Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Σπάρτα Πράγας - FCSB, έδρα και μομέντουμ δίνουν προβάδισμα!

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024 - 00:29

Η Σπάρτα Πράγας φαίνεται να είναι το απόλυτο φαβορί στην αποψινή αναμέτρηση, όμως δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο δείχνει. 

Προκριματικά Champions League: Σπάρτα Πράγας - FCSB, έδρα και μομέντουμ δίνουν προβάδισμα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σπάρτα Πράγας - FCSB.

Πρώτος αγώνας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα δύο ματς, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο του Μάλμε – ΠΑΟΚ.

ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 863, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Σπάρτα Πράγας

Η Σπάρτα Πράγας είχε καθαρίσει ουσιαστικά τη νίκη με την εκτός έδρας νίκη επί της Σάμροκ και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να επικρατήσει και στη ρεβάνς, αν και η χαλαρότητα έφερε και αμυντικά κενά (ισοφαρίστηκε δύο φορές, είχε τις λύσεις για το τελικό 4-2). Το ότι εξασφάλισε ευρωπαϊκό όμιλο δεν εκπληρώνει τις προσδοκίες, στόχος είναι το γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ. Την Παρασκευή προφύλαξε βασικούς, αλλά βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο 2-0 επί της Ντούκλα Πράγας και έγινε η μοναδική ομάδα με «τρία στα τρία».

Aγωνιστικά νέα

Αμφίβολος δίνεται ο εφεδρικός αμυντικός Πάνακ (α. 1/0), ωστόσο το θετικό είναι ότι δεν αναφέρθηκαν δεδομένες απουσίες, λογικά με όλα τα όπλα της απέναντι στη ρουμανική ομάδα.

FCSB

Η Στεάουα ενεπλάκη σε αμφίρροπες μάχες κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και παρά το ότι έμεινε στο 1-1 μπροστά στο κοινό της, έκανε καλή εμφάνιση στη ρεβάνς, δεν σκόραρε στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, το έκανε με τον Βέλγο Μπέτεν στο 90’ και έτσι πέρασε στον τρίτο προκριματικό. Σημαντικό το ότι θα παίξει σε ευρωπαϊκό γκρουπ, δεδομένου ότι το ταμείο χρειάζεται τονωτικές ενέσεις. Δεν είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας το περασμένο τριήμερο και ενώ ξεκίνησε με 0-2-1. Το 2016 απέκλεισε τη Σπάρτα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (1-1 εκτός και 2-0 εντός).

Aγωνιστικά νέα

Εκτός δράσης τέθηκαν οι Παντέα (α. 20/0) και Οκτάβιαν Ποπέσκου (ε. 33/2), δεν πρόκειται για απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.48 4.35 6.15 1.98 1.77 1.37 2.95 1.88 1.82 1.1 1.19 2.52
Σπάρτα Πράγας - FCSB / Εκτίμηση

Αμφότερες γνωρίζουν την κρισιμότητα του παιχνιδιού και δεν θα ρισκάρουν ιδιαίτερα στο πρώτο ματς. Η Σπάρτα Πράγας όμως δείχνει να είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της, για αυτό και έχει το προβάδισμα σήμερα. Under 2.5 (1.93) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr