα γκολ, καθώς η άμυνα των Εσθονών έχει... θέματα. Over 2.5 στο 1.60 από την Betsson.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ - ΒΟΙΒΟΝΤΙΝΑ

Η Μάριμπορ δυσκολεύεται να κινηθεί σε υψηλό επίπεδο στο ξεκίνημα της περιόδου. Έχει ήδη υποβιβαστεί στο Κόνφερενς Λιγκ και εκεί δυσκολεύτηκε πολύ να αποκλείσει την Κραϊόβα. Την επηρέασε η ανετοιμότητα, αλλά διαθέτει το ρόστερ και την ποιότητα για να ανεβάσει ταχύτητες για τα απαιτητικά ματς με την Βοϊβοντίνα. Δεν αφήνουν τίποτα στη τύχη τους πλέον οι βιολέ, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Μπράβο αν και ντέρμπι κράτησαν αρκετούς παίκτες στον πάγκο για να είναι φρέσκοι στο ευρωπαϊκό ματς. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

Η Βοϊβοντίνα δεν μπορούσε να ελπίζει σε πολλά κόντρα στον Άγιαξ. Ήταν στη διεκδίκηση της πρόκρισης μέχρι και το 60’ της ρεβάνς, αλλά στο τέλος υποτάχθηκε στην ποιοτική ανωτερότητα του αντιπάλου. Πλέον είναι υποχρεωμένη να ανακάμψει και να πάρει την πρόκριση και για λόγους γοήτρου στο βαλκανικό ντέρμπι με την Μάριμπορ. Το πρόβλημα παραμένει στην άμυνα όπως αποδείχθηκε και στην αναμέτρηση με την Τσουκαρίτσκι για το πρωτάθλημα Σερβίας όπου ηττήθηκε με 3-1. Μπροστά πάντως σκοράρει με άνεση, Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ εύκολα. Τα παιχνίδια τους είναι ανοιχτά και καμία δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν πίσω. Προτιμότερη επιλογή το G/G στο 1.83 από την Betsson.

ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ

Η Σπάρτακ αξιοποίησε την έδρα και δεν είχε πρόβλημα να αφήσει εκτός της υποδεέστερη αν και σκληροτράχηλη Σαράγεβο. Ανάλογης δυναμικής φαντάζει η Βίσλα και οι Σλοβάκοι θεωρούν πως έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν στη διοργάνωση στοχεύοντας και στους ομίλους. Για το λόγο αυτό ξεκούρασαν βασικούς παίκτες στο πρωτάθλημα κόντρα τη Μιχαλόβτσε όπου πήρε ισοπαλία 0-0. Ομάδα που προσέχει πάρα πολύ την άμυνά της. Δεν έχει το εύκολο γκολ, όμως από τη στιγμή που δεν έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια δικαιούται να ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Πλήρης η αποστολή.

Η Βίσλα αν και αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Πολωνίας συμμετέχει ως κυπελλούχος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά το επίπεδο είναι πολύ υψηλό για αυτή. Πήρε καλό μάθημα από την Ραπίντ, θα πάει προετοιμασμένη για την αναμέτρηση με την Σπάρτακ Τρνάβα που είναι πιο κοντά στα κυβικά της. Αρνητικό το ξεκίνημα στη δεύτερη κατηγορία της Πολωνίας, μόλις ένας βαθμός σε δύο ματς, ηττήθηκε 2-1 την περασμένη κυπριακή από την Προυσκόβ. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε κακή κατάσταση οι Πολωνοί, που πάνε από το κακό στο χειρότερο. Ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν σκορ πρόκρισης από το πρώτο κιόλας ματς. 1 και Over 2.5 στο 2.39 από την Betsson.

ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΜΠΡΑΝ

Η Σεντ Μίρεν απλοποίησε τα πράγματα στη ρεβάνς με την Βαλούρ και πήρε την πρόκριση που την στέλνει στο δρόμο της Μπραν. Επίσης ομάδα στα μέτρα των σκωτσέζων, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έχουν μπει με φόρα στις επίσημες διοργανώσεις. Και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος άλλωστε ήταν εξαιρετική και συνέτριψε την Χιμπέρνιαν με 3-0 την περασμένη Κυριακή. Άκρως επιθετικογενής ομάδα αλλά της λείπει η σταθερότητα στην άμυνα. Δημιουργεί και σκοράρει με μεγάλη άνεση. Τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ. Πλήρης η αποστολή.

Η Μπραν δεν ήταν το φαβορί κόντρα στην Γκο Αχέντ Ιγκλς αλλά στην πράξη έκανε την υπέρβαση και πέρασε στον τρίτο γύρο. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι και από την επόμενη αντίπαλο, θα κάνει ξανά το παιχνίδι της ποντάροντας στην αγωνιστική ετοιμότητα, αφού το πρωτάθλημα στη Νορβηγία είναι σε πλήρη εξέλιξη. Εξακολουθεί να είναι η μοναδική ομάδα που κυνηγά την Μπόντο στο πρωτάθλημα για τον τίτλο. Βάζει αλλά και δέχεται εύκολα τέρματα η ομάδα από το Μπέργκεν. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βάζει και δέχεται εύκολα γκολ η Μπραν. Δημιουργεί και σκοράρει εύκολα η Σεντ Μίρεν, που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στην άμυνα. Θα πάμε με το G/G στο 1.70 από την Betsson.

ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ - ΣΑΜΠΑΧ

Η Σεντ Πάτρικς ξεπέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο της Βαντούζ και η κλήρωση την φέρνει επίσης κόντρα σε αντίπαλο κοντά στα κυβικά της. Μένει να το επιβεβαιώσει στην πράξη η ομάδα από το Δουβλίνο που ποντάρει στο γεγονός ότι το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και έχει τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό. Προβληματίζει με την εικόνα της στο πρωτάθλημα όπου περιορίζεται στην έβδομη θέση, Νίκησε την Σλίγκο Ρόβερς με 3-2, επιβεβαιώνοντας πως είναι ομάδα που βάζει αλλά και δέχεται τέρματα. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ.

Η Σαμπάχ ενεπλάκη σε ματς ροντέο κόντρας την Μακάμπι Χάιφα όπυο φαινόταν να έχει διασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς αλλά στην ρεβάνς χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι. Έμεινε όρθια πάντως πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον κόσμο της η πρόκριση, ελπίζει σε ανάλογη διάκριση κόντρα στην Σεντ Πάτρικς. Η πρεμιέρα με την Ίντερ Μπακού (2-2) στο Αζερμπαϊτζάν την βρήκε σε διαδικασία ροτέισον για να πάρουν ανάσες βασικοί παίκτες. Ομάδα που βάζει αλλά και δέχεται με μεγάλη άνεση τέρματα. Σε γκολ-γκολ και 2,54 γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σεντ Πάτρικς βρίσκει δίχτυα, αλλά δεν κρατάει ανέπαφη την εστία της. Το ίδιο ισχύει και για την Σαμπάχ. Το χέρι πάει κατευθείαν στο όβερ που πληρώνει καλά. Over 2.5 στο 2.00 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr