Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Με την Μακάμπι!

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024 - 00:00

Φαβορί η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ζευγάρι με την Πανεβέζις από την Λιθουανία.

Προκριματικά Europa League: Με την Μακάμπι!

ΠΑΝΕΒΕΖΙΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΑΠ:858, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:19:30

Σε ουδέτερο, καθώς η φυσική της έδρα δεν πληρεί τις απαιτήσεις της UEFA. Το εμπόδιο της Γιαγκελόνια στον β’ προκριματικό του Champions League ήταν πολύ υψηλό για τα κυβικά της Πανεβέζις Έτσι με δύο ήττες με συνολικό σκορ 1-7 υποβιβάστηκε στο Europa League. Χωρίς νίκη στα 5 τελευταία επίσημα εντός και εκτός Λιθουανίας. Μετρά καρέ over 2,5 σε Champions League και πρωτάθλημα. Το Σαββατοκύριακο δεν είχε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Λιθουανίας, όπου είναι ουραγός και θα πρέπει σύντομα να αλλάξει… ταχύτητα για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Με τις γνωστές απουσίες στα αγωνιστικά.Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, εκτός παραμένουν ο τραυματίας Σμιθ (επιθετικός) και ο Σβεντκάουσκας (τερματοφύλακας), ενώ αμφίβολος δίνεται ο Μπόσαντσιτς (μέσος).

Έβγαλε μόνη της τα… μάτια της στον β’ προκριματικό του Champions League με την Στεάουα η Μακάμπι. Έμεινε εκτός συνέχειας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση χάνοντας στο 90’ από τους Ρουμάνους στο «Μπόσζικ Αρένα» της Βουδαπέστης. Έτσι υποβιβάστηκε στο Europa League και δίχως αμφιβολία είναι το φαβορί κόντρα στους Λιθουανούς.Λόγω υποχρεώσεων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, από το ρόστερ απουσιάζουν οι Ρεβίβο (αμυντικός), Σαχάρ (μέσος), Ντανίντα (εξτρέμ), Τουργκεμάν (επιθετικός) και Μάντμον (επιθετικός). Στην αποστολή θα βρεθεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Λάιους (Χάποελ Τελ Αβίβ), ο οποίος ήρθε να καλύψει το σημαντικό κενό του Μίλσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ζευγάρι με φαβορί… Αν η Μακάμπι είναι σοβαρή, έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο ματς. Θα πάμε με το 2 από ημίχρονο. Μία χαρά το 1.60 στο Pamestoixima.gr

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

ΠΕΤΡΟΚΟΥΜΠ – ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΑΠ:860, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:00

Σε ουδέτερο γήπεδο, καθώς το «Stadionul Municipal» του Χιντσέστι δεν πληρεί τις προϋποθέσεις της UEFA. Το πάλεψε η Πετροκούμπ, αλλά δεν τα κατάφερε στα προκριματικά του Champions League με τον πιο έμπειρο ΑΠΟΕΛ. Προηγήθηκε στο 60’ με τον Πλατίκα, δέχθηκε άμεσα (65’) την ισοφάριση και έμεινε εκτός συνέχειας από το κορυφαίο ραντεβού. Μετρά «4 στα 4» under 2,5 στην Ευρώπη και «3 στα 4» n/g.Εξέτισε και επιστρέφει ο αμυντικός Μπορς που απουσίαζε στην ρεβάνς με τον ΑΠΟΕΛ. Δύσκολα θα αγωνιστούν ο αμυντικός Ποτίρνιτσε και οι μέσοι Κατόγκοι και Κλετσένκο. Τραυματίστηκε ο νεαρός εξτρέμ Λουπάν.

Λογικός και αναμενόμενος αποκλεισμός για τη Νιού Σεντς από τα προκριματικά του Champions League από την πιο έμπειρη και ποιοτική Φερεντσβάρος με δύο ήττες. Επί της ουσίας ουδέποτε ήταν ανταγωνιστική. Είναι χαρακτηριστικό πως στο α’ ματς έχανε με 3-0 στο 24’! Μετρά «3 στα 4» over 2,5 στην Ευρώπη φέτος. Με τα γνωστά προβλήματα οι φιλοξενούμενοι που είναι σαφώς πιο έμπειροι στην Ευρώπη με 77 ματς και απολογισμό 18-12-47! Ξεκίνησε με πεντάρα στο Λιγκ Καπ στην Ουαλία. Νίκησε με 5-1 εντός την Φλιντ Τάουν Γιουνάιτεντ. Όσο για τα αγωνιστικά παραμένει εκτός ο αμυντικός Άστλες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν το δούμε καθαρά αριθμητικά, η Νιου Σεντς έχει μεγαλύτερη εμπειρία στην Ευρώπη από την αντίπαλό της. Από την άλλη, όμως, η Πετροκούμπ το πάλεψε με τον ανώτερο ΑΠΟΕΛ. Επομένως μακριά και αγαπημένοι για αρχή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr