Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Σάλτσμπουργκ - Τβέντε, στηρίζουμε το φαβορί

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024 - 02:22

Φαβορί οι Αυστριακοί στο ζευγάρι με τους Ολλανδούς, κυρίως λόγω μεγαλύτερης ευρωπαϊκής εμπειρίας αλλά και αγωνιστικού ρυθμού.

Προκριματικά Champions League: Σάλτσμπουργκ - Τβέντε, στηρίζουμε το φαβορί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σάλτσμπουργκ - Τβέντε.

Αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας τέρματος.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο του Ντινάμο Κιέβου - Ρέιντζερς.

ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 865, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:45

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Σάλτσμπουργκ

Η Σάλτσμπουργκ έχει συνηθίσει να είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού στην Αυστρία, αλλά την περασμένη σεζόν έμεινε με παντελώς άδεια χέρια. Νέος τεχνικός είναι ο Πεπ Λάιντερς, ο οποίος για κάτι λιγότερο από μία δεκαετία ήταν βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ. Η νέα σεζόν αρχίζει με βασικό στόχο την επιστροφή στον θρόνο, ωστόσο οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ είναι επίσης άμεση προτεραιότητα, για οικονομικούς λόγους και (βέβαια) για το πρεστίζ. Το Σάββατο επικράτησε 3-2 της νεοφώτιστης Γκράτσερ εκτός έδρας, είχε θέμα στα μετόπισθεν (ανάμεικτη ενδεκάδα).

Αναμένεται να λείψουν οι Φερνάντο (ε. 11/4), Σλάγκερ (τ. 28 συμ.), Γκουίντο (α. 18/0), φεύγει ο Σούτσιτς (μ. 22/3), υποφέρουν από τραυματισμό. Λογικά διαθέσιμος είναι ο Γκλουτς (μ. 29/7).

Τβέντε

Η Τβέντε διέγραψε εξαιρετική πορεία στο περασμένο πρωτάθλημα Ολλανδίας, τερμάτισε στην καθ’ όλα τιμητική 3η θέση και θα έχει την ευκαιρία να παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη φορά και πρώτη μετά το 2010. Συνεχίζει στον πάγκο της ο τεχνικός Γιόζεφ Όστινγκ, ενώ το νέο πρωτάθλημα στη χώρα της «τουλίπας» τη βρίσκει να αντιμετωπίζει τη Ναϊμέγκεν, το Σάββατο, στο πλαίσιο της πρεμιέρας. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι η διατήρηση των κεκτημένων είναι δύσκολο εγχείρημα, αλλά δηλώνουν έτοιμοι να παλέψουν στο 100%.

Αποχώρησε ο σημαντικός (και αρχηγός) Πρέπερ (α. 33/3), ενώ πήρε τον Λάμερς (ε. 33/17 με Ρέιντζερς και Ουτρέχτη). Τραυματίας είναι ο Σάντιλεκ (μ. 31/1), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα προβλήματα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.67 3.95 4.5 2.17 1.64 1.45 2.57 1.62 2.15 1.17 1.22 2.12
Σάλτσμπουργκ - Τβέντε / Εκτίμηση

Δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό η Τβέντε, η οποία δίνει απόψε το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στη σεζόν. Από την άλλη, η Σάλτσμπουργκ έδωσε δύο παιχνίδια, ένα για το Κύπελλο και ένα για το πρωτάθλημα, τα οποία τα κέρδισε και τα δύο. Όπως και να έχει, οι παίκτες των Αυστριακών μπήκαν σε μουντ αγώνων και με σύμμαχο την ευρωπαϊκή της εμπειρία δικαίως δίνεται φαβορί. 1 στο 1.67 από το pamestoixima.gr.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr