Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Έχει γκολ το Νόα - ΑΕΚ!

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024 - 00:00

Η Ενωση έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα στην άσημη Νοα αλλά οι αδιάφορες τιμές του διπλού, μας... στρέφουν σε πονταρίσματα τερμάτων. 

Προκριματικά Conference League: Έχει γκολ το Νόα - ΑΕΚ!

Πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο, ακολουθεί ρεβάνς (15/8). Σε ουδέτερο γήπεδο.

19:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 856, Cosmote Sport 1HD

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Νόα

Σε ουδέτερο, στο «Κοτάικ Στέιντιουμ» της πόλης Αμποβιάν, απέχει 51 χλμ. από το Αρμαβίρ. Η Νόα (Αρμενία) ξεκίνησε στον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, όπου απέκλεισε την Σκεντίγια (Σκόπια) με δύο νίκες (2-0 εντός έδρας και 2-1 εκτός). Εύκολο αποδείχθηκε το έργο της και στον 2ο προκριματικό όπου ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο της Σλιέμα (Μάλτα) εξασφαλίζοντας την πρόκριση από το πρώτο ματς στην Αρμενία όπου επικράτησε 7-0 (0-0 η ρεβάνς).Την περασμένη Δευτέρα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ήταν προγραμματισμένο να υποδεχθεί την Γκαντζασάρ, αλλά το ματς αναβλήθηκε.

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Ιντερ Εσκάλντες (Ανδόρα) και πήρε την πρόκριση με δύο νίκες (4-3 εντός έδρας και 4-0 εκτός). Ο Λιβάι Γκαρσία πέτυχε χατ τρικ στη ρεβάνς, σημειώνοντας συνολικά τέσσερα γκολ σε αυτά τα δύο ματς (είχε και χαμένο πέναλτι). Ωστόσο, υπήρχαν στοιχεία που προβλημάτισαν και καλείται να τα διορθώσει.Στα αγωνιστικά, σοκ προκάλεσε η είδηση για τον μέσο Γιόνσον, ο οποίος τραυματίστηκε και θα μείνει δύο μήνες εκτός. Δεν υπολογίζεται και ο τερματοφύλακας Μπρινιόλι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
6.85 4.5 1.44 2.25 1.6 1.52 2.42 1.74 1.97 2.75 1.19 1.09
Νόα - ΑΕΚ / Εκτίμηση

Ξεκάθαρο φαβορί η ΑΕΚ, αλλά ο άσος δεν έχει αξία για να ασχοληθούμε μ' αυτό. Προτιμότερο να πάμε με τα γκολ. Και ειδικά το g/g έχει τεράστια αξία με δεδομένη την αμυντική λειτουργία των «κιτρινόμαυρων». Εξαιρετικό το 1.95 στο pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr