Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μάλμε - ΠΑΟΚ, επιθετικές φιλοσοφίες!

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024 - 00:06

Ο ΠΑΟΚ δίνει τη πρώτη του δοκιμασία εκτός έδρας, στη Σουηδία, όπου θα επιχειρήσει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. 

Προκριματικά Champions League: Μάλμε - ΠΑΟΚ, επιθετικές φιλοσοφίες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μάλμε - ΠΑΟΚ.

Αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας τέρματος.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο του Σπάρτα Πράγας – Στεάουα Βουκουρεστίου.

ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 859, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:00

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Μάλμε

Η Μάλμε είχε πάρει επί της ουσίας την πρόκριση από το πρώτο ματς με αντίπαλο την Κλάκσβικ, για να προηγηθεί 2-1 στη ρεβάνς. Το ότι χαλάρωσε στη συνέχεια κόστισε δύο γκολ (65’, 95’) και έτσι υπέστη ανώδυνη ήττα (3-2). Μπορεί να μην έπεσε θύμα έκπληξης, αλλά το γεγονός ότι δέχθηκε τέσσερα γκολ σε δύο ματς από μία εμφανώς υποδεέστερη ομάδα, προκαλεί μουρμούρα. Η ομάδα του Χένρικ Ρίντσρεμ δεν είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα Σουηδίας ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα, το πρόσφατο σερί 0-2-1 δεν είναι το καλύτερο. «Με την Κλάκσβικ ήμασταν φαβορί, τώρα αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι αυτή το φαβορί. Αλλά ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε και οι παίκτες μου είναι πεινασμένοι για να το δείξουν. Πρέπει να είμαστε απόλυτα ακριβείς, συγκεντρωμένοι, όλα αυτά τα κλισέ, για να φτάσουμε στην επιτυχία», τα λόγια του προπονητή της.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός δράσης παραμένουν οι Μοϊσάντερ (α. 2/0), Τίνερχολμ (α. 3/0), Βέκια (μ. 2/1), αλλά δεν πρόκειται για απρόοπτα προβλήματα. Γίνονται σκέψεις για την απόκτηση επιθετικού.

Πιθανή ενδεκάδα

Νταλίν, Λάρσεν, Γιάνσον, Ζάτερστορμ, Μπουσανέλο, Μπολίν, Γιόνσεν, Πένια, Νανασί, Μποτίμ, Τελίν

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πήρε οριακό προβάδισμα στην Τούμπα και δεν εντυπωσίασε με την παρουσία του στη ρεβάνς επί βοσνιακού εδάφους, αλλά το γκολ του Μουργκ στο 25’ ήταν αρκετό προκειμένου να ντουμπλάρει τις νίκες του, έχοντας σοβαρή προσέγγιση. Οι δύο νίκες σε ισάριθμα ευρωπαϊκά ματς είναι ιδανική συγκομιδή για την ψυχολογία των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου, οι οποίοι στερούνται αγωνιστικής ετοιμότητας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ενόψει Μάλμε: «Ασφαλώς πολύ δύσκολο ματς, η Μάλμε είναι επιθετική ομάδα και θέλει να γεμίζει την περιοχή μας παίκτες. Πρέπει να οργανώσουμε σωστά το παιχνίδι μας και να τους κάνουμε να χάσουν τη συγκέντρωσή τους. Η ομάδα που είναι συγκεντρωμένη και ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις παίρνει αυτό που θέλει. Η πρόκριση θα κριθεί στα δύο ματς και ο αγώνας στην Τούμπα δεν θα είναι εύκολος για την Μάλμε». Στις 17/8 αρχίζει η Σούπερ Λιγκ, ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Σαμάτα (ε. 29/2), Σοάρες (α. 12/2), Νάσμπεργκ (α. 8/0), Σόλα (ε. 9/7 Μάν. Γιουν. Β’). Διαθέσιμοι είναι οι Τσάλοφ (ε. 29/12 ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και Τισουντάλι (ε. 35/15 Γάνδη).

Πιθανή ενδεκάδα

Κοτάρσκι – Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Σβαμπ, Καμαρά – Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον – Μπράντον.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.3 3.35 3.05 2.05 1.71 1.42 2.7 1.54 2.32 1.37 1.31 1.6
Μάλμε - ΠΑΟΚ / Εκτίμηση

Οι γηπεδούχοι έχουν περισσότερο και καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό αυτή τη στιγμή από την ομάδα της Τούμπας. Σίγουρα θα παίξει κάποιο ρόλο αυτό, ειδικά στη προσέγγιση του ΠΑΟΚ προς το παιχνίδι. Σίγουρα θα πάρει λιγότερα ρίσκα η ομάδα του Λουτσέσκου. Το μόνο που μπορεί να βοηθήσει το ματς είναι η επιθετική φιλοσοφία των δύο ομάδων. Goal/goal (1.65) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr