Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Καραμπάκ - Λουντογκόρετς, χωρίς ρίσκα!

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024 - 00:35

Δύο πολύ καλές ομάδες αναμετρώνται απόψε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις αποδόσεις να μην είναι τόσο ακριβείς.

Προκριματικά Champions League: Καραμπάκ - Λουντογκόρετς, χωρίς ρίσκα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Καραμπάγκ - Λουντογκόρετς.

Αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας τέρματος.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 855, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Καραμπάκ

Η Καραμπάκ είχε βάλει γερά θεμέλια πρόκρισης από το πρώτο ματς και στη ρεβάνς με τη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ έκανε περίπατο, με το τελικό 5-0 να τα λέει όλα (3-0 στο 44’). Η πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν έχει αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες, εξασφάλισε για 11η διαδοχική σεζόν την παρουσία σε ευρωπαϊκό όμιλο, αλλά οι προσδοκίες δεν σταματούν εδώ, καθώς το τεχνικό τιμ αναφέρθηκε ξεκάθαρα στο γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ. Την Παρασκευή έπαιξε με ανάμεικτη ενδεκάδα, ωστόσο δεν είχε θέμα να φτάσει στο 4-1 κόντρα στην Αράζ, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά νέα

Δεν αναφέρθηκαν αγωνιστικά προβλήματα και η λογική υπαγορεύει ότι θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και πιθανότατα με το κλασικό 4-3-3.

Ludogorets

Η Λουντογκόρετς δεν είχε τόσο καλή παρουσία στο εντός έδρας 2-0 με την Ντινάμο Μινσκ, ενώ η ρεβάνς μετατράπηκε σε ντέρμπι. Δέχθηκε το γκολ στο 37’ και δεν κατάφερε να απαντήσει, τουλάχιστον κράτησε την οριακή ήττα μέχρι τέλους και δεν έχασε την πρόκριση. Δεύτερη επιτυχημένη αποστολή για την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, η οποία, όμως, προβληματίζει εκτός έδρας, καθώς στον 1ο προκριματικό έχασε και από την Ντινάμο Μπατούμι, πάλι με 1-0. Το διέλυσε την Αρντά (5-1) για το πρωτάθλημα, δίχως να παραταχθεί με την καλύτερη ενδεκάδα.

Αγωνιστικά νέα

Δεν υπολογίζονται οι Σλούγκα (τ. 15 συμ.), Γκρούπερ (α. 4/0) και Ραΐ Νασιμέντο (ε. 3/0), ωστόσο οι συγκεκριμένοι παίκτες βρίσκονται επί της ουσίας στην πόρτα της εξόδου.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.68 3.8 4.75 2 1.75 1.4 2.82 1.74 1.98 1.17 1.24 2.1
Καραμπάκ - Ludogorets / Εκτίμηση

Είναι ο πρώτος αγώνας της σειράς και οι δύο ομάδες θα αποφύγουν τα περιττά ρίσκα. ΄Εχουν το πλεονέκτημα οι γηπεοδύχοι λόγω έδρας, αλλά δεν θα είναι εύκολο το έργο τους. Ρίσκο ο άσος σε αυτές τις αποδόσεις. Θα προτιμήσουμε το 2-3 γκολ (2.00) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr