Ποδόσφαιρο

Premier Σκωτίας: Με τα γκολ που πληρώνουν

Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2024 - 03:38

Περίεργο ματς το Σεντ Τζόνστον - Αμπερντίν, αλλά τα γκολ πληρώνουν!

Premier Σκωτίας: Με τα γκολ που πληρώνουν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

H Σεντ Τζόνστον σώθηκε άνευ μπαράζ στην ισοβαθμία με την Ρος Κάουντι λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Προβληματική η εικόνα της σχεδόν σε όλη την χρονιά. Δεν είναι τυχαίο πως άλλαξε 3 προπονητές. Παραμένει στον πάγκο της ο Λεβάιν που την ανέλαβε τον περασμένο Νοέμβριο. Ξεκίνησε με 3-0-1 στο Λιγκ Καπ με Αλόα, Ισστ Φάιφ, Γκρίνοκ και Μπρέχιν και στον β’ γύρο αντιμετωπίζει την Ρέιντζερς! Αρκετές, αν όχι πολλές, οι αλλαγές στο ρόστερ της. Από τα φιλικά δεν βγάζει κανείς συμπέρασμα. Και φέτος ο στόχος είναι η παραμονή, αλλά όχι μ’ αυτό το θρίλερ.Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά έχει αρκετά θέματα. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Έσελ, ενώ όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ στο ιατρικό δελτίο βρίσκονται ο αμυντικός Ρέιμοντ και οι επιθετικοί Κλαρκ και Ικπεάζου.

Με νέο τεχνικό στον πάγκο οι φιλοξενούμενοι. Στις 3 Ιουνίου ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Σουηδού, Τζίμι Τέλιν που αντικαθιστά τον Πίτερ Λεβέν. Μεγάλη αλλαγή για τον 46χρονο τεχνικό που για έξι χρόνια ήταν στην Έλφσμποργκ, την οποία καθοδήγησε σε 223 ματς με 104 νίκες και 55 ισοπαλίες.Ξεκίνησε με το απόλυτο στο Λιγκ Καπ σε όμιλο με Κουίν Οφ Σάουθ, Ιστ Κιλμπράιντ, Ερντρόνιανσς και Νταμπάρτον. Έγινε ένα σωστό ξεκαθάρισμα στο ρόστερ. Και φέτος στοχεύει στην εξάδα, όπου δεν τα κατάφερε πέρσι.Και οι φιλοξενούμενοι έχουν τα θέματά τους. Είναι τραυματίες οι μέσοι Κλάρκσον και Πολβάρα. Εκτός και ο στόπερ ΜακΝτόναλντ που κουβαλάει τιμωρία από πέρυσι, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται και στο ιατρικό δελτίο της ομάδας.

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πραγματικά ένα περίεργο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν μπορούμε να τις διαβάσουμε. Είναι μία επιλογή τα 2-3 γκολ. Μία χαρά το 1,94 στο Pamestoixima.gr.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr