Ποδόσφαιρο

Α' Βελγίου: Επιλογές για όλα τα γούστα

Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024 - 02:10

Η 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα τoυ Βελγίου συνεχίζεται με τρία παιχνίδια, με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να έχουν ενδιαφέρον.

Α' Βελγίου: Επιλογές για όλα τα γούστα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α’ Βελγίου.

ΜΑΛΙΝ - ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Έδειξε αντοχές η Μαλίν που παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να απαντήσει στην περυσινή πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ και να επιστρέψει με τον βαθμό από το “Γιαν Μπρέιντελ”. Βαθμός ουσίας και ψυχολογίας καθώς δεν την συνόδευαν θετικές προβλέψεις, έχοντας αποδυναμωθεί στο μεταγραφικό παζάρι. Τις τελευταίες ημέρες… τρέχει πάντως να καλύψει τα κενά και ανακοίνωσε τρεις προσθήκες, με πιο “ηχηρή” του στόπερ Βανχούσντεν. Διαθέσιμοι οι νεοφερμένοι Βανχούσντεν και Ουαταρά (μέσος) που αναμένεται μάλιστα να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, ανέτοιμος κρίνεται αντιθέτως ο επίσης νεοφερμένος βαν Κλέιμπουτ (μπακ). Μακροχρόνια απουσιάζει ο καλός εξτρέμ Αντόνιο.

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Άστραψε και...βρόντηξε η Βέστερλο που επικράτησε εύκολα της “ευρωπαίας” Σερκλ Μπριζ και πανηγύρισε την πιο επιβλητική νίκη της 1ης αγωνιστικής. Ο Στάσιν έκλεψε την παράσταση με δυο γκολ και μια ασίστ και χάρισε ένα ονειρεμένο ντεμπούτο στον τεχνικό Τίμι Σίμονς. Πόσω μάλλον όταν δυσοίωνες προβλέψεις συνοδεύουν την ομάδα του έχοντας αποδυναμωθεί μεταγραφικά. Πλήγμα η απουσία του βασικού μπακ Μπος που τραυματίστηκε στο ματς της πρεμιέρας και θα αργήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Δεν υπολογίζεται και ο βασικός εξτρέμ Γιόου που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τελευταία προσθήκη ο μπακ Εμίρ που αποκτήθηκε με μορφή δανεισμού από τη Φενέρμπαχτσε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στα τελευταία δέκα μεταξύ τους ματς είχαμε οκτώ Over 2.5, με το συγκεκριμένο ζευγάρι να βγάζει υψηλά σκορ. Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν και δεν υπάρχουν σκοπιμότητες, οπότε το παιχνίδι αναμένεται ανοικτό. Θα πάμε με το G/G και Over 2.5 στο 1.64 από την Betsson.

ΛΕΟΥΒΕΝ - ΓΚΕΝΚ

Θετική εμφάνιση από τη Λέουβεν που δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση της, πίεσε τη Μπέιρσχοοτ και ήταν μάλλον άτυχη που περιορίστηκε στην ισοπαλία. Η πρεμιέρα κρίνεται πάντως θετική για την ομάδα του Όσκαρ Γκαρσία που ανέλαβε πέρυσι μετά την χειμερινή διακοπή και έχει αφήσει ήδη το στίγμα του, ιδίως στην αμυντική λειτουργία. O Ισπανός πάντως δημοσιοποίησε τα παράπονα του για τις περιορισμένες μεταγραφές. Έχασε την πρεμιέρα αλλά επέστρεψε στις προπονήσεις και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, ο βασικός πέρυσι μπακ Σαγκράντο. Δεν υπολογίζεται και πάλι ο χρήσιμος στόπερ Ρίκα.

Η Γκενκ παρουσιάστηκε νωχελική στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, περιορίστηκε στις ορέξεις του 16χρονου Καρέτσα που είχε και δοκάρι και μοιραία συμβιβάστηκε με τον βαθμό κόντρα στην Σταντάρ. Οι Λίμπουρχερς δείχνουν πως χρειάζονται χρόνο… προσαρμογής καθώς προχώρησαν σε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό, πορεύονται με νέο τεχνικό ενώ αντιμετωπίζουν και προβλήματα απουσιών. “Έχω δει θετικά πράγματα, αλλά προφανώς δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία” παραδέχτηκε ο Τόρστεν Φινκ. Δεν υπολογίζονται οι βασικοί Ελ Κανούς (μεσοεπιθετικός) και Ελ Ουαντί (μπακ) που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ απουσιάζουν και οι βασικότατοι πέρυσι Χέινεν (μέσος) και Κουέστα (στόπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Επιθετικές δυσλειτουργίες παρουσίασαν και οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα. Σε αυτό το κομμάτι της σεζόν δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη και δύσκολα θα βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Προτιμότερη επιλογή το Under 2.5 σε απόδοση 2.20 από την Betsson.

ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ - ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Με τις εντυπώσεις έμεινε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Σιντ Τρούιντεν, καθώς… μπλόκαρε την Άντερλεχτ αλλά εν τέλει λύγισε με γκολ στις καθυστερήσεις. “Είμαι περήφανος για τα παιδιά καθώς βάλαμε δύσκολα στην Άντερλεχτ και είναι άσχημο να χάνουμε με αυτό τον τρόπο” τόνισε ο Ιταλός τεχνικός Λατάντσιο. Η εμφάνιση ήταν μάλιστα καλύτερη του αναμενόμενου καθώς αποδυναμώθηκε μεταγραφικά, προχώρησε σε αλλαγή τεχνικού και μοιραία την συνοδεύουν δυσοίωνες προβλέψεις αν και διαθέτει “δυνατή” διοίκηση για να καλύψει τα – αρκετά – κενά. Οι νεοφερμένοι Κοκούμπο (τερμ) και Γιαμαμότο (μέσος) συμμετέχουν στην Ολυμπιακή Ομάδα της Ιαπωνίας όπως και ο βασικός πέρυσι Φουτζίτα (μέσος).

Η Σαρλερουά ξεκίνησε μουδιασμένα κόντρα στην Αντβέρπ, σταδιακά βελτιώθηκε αλλά παρότι πίεσε ιδίως στα τελευταία λεπτά, δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Αρνητική πρεμιέρα για τις “ζέβρες” που αποτελούν ένα από τα ερωτηματικά της σεζόν, έχοντας προχωρήσει στις περισσότερες προσθαφαιρέσεις από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας. “Είδα πολλά καλά πράγματα και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτά για να πάρουμε βαθμούς στον επόμενο αγώνα” υπογράμμισε ο τεχνικός ντε Μιλ. Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα, καθώς δεν υπολογίζεται ο αναπληρωματικός στόπερ Μπουκαμίρ που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκτός και ο αναπληρωματικός εξτρέμ Μπενμπουαλί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες μπήκαν στο πρωτάθλημα με το... αριστερό. Σίγουρα θα θέλουν να "ρεφάρουν", αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τους έκανε καλό μία δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Οι διαφορές μεταξύ τους δεν είναι μεγάλες και γι' αυτό δεν θα εμπιστευτούμε καμία. Χ σε απόδοση 3.36 από την Betsson.

Βαθμολογία -

03/08/2024First Division A: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Βέστερλο Βέστερλο 3 1 1 0 0 3 0 3
2 Γάνδη Γάνδη 3 1 1 0 0 1 0 1
3 Αντβέρπ Αντβέρπ 3 1 1 0 0 1 0 1
4 Άντερλεχτ Άντερλεχτ 3 1 1 0 0 1 0 1
5 Μαλίν Μαλίν 1 1 0 1 0 1 1 0
6 Κλαμπ Μπριζ Κλαμπ Μπριζ 1 1 0 1 0 1 1 0
7 Μπεερσχότ Βιλρίτζκ Μπεερσχότ Βιλρίτζκ 1 1 0 1 0 0 0 0
8 Ντέντερ Ντέντερ 1 1 0 1 0 0 0 0
9 Γκενκ Γκενκ 1 1 0 1 0 0 0 0
10 Λέουβεν Λέουβεν 1 1 0 1 0 0 0 0
11 Σταντάρ Λιέγης Σταντάρ Λιέγης 1 1 0 1 0 0 0 0
12 Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ 1 1 0 1 0 0 0 0
13 Κόρτραϊκ Κόρτραϊκ 0 1 0 0 1 0 1 -1
14 Σαρλερουά Σαρλερουά 0 1 0 0 1 0 1 -1
15 Σεντ Τρούιντεν Σεντ Τρούιντεν 0 1 0 0 1 0 1 -1
16 Σερκλ Μπριζ Σερκλ Μπριζ 0 1 0 0 1 0 3 -3
Playoff
UEFA Conference League Play-offs
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr