Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ντινάμο Κιέβου - Ρέιντζερς, με τον ρυθμό των Ουκρανών

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024 - 02:03

Πρώτος αγώνας της σειράς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Λούμπλιν της Πολωνίας, με τους τυπικά γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα νίκης.

Προκριματικά Champions League: Ντινάμο Κιέβου - Ρέιντζερς, με τον ρυθμό των Ουκρανών

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ντινάμο Κιέβου - Ρέιντζερς.

Αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας τέρματος.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο του Σάλτσμπουργκ - Τβέντε, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα βρεθεί απευθείας στη League Phase του Europa League.

ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 862, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Ντιναμό Κιέβου

Η Ντινάμο Κιέβου ήταν προετοιμασμένη για δύο αμφίρροπα ματς κόντρα στην Παρτίζαν, αλλά με 9 γκολ σε 180 αγωνιστικά λεπτά, τη διέλυσε. Σπουδαία εκκίνηση στη σεζόν για τους παίκτες του Ολεξάντρ Σοφκόφσκι, έδωσαν επιθετικό ρεσιτάλ σε δύο περιπτώσεις, δίχως μάλιστα να μπορούν να αγωνιστούν μπροστά στο κοινό τους. Δεν είχε υποχρεώσεις το περασμένο τριήμερο για την ουκρανική λίγκα, ώστε να διευκολυνθεί η ευρωπαϊκή προετοιμασία.

Εκτός λόγω τραυματισμού ο Σεπέλεφ (μ. 21/2), για τον ίδιο λόγο αναμένεται να λείψει και ο Τίμτσουκ (α. 23/2). Επέστρεψαν από διεθνές καθήκον οι Ρουμπτσίνσκι (μ. 28/0), Μπραχάρου (μ. 29/1), Μιχαϊλένκο (μ. 16/5 Ολεξάντρια).

Ρέιντζερς

Η Ρέιντζερς δεν κατάφερε να αμφισβητήσει τη Σέλτικ για ακόμη μία χρονιά, αλλά η 2η θέση είναι αρκετή προκειμένου να τη στείλει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κυρίως επειδή η ίδια έχει κάνει εξαιρετικές πορείες στην Ευρώπη (φέτος θα παίξει σε όμιλο για 7η διαδοχική σεζόν, αναμένεται να φανεί σε ποια διοργάνωση). Τα φιλικά, πάντως, δεν σκόρπισαν ενθουσιασμό (προβληματική εικόνα), κάτι που φάνηκε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κατά την οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Χαρτς (η ενδεκάδα ήταν θεωρητικά ανάμεικτη).

Αμφίβολος δίνεται ο Στέρλινγκ (α. 24/0), ο οποίος έχασε την εκκίνηση της σκωτσέζικης λίγκας, αλλά αυτή τη φορά ίσως αγωνιστεί. Δεν αναφέρθηκαν έτερα αγωνιστικά θέματα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.25 3.5 2.95 2.1 1.68 1.45 2.6 1.57 2.25 1.37 1.27 1.6
Ντιναμό Κιέβου - Ρέιντζερς / Εκτίμηση

Μπορεί η αναμέτρηση να διεξάγεται σε ουδέτερο έδαφος, αλλά για την Ντινάμο έγινε πλέον συνήθεια. Διέλυσε στον προηγούμενο γύρο την Παρτίζαν και δείχνει ότι είναι πιο έτοιμη ομάδα σε αυτή τη φάση της σεζόν. Από την άλλη, η Ρέιντζερς προβλημάτισε στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα και δεν είναι στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας με τους Ουκρανούς. Προβάδισμα έχει ο άσος. 1 στο 2.08 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr