Ποδόσφαιρο

Α' Ελβετίας: Ασταμάτητη η Σερβέτ!

Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024 - 07:23

Σιόν και Σερβέτ έχουν ενθουσιάσει στην έναρξη του πρωταθλήματος και θέλουν να δώσουν ανάλογη συνέχεια σήμερα. 

Α' Ελβετίας: Ασταμάτητη η Σερβέτ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Ελβετίας.

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Μόλις για λίγα λεπτά δεν κατάφερε η Γκρασχόπερς να πανηγυρίσει το τρίποντο τη περασμένη αγωνιστική. Βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έκανε την ανατροπή στο δεύτερο μέρος, εκεί που έκανε τους πάντες να πιστεύουν πως έχει πάρει τη νίκη. Δεν τα κατάφερε όμως, αφού στο 85’ δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τη Λουκέρνη. Έτσι δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ο κεντρικός αμυντικός Λόους είναι εκτός, όπως και ο αριστερός μπακ Κέμπτερ.

Για μία ακόμη φορά η Βασιλεία έκανε απογοητευτική εμφάνιση. Ηττήθηκε μέσα στην έδρα της από τη Λουγκάνο με 1-2. Δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που έκανε, ούτε με τη βοήθεια του κοινού της. Έβγαλε τις περσινές παθογένειες, κάτι που προσπαθεί να διορθώσει φέτος, με αυτός να είναι ο κυριότερος στόχος της. Φυσικά η Λουγκάνο είναι πιο δεμένη και καλή ομάδα και αυτό φάνηκε και στο γήπεδο. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα. Ο μπακ Ντράγκερ είναι εκτός, όπως και ο μέσος Σίγκουα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ψάχνουν την νίκη που θα τους δώσει ώθηση και ψυχολογία οι δύο ομάδες. Έχουν επιθετική προδιάθεση αλλά πολλά κενά στα μετόπισθεν. Over 2.5 (1.75) στη Betsson.

ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΣΕΡΒΕΤ

Το ταξίδι της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έλαβε τέλος, αφού έχασε από τηγ Φενέρ με 2-1 εκτός έδρας. Τώρα συνεχίζει στο Γιουρόπα , όπου παίζει με την Παρτίζαν. Η Λουγκάνο έδειξε τη ψυχραιμία που χρειαζόταν στο παιχνίδι με τη Βασιλεία και πανηγύρισε ένα μεγάλο διπλό. Πέτυχε δύο γκολ με μόλις 4 σουτ στην εστία, αλλά είχε τη κατοχή της μπάλας. Φυσικά η Βασιλεία ήταν πιο επιθετική, αλλά της έλειψε η τελική προσπάθεια. Δύο στα δύο στην αρχή του πρωταθλήματος για τη Λουγκάνο, που δείχνει ορεξάτη στην αρχή της σεζόν. Σίγουρα θα κινηθεί σε υψηλά στάνταρ και φέτος, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Ο αμυντικός χαφ Μασλάροφ είναι εκτός, όπως και ο σημαντικός φορ Βλαντί.

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Η Σερβέτ αντιμετώπισε την Ιβερντόν τη περασμένη αγωνιστική και τη κέρδισε με 3-2. Ήταν μια πολύ δυνατή αναμέτρηση με την ποιότητα να επικρατεί. Η Σερβέτ τα χρειάστηκε στο ματς βέβαια, αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έμεινε με παίκτη λιγότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε περισσότερο να κάνει διαχείριση του αποτελέσματος, παρά να επιτεθεί περεταίρω. Σημασία έχει το αποτέλεσμα και πως έχει κάνει το 3 στα 3. Τιμωρημένος ο Ρούιλερ (α).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λουγκάνο είχε και ταξίδι εκτός έδρας, άρα κάποια κούραση θα την έχει. Η Σερβέτ έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα και ελπίζουμε να μη πατήσει φρένο. 2 (2.38) στη Betsson.

ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΣΙΟΝ

Η Λουκέρνη έκανε αρκετά καλή προσπάθεια στην έδρα της Γκρασχόπερς, κερδίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας. Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, η ισοπαλία μάλλον ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα και αυτό ήρθε. Έπρεπε να φτάσει στο 85΄για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά τα κατάφερε. Αυτός ήταν ο πρώτος της βαθμός στο πρωτάθλημα και ευελπιστεί σε καλύτερη συνέχεια. Επικίνδυνο το παιχνίδι απέναντι στη Σιόν. Εκτός δράσης ο κεντρικός αμυντικός Μπέκα, ο εξτρέμ Τσέιντερ και ο φορ Αρντάιθ.

Ονειρικό το ξεκίνημα της Σιόν στα μεγάλα σαλόνια, αφού πέτυχε και δεύτερη νίκη στη σειρά. Μετά τη νίκη επί της Γιουνγκ Μπόις στην έναρξη, διπλασίασε τις νίκες της, κερδίζοντας τη Λωζάνη με 4-0. Καταιγιστική η νεοφώτιστη, δείχνοντας πως είναι έτοιμη από καιρό για αυτή τη κατηγορία. Δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της, ενώ όταν πιέστηκε αμύνθηκε σωστά και προστάτευσε την εστία της. Ξέρει ότι η Λουκέρνη δεν είναι εύκολη αντίπαλος, αλλά έχει σύμμαχο τη ψυχολογία. Εκτός ο στόπερ Ζίγκλερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σιόν βγάζει μάτια στην αρχή του πρωταθλήματος, δείχοντας έτοιμη από καιρό για τη κατηγορία. Δεν θα μας εκπλήξει να πάρει αποτέλεσμα και σήμερα. 2X & over 1.5 (1.83) στη Betsson.

Βαθμολογία -

03/08/2024Super League: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σερβέτ Σερβέτ 9 3 3 0 0 8 4 4
2 Σιόν Σιόν 6 2 2 0 0 6 1 5
3 Ζυρίχη Ζυρίχη 6 2 2 0 0 6 2 4
4 Λουγκάνο Λουγκάνο 6 2 2 0 0 4 2 2
5 Σεντ Γκάλεν Σεντ Γκάλεν 3 2 1 0 1 4 1 3
6 Βίντερτουρ Βίντερτουρ 3 2 1 0 1 3 4 -1
7 Λωζάνη Λωζάνη 3 2 1 0 1 3 6 -3
8 Λουκέρνη Λουκέρνη 1 2 0 1 1 3 4 -1
9 Γκρασχόπερς Γκρασχόπερς 1 2 0 1 1 3 4 -1
10 Βασιλεία Βασιλεία 0 2 0 0 2 3 5 -2
11 Yverdon Sport Yverdon Sport 0 2 0 0 2 2 5 -3
12 Γιουνγκ Μπόις Γιουνγκ Μπόις 0 3 0 0 3 2 9 -7
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr