Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μίντιλαντ - Φερεντσβάρος, επιλογή στο 2.15!

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024 - 00:21

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στη Δανία, με τη Μίντιλαντ να υποδέχεται τη Φερεντσβάρος, σε ένα αμφίρροπο ζευγάρωμα.

Προκριματικά Champions League: Μίντιλαντ - Φερεντσβάρος, επιλογή στο 2.15!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μίντιλαντ - Φερεντσβάρος.

Πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα δύο ματς, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο του Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΑΠΟΕΛ.

ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 861, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:15

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Μίντιλαντ

Η Μίντιλαντ ήταν το ακλόνητο φαβορί απέναντι στην Εσπορτίβο Σάντα Κόλομα από την Ανδόρα και έκανε το αναμενόμενο, προκρίθηκε με δύο νίκες και μηδέν παθητικό. Βέβαια, σε αμφότερα τα ματς είχε την τύχη με το μέρος της, καθώς απειλήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις και δημιούργησε μία σχετική ανησυχία στο ανασταλτικό σκέλος. Το Σάββατο νίκησε 2-0 την Ααλμποργκ, πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα Δανίας, καθώς είχε ξεκινήσει με δύο ισοπαλίες. Το 2017 απέκλεισε τη Φερεντσβάρος στα προκριματικά του Γιουρόπα με δύο νίκες (3-1 εντός και 4-2 εκτός).

Αγωνιστικά νέα

Οι Παουλίνιο, Μπακ και Γκουέ-Σουνγκ είναι τραυματίες και ουδείς αναμένεται έτοιμος, ο τελευταίος είναι σαφέστατα το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Φερεντσβάρος

Η Φερεντσβάρος είχε εξασφαλίσει την πρόκριση επί της ουσίας από το πρώτο ματς με τη Νιου Σεντς (5-0), αλλά επικράτησε και στη Ρεβάνς (προηγήθηκε 2-0 στο 62’ και κράτησε τη νίκη παρά τη μείωση του σκορ και τη χαλάρωση). Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για τους παίκτες του Ολλανδού τεχνικού Πασκάλ Γιάνσεν, οι οποίοι το Σάββατο παρατάχθηκαν με ανάμεικτη ενδεκάδα και δυσκολεύτηκαν, αλλά έφτασαν στο 1-0 επί της Κεσκεμέτι για το πρωτάθλημα Ουγγαρίας (αυτή ήταν η πρώτη υποχρέωση των πρωταθλητών στη νέα λίγκα).

Αγωνιστικά νέα

Πήρε μεταγραφή ο Μαρκίνιος και αφήνει σημαντικό κενό πίσω του, ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Αμπένα, δίχως να αποτελεί μεγάλο θέμα. Αμφίβολος δίνεται ο ηγετικός Βάργκα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.98 3.4 3.65 1.67 2.12 1.23 3.85 1.9 1.8 1.25 1.28 1.75
Μίντιλαντ - Φερεντσβάρος / Εκτίμηση

Δεν έχουμε σαφή εικόνα από τις δύο ομάδες, αφού εκατέρωθεν προέρχονται από εύκολες προκρίσεις απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους. Η Μίντιλαντ προσπαθεί στην αρχή της σεζόν, αλλά έχει δείξει πως έχει κάποια προβλήματα στην άμυνά της. Επιθετικά δεν κολλάει, ίσως βοηθήσει και η Φερεντσβάρος σε αυτό. Over 2.5 (2.15) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr