Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ Σκωτίας: Άσοι που δελεάζουν και γκολ που μας κλείνουν το μάτι

Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024 - 03:49

Η 1η αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας συνεχίζεται με τέσσερα παιχνίδια και το ενδιαφέρον που παρουσιάζει στοιχηματικά είναι έντονο.

Τσάμπιονσιπ Σκωτίας: Άσοι που δελεάζουν και γκολ που μας κλείνουν το μάτι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας.

ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ – ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Η Ερντριόνιανς πέρυσι τερμάτισε στην 4η θέση, έπαιξε στα πλέι οφ ανόδου, αλλά εκεί δε μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Πάτρικ Θιστλ. Φέτος, όμως τα πράγματα αναμένονται διαφορετικά, καθώς έχει αποδυναμωθεί, δύσκολα θα βρεθεί στο ίδιο επίπεδο, δεν αποκλείεται να κινδυνέψει κιόλας! Προκρίθηκε, πάντως, στο Λιγκ Καπ, επικρατώντας των Ιστ Κιλμπράιντ (8-0), Νταμπάρτον (4-3) και Κουίν Οφ Σάουθ (2-0), ενώ έχασε 1-2 από την Αμπερντίν. Στα κυριότερα φιλικά, νίκησε 4-0 την Αλμπιον Ρόβερς, ενώ έχασε 2-3 από την Κρουσέιντερς. Για 3η διαδοχική σεζόν με τον τεχνικό ΜακΚέιμπ.

Η Ρέιθ Ρόβερς πέρυσι τερμάτισε στη 2η θέση, επτά βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Νταντί Γιουνάιτεντ και έπαιξε στα πλέι οφ ανόδου. Εκεί, αρχικά πέρασε την Πάρτικ Θιστλ, αλλά δεν κατάφερε το ίδιο και κόντρα στη Ρος Κάουντι. Ευελπιστεί σε καλύτερη τύχη φέτος, θεωρείται πρώτο φαβορί για την άνοδο. Αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ, όπου νίκησε τις Στέρλινγκ Αλμπιον (3-0) και Στρανράερ (2-1), έφερε 1-1 με τη Χάμιλτον και έχασε 1-2 από την Ρος Κάουντι. Στα κυριότερα φιλικά είχε απολογισμό 1-1-1. Για 3η διαδοχική σεζόν με τεχνικό τον Μάρεϊ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δυο ομάδες θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και φέτος, αλλά η Ρέιθ Ρόβερς φαντάζει πιο ικανή να το κάνει. Κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα στη φετινή σεζόν και το ματς αναμένεται ανοικτό δίχως σκοπιμότητες. Κρατάμε το γεγονός ότι βρίσκουν γκολ και μάλιστα πληρώνει καλά. Over 2.5 στο 2.40 από την Betsson.

ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Η Λίβινγκστον πέρυσι τερμάτισε τελευταία στην Πρέμιερ και υποβιβάστηκε απευθείας. Στόχος της είναι η άμεση επάνοδος της στη μεγάλη κατηγορία. Θεωρείται 3ο φαβορί για την άνοδο και το έργο της δεν θεωρείται και τόσο εύκολο... Αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ, όπου επικράτησε των Φόρφαρ (2-0), Ντανφέρμλιν (1-0) και Κόουβ Ρέιντζερς (2-0) και έχασε 0-1 από την Σπάρτανς. Στα φιλικά είχε απολογισμό 3-1-1. Συνεχίζει με τεχνικό τον Ντέιβιντ Μάρτιντεϊλ, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα από τον Νοέμβριο του 2020.

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Η Ντανφέρμλιν πέρυσι τερμάτισε στην 6η, δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, πραγματοποιώντας μία κακή σεζόν. Η δυναμικότητα της δεν έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά και αναμένεται και τη νέα χρονιά να κινηθεί στο ίδιο επίπεδο. Στη φάση των ομίλων του Λιγκ Καπ ήταν απογοητευτική και αποκλείστηκε, χάνοντας από τις Φόρφαρ (0-2), Λίβινγκστον (0-1) και Κόουβ Ρέιντζερς (1-2) και κερδίζοντας μόνο τη Σπάρτανς (3-1). Στα φιλικά δεν πέτυχε νίκη (0-2-2) και ήδη τα πρώτα της δείγματα είναι ανησυχητικά... Για 3η διαδοχική σεζόν με τεχνικό τον Τζέιμς ΜακΠέικ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λίβινγκστον έχει στο μυαλό της την άμεση επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το ταξίδι της στην Τσάμπιονσιπ. Από την άλλη, η Ντανφέρμλιν ακόμη "ψάχνεται" και δεν φαίνεται ικανή να πάρει αποτέλεσμα στο " Αλμοντβέιλ". 1 στο 1.93 από την Betsson.

ΠΑΡΤΙΚ Θ. – ΜΟΡΤΟΝ

Η Πάρτικ Θιστλ πέρυσι τερμάτισε στην 3η θέση και έπαιξε στα πλέι οφ ανόδου, όπου εκεί αρχικά απέκλεισε την Ερντριόνιανς, αλλά δε μπόρεσε στη συνέχεια να περάσει το εμπόδιο της Ρέιθ Ρόβερε (έμεινε εκτός στα πέναλτι). Ευελπιστεί σε καλύτερη τύχη φέτος, θεωρείται 2ο φαβορί για την άνοδο. Αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ, όπου νίκησε τις Μοντρόουζ (3-2) και Εδιμβούργο (6-0), έφερε 0-0 με τη Μάδεργουελ και έχασε 2-3 από την Κλάιντ. Από τον Φεβρουάριο του 2023 πορεύεται με τεχνικό τον Κρις Ντόουλαν.

Η Μόρτον πέρυσι τερμάτισε στην 5η θέση, επτά βαθμούς πίσω από την 4η, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Φέτος όμως η κατάσταση αναμένεται διαφορετική, καθώς έχει αποδυναμωθεί σημαντικά και αναμένεται να παλέψει για την παραμονή της. Θεωρείται, μάλιστα, 2ο φαβορί για τον υποβιβασμό. Αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ, όπου νίκησε τις Μπρέχιν (1-0) και Αλόα (2-1) και έχασε από τις Ιστ Φάιφ (0-3) και Σεντ Τζόνστον (0-2). Στα φιλικά είχε απολογισμό 3-0-1. Συνεχίζει με τεχνικό τον Αϊμρι, ο οποίος είναι στην ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2021.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι ξεκινάνε με στόχο την άνοδο, ενώ οι φιλοξενούμενοι με στόχο την παραμονή. Το κίνητρο και η ποιότητα γέρνουν προς την πλευρά της Πάτρικ Θιστλ, καθώς η Μόρτον δεν έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το "Firhill Stadium". 1 στο 1.81 από την Betsson.

ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΕΪΡ

Η Χάμιλτον πέρυσι τερμάτισε στη 2η θέση της Α’ Σκωτίας και ανέβηκε στην Τσάμπιονσιπ, μέσω των πλέι οφ, όπου απέκλεισε τις Αλόα και Ινβερνές. Φέτος, παίζοντας σε ανώτερο επίπεδο, η κατάσταση είναι διαφορετική και στοχεύει στην παραμονή στην κατηγορία. Δεν θα είναι όμως εύκολο το έργο της, θεωρείται μάλιστα πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ, όπου νίκησε τη Στρανράερ (3-0), έφερε ισοπαλίες με Στέρλινγκ Αλ. (0-0) και Ρέιθ Ρόβερς (1-1) και έχασε 1-2 από τη Ρος Κάουντι. Για 3η διαδοχική σεζόν με τεχνικό τον Τζον Ράνκιν.

Η Εϊρ πέρυσι παρέμεινε στην κατηγορία, τερματίζοντας στην 7η θέση, δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Φέτος, πάντως, παρουσιάζει ενισχυμένη, μπορεί να έχει καλύτερη παρουσία, να μην κινδυνέψει και υπό προϋποθέσεις να διεκδικήσει μία θέση στην πρώτη τετράδα, που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ, όπου νίκησε τις Φόλκερκ (1-0), Στενχάουσμιουρ (4-1) και Μπάκι Θιστλ (3-2) και έχασε 1-2 από την Νταντί Γιουνάιτεντ. Στα φιλικά ήταν αήττητη με απολογισμό 3-1-0. Από τον περασμένο Ιανουάριο πορεύεται με προπονητή τον Σκοτ Μπράουν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χάμιλτον επέστρεψε στην Τσάμπιονσιπ και θέλει να παραμείνει σε αυτήν παρά το γεγονός ότι είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Από την άλλη, η Εϊρ ξεκινάει τη φετινή σεζόν με μεγαλύτερη αισιοδοξία και έτοιμη για μεγαλύτερα πράγματα. Οι δύο ομάδες θα ψάξουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα και το ματς αναμένεται ανοικτό. G/G στο 1.60 από την Betsson.

Βαθμολογία -

03/08/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ερντριόνιανς Ερντριόνιανς 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Έιρ Έιρ 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Ντανφέρμλιν Αθλ. Ντανφέρμλιν Αθλ. 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Φόλκερκ Φόλκερκ 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Μόρτον Μόρτον 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Χάμιλτον Χάμιλτον 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Λίβινγκστον Λίβινγκστον 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Πάρτικ Θιστλ Πάρτικ Θιστλ 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Κουίνς Παρκ Κουίνς Παρκ 0 0 0 0 0 0 0 0
10 Ρέιθ Ρόβερς Ρέιθ Ρόβερς 0 0 0 0 0 0 0 0
Promotion
Promotion Play-off
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr